ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Nekem annó úgy tanították a zeneiskolában, hogy zene az, amelyet az Ember csinál hangkeltésre alkalmas tárgyakkal. De az, hogy összefogdosok egy pár bakelitet, tekergetem-huzkodom a potikat és egy számítógéppel keltek hangokat, az csak zaj marad, amíg Világ a Világ! :)
S ebben a témában azt kell mondanom, hogy hasonlóan gondolkodom, mint Ordas. :)
S az év legjobb albuma a Demonlord-tól a Helltrust! :)
A kedvencek pedig kezdődnek a Beatles-sel és tartanak a Death-ig magába foglalva, s abból marginálisan kiemelve a Sentenced-et, Iced Earth-öt, In Flames-t, Akela-t, s még sok sok más igaz zenét. :)
Azon en is voltam a baratnommel, aki azota a felesegem. De nem tudtuk igazan atelni, valami mas problema idegesitett bennunket, ott is hagytuk. (Zold Trabival mentunk, hogy a Loero Klubhoz is legyen valami koze... :-))
Katonakoromban en az Alvin Lee + Eric Burdon -on voltam a korcsarnokban, meg meg min is...
Amugy nekem a progresszivek tetszenek a legjobban (Jethro Tull, King Crimson, Van der Graaf Generator), meg a jazzrock (Chick Corea, Stanley Clarke, a Rite of Strings...), de ezeket nem igazan lehet autoban hallgatni, ott egy fokkal kemenyebbeket szoktam. A Nr 1. orszaguti zene persze a Born to be Wild, egyszer leegettem ra a kuplungot...
Nekem viszont egyetlen másodperc Kraftwerkwm sincs már meg :((( Elfelejtették anno visszaadni nekem őket :(((( De a fejemben itt van nagyon sok számuk!!!!
Jó, de én iskola mellett dolgoztam akkor heti egy napot, Neked meg biztosítva volt a szállásod, a remek ételed ;)))), a kényelmes ruhád :))))) by Magyar Honvédség! ;)))
én nem védem a tasnádit, szó sincsen erről, nem kell őt félteni....
de ismerem a pintér dolgait amik nem láttak napvilágot, tudom hogy miket csinált és mikre képes. tudom, hogy miket csinált meg a politikai hatalmával visszaélve, egyetlen egy törvény nem volt amit betartott volna és tudom hogy a hatalmát kihasználva hogy és miként próbált családokat tönkretenni és ellehetetleníteni....
itt nem ver meg senki semmit, itt arról van szó, hogy ne tudj pénzt keresni, a gyerekeidnek ne tudj enni venni és hogy idegileg kikészítsd a másikat. régen az egyik agyonverte a másikat. most nyakkendős lett a bűnözés. rosszabb mint ami volt. nem is hinnéd hogy hány nyakkendős akiket a tv-ben látsz miket csinálnak...
teljesen gáz:(((
balkán ez az ország még....
:)))))))))))))
hidd el a terry lee cd-it tényleg ajánlom. csak rakd be és hagyd hogy menjen.
pl a szerződi albumát: from dub till dawn vagy a terry's cafe vol. 4-et, utóbbi meg mix-e.
ha nem zárkózol el attól hogy picit dübörögjön valami halkan, azon fogod kapni magad, hogy dobolsz rá és egész klassz a zenéje.
aztán már csak egy lépés hogy örök rabja legyél a zenéjének:))))
Akkoriban én is messze voltam. Veszprémben voltam katona, így onnan is feljöttem volna!
Stinggel kapcsolatban vegyes érzelmeim vannak. Például az abszolút kedvencem a Russians töle. Ez a szám valamely okból tiltólistán volt a maga idejében! :))) A legutóbbi Desert Rose is nagyon jó, de van egy csomó száma, ami még a hallgathatóság küszöbét se nagyon éri el!
nem tudták lecsukni, semmi bizonyítékuk nem volt.
azért volt előzetesben, mert a pintér még nagyobb maffiózó, csak éppen ő volt hatalmon....
kurvára tartott a tasnáditól és azt hitte így elintézheti. hát a kis köcsög bebukta, remélem a tasnádi jól letépeti az arcát ennek a görcsnek...