Keresés

Részletes keresés

ccsőszami Creative Commons License 2007.10.20 0 0 2957
Jöttem egy kicsit vidámkodni és tessék! Nagyon nagyon szomorú vagyok!
Előzmény: zsolaaa (2930)
Törölt nick Creative Commons License 2007.10.20 0 0 2956

bezony:-)

El is megyek inkább haza, mert mindjárt bőgve fakadok. Hogy lehetett egy ilyen embert csak úgy kifelejteni a pelotonból?

Előzmény: e. (2954)
Törölt nick Creative Commons License 2007.10.20 0 0 2955
Marchanteé az érdem;-)
Előzmény: extekergo (2953)
e. Creative Commons License 2007.10.20 0 0 2954

Ez az oldal bizony egy igazi gyöngyszem. :)

Előzmény: Törölt nick (2952)
extekergo Creative Commons License 2007.10.20 0 0 2953
Na, kellett nekem ide bekukkantani... hallgathatom majd az asszonypajtást: "... mindig csak a gép előtt ülsz! Nem volt elég a nyáron?" Hát lehet ezt nem végig nézni? :)) Köszönöm Vanda! :))
Előzmény: Törölt nick (2952)
Törölt nick Creative Commons License 2007.10.20 0 0 2952

Ha megnézed a képeket, biztos rájösz, hogy kinek a  nevére kerestem rá a gugliban, így elmondhatjuk, hogy a hosszú hétvégére hozott nekünk az angyalka egy csodálatos oldalt, ahol 2001-től kezdve szebbnél szebb képeket lehet válogatni.

kár, hogy nekem a hétvégén nincs gépem:-(

/De hátha elmegy valahova a gyerek a haverekkel/

Addig is két gyöngyszem 2005-ből:

1) A betonfejű és a vasember

2) Tapsot kérnék!

Előzmény: e. (2951)
e. Creative Commons License 2007.10.20 0 0 2951
Nagyon szépen köszönöm. Igazán jó volt megnézni. Kicsit körbenéztem, meg is találtam az idei képeket is. Kicsit hihetetlen mindig, hogy mi is ott álltunk, vártuk őket mikor kijönnek a szállodából, mikor jönnek fel a hegyre. A 2005-ös courchevali befutó, Boonen a zöldet, Sanya a fehéret vette át, erre nem is emlékeztem. Csupa szép emlék. :)
Előzmény: Törölt nick (2949)
Törölt nick Creative Commons License 2007.10.20 0 0 2950

ez pedig az idei pihenőnap:-)

http://www.letourfotoside.nl/tdf2007/240707/240707.html

Előzmény: Törölt nick (2949)
Törölt nick Creative Commons License 2007.10.20 0 0 2949

Kedves Era!

Képeket keresgettem a guglival és ott találtam ezt a jó kis tablót.

http://www.letourfotoside.nl/tdf2006/160706/160706.html

gondoltam biztos tetszeni fog, hiszen ti is ott voltatok akkor. :-)

ida2111 Creative Commons License 2007.10.19 0 0 2948

Nagyon sajnálom, hogy így alakult. Minden jót Zolinak a továbbiakban is!

Nyáron még nem gondoltam, hogy az utolsó versenyei egyike lesz a békéscsabai, ahol volt szerencsém őt látni. Robinak köszönet a képekért!

biki Creative Commons License 2007.10.19 0 0 2947
Ez nagyon szomorú. Nagyon sajnálom. Mivel nem vagyok a szavak embere, így nem is tudok mit írni. Csak azt nem értem, hogy miért nem támogatják a sportolókat?!
Sok sikert neki az életben, és sok sikert az egyetemhez, ha esetleg újrakezdené.
Törölt nick Creative Commons License 2007.10.19 0 0 2946
Nekem csak az a fontos, hogy mindkettőjüket boldognak lássam, de gyereket azért még ne fogadjanak örökbe:-)
Előzmény: HPéter1978 (2943)
Törölt nick Creative Commons License 2007.10.19 0 0 2945

Rendesek ezek az auszik, tényleg lefordították, hogy Manolo "jövőre visszajön, és megnyeri":-)

To some, the name Manolo Sáiz conjures up vivid images of cycling's biggest doping investigation, Operación Puerto, but to others it conjures up years of successful management of the Spanish teams ONCE and Liberty Seguros. After a long history of leading riders such as Laurent Jalabert, Abraham Olano, and Miguel Indurain, Sáiz' career hit a major snag when he was arrested along with Eufemiano Fuentes and two others after a police raided Fuentes' Madrid clinic and came up with hundreds of bags of blood, doping products and performance enhancing drugs.

But despite the scandal Sáiz still plans to find his way back into the sport. Speaking publicly for the first time since his arrest in May, 2006, Sáiz vowed to return. "I'm taking a break and dedicating myself to my (hotel) businesses," he told Radio Marca, "but one day I will return to cycling and will do it with the same enthusiasm as before."

His case is still in appeal, so Sáiz couldn't comment on the case, preferring to stay silent and let the lawyers sort it out. "I have said to my lawyers that, at the moment, I just feel like being with my family and with my closest friends, and leaves in their hands all judicial matters; I do not want to know anything more, unless something new happens. My lawyers will not allow me to talk, but when I do, many of those who walk around so happy will be silenced," Sáiz said ominously.

He did object to the way the riders were treated during Operación Puerto. "In cycling, all is seen in a bad light. If people knew the suffering that a cyclist has to endure, the riders wouldn't be treated in such a way," Sáiz said. "With cyclists, no one respects their constitutional rights."

Sáiz assured that despite being out of the sport, he has been following his protégés from the Liberty and Astana team closely. "I am very satisfied with Alberto Contador - the winner of the 2007 Tour, Luis Leon Sanchez -third in the Paris-Nice, José Joaquin Rojas, Carlos Barredo, José Antonio Redondo ... because they are also my friends.

"They are the 80 percent of the immediate future of Spanish cycling. They are also a great example that we were working correctly with them, but there are always those who will say otherwise." The 48 year-old did not want to comment on the issues facing the riders caught up in the scandal along with him, "because now they are not under my supervision, and therefore it is not for me to make assessments."

Előzmény: Törölt nick (2928)
Törölt nick Creative Commons License 2007.10.18 0 0 2944
A Jon névből nem gyanús?
Előzmény: HPéter1978 (2943)
HPéter1978 Creative Commons License 2007.10.18 0 0 2943
:-)))

No, de melyik melyik? :-)
Előzmény: Törölt nick (2942)
Törölt nick Creative Commons License 2007.10.18 0 0 2942
Hasonmásverseny, páros szám:-)
HPéter1978 Creative Commons License 2007.10.17 0 0 2941
Ez szörnyű...
Nagyon szomorú hír...

Úgy fejezem be a biciklizést, ahogyan elkezdtem: egy szál lyukas biciklinadrággal. Jelenleg biciklim sincs. A versenybiciklimet visszaadtam, újra pedig még nem telik.

És ez talán a legszörnyűbb része. 13 év után...
Szép kilátások bármely magyar fiatal számára, aki ezt a megélhetést választaná...

Sok sikert Zolinak a civil életre!
Talán, most, hogy a bringa már nem képez akadályt, azt a főiskolát is be lehet fejezni.
Törölt nick Creative Commons License 2007.10.17 0 0 2940

:-)

Lehet, hogy madridi és nem került sokba az utaztatása:-)

Előzmény: e. (2939)
e. Creative Commons License 2007.10.17 0 0 2939

Ő tudja. :)

Egyébként ahhoz képest, hogy Lastrassal nem akartak hosszabbítani, mégis hosszabbítottak és még e sárga trikó átvételére is őt vitték. :)

Előzmény: Törölt nick (2938)
Törölt nick Creative Commons License 2007.10.17 0 0 2938
Köszi:-) Ez az Arroyo gyerek elég furán néz ki szőke hajjal és szénfekete szemöldökkel. Lehet, hogy rokona Kiszel Tündének? :-)
Előzmény: e. (2937)
e. Creative Commons License 2007.10.17 0 0 2937

Szerintem balra Lastras, jobbra Arroyo áll. Akinek csak félig látszik a feje, azt nem tudom kicsoda.

Előzmény: Törölt nick (2934)
e. Creative Commons License 2007.10.17 0 0 2936
Ja értem. :) Szép gesztus!
Előzmény: Törölt nick (2933)
e. Creative Commons License 2007.10.17 0 0 2935

Ez nagyon szomorú! Egy nagyon jó kerékpárost és egy nagy sportembert veszítünk el. Nagyon sajnálom, ez tényleg rossz hír! Azért jó, hogy az a vágya teljesült, hogy magyar színekben versenyezhessen, de nagy kár, hogy az már így nem sikerül, hogy a VB-n/Olimpián képviselje Magyarországot. Hát sok sikert a továbbiakban neki!

Törölt nick Creative Commons License 2007.10.17 0 0 2934

Kedves Era!

Ezen a fényképen Unzue és Echevarri világos, de ki a másik három?

Törölt nick Creative Commons License 2007.10.17 0 0 2933
Nem igazán róla. 2005 október végén kvad balesetben szörnyet halt Luis Leon Sanchez bátyja, akit Leon Leon Sancheznek hívtak, és egy időben maga is bicikliversenyző volt. Az ő emlékére alapította a az öccse ezt az amatőr mtb versenyt.
Előzmény: e. (2932)
e. Creative Commons License 2007.10.17 0 0 2932
Leon Sanchezről már most versenyt neveztek el? :)
Előzmény: Törölt nick (2928)
Törölt nick Creative Commons License 2007.10.17 0 0 2931

Na, most jól elbőgtem magam. Nem erről volt szó! Annyira örültünk, hogy egy ilyen kíváló versenyző indulhat magyar színekben. Nem értek a sportdiplomáciához, de mintha Laci valami olyat említett volna a saját ügyében, hogy a nemzeti olimpiai bizottságok és a NOB háromoldalú megegyezése estén előbb is indulhatna a honosított versenyző új hazája színeiben. Na persze, álmodom! Ahogy magam elé képzelem a szlovák meg a magyar olimpiai bizottság megegyezését:-(

Őszintén sajnálom, kíváló sportemberről kell lemondanunk, kizárólag bürokratikus és pénzügyi okok miatt. Szégyen!

zsolaaa Creative Commons License 2007.10.17 0 0 2930
Rossz hír
Remák Zoli 30 évesen befejezi karrierjét

Kedves Barátaim,

eljött a búcsú ideje. Hosszas tépelődés után úgy döntöttem, befejezem a professzionális pályafutásomat.
Tizenhárom éven át kerekeztem hivatásszerűen. Ez nem sok - későn kezdtem, de annál keményebben csináltam. Mindent feláldoztam a biciklizésért, és egyáltalán nem bánom.
Az én életművemnek tekintem, hogy magamból, aki közepes adottságokkal rendelkezem, egy jobbfajta versenyzőt faragtam. Önállóan. Az én életem az edzés (volt). Legyőzni önmagam határait. Ez éltetett. Mostanáig.

Hét többnapos nemzetközi kerékpárversenyt sikerült megnyernem.
2000: Gemenci Nagydíj
2003: Tour de Hongrie
2004: Gemenci Nagydíj
2004: Tour de Hongrie
2004: Kassa-Tátra-Kassa
2007: Székely Körverseny
2007: The Paths of Victory Tour (Törökország).
Ezekre az eredményekre nagyon büszke vagyok. Megnyerni egy többnapos versenyt nem egyszerű. Az egyik legnagyobb siker a törökországi, 2.2-es The Paths of Victory Tour megnyerése. Ezt már magyar állampolgárként nyertem meg (tudtommal 2.2-es versenyt még nem nyert magyar állampolgár). Ez volt az utolsó verseny, amin indultam.

Nem tudok megnevezni egyetlen konkrét okot, amiért abbahagyom. Sok minden közrejátszott a döntésemben. Az egyik, hogy a csapatomban már nem tudtam volna továbblépni. Persze azért továbbra is nagyon szurkolok a többieknek. Mostanra ráadásul az is világos lett, hogy két évig nem indulhatnék VB-n, s nem indulhatnék a pekingi Olimpián sem. Kár, hogy évekig húzódott a honosításom. Döntésemnek nem utolsó sorban anyagi okai is vannak. Sohasem a pénzért bicikliztem, esküszöm, de azért az elgondolkodtató, hogy mint a kezdő fizetésem (betanítatlan munkaerőkét is) a duplája lesz annak, amit a kerékpározással kerestem. Szerencsére a szakközépben eltöltött idő és a két év egyetem nem múlt el nyomtalanul, novembertől ugyanis egy ipari dizájnnal foglalkozó cég alkalmazottja leszek. De bízom abban, hogy még lesz közöm ehhez a sportághoz.

Úgy fejezem be a biciklizést, ahogyan elkezdtem: egy szál lyukas biciklinadrággal. Jelenleg biciklim sincs. A versenybiciklimet visszaadtam, újra pedig még nem telik.

Mindenkinek köszönet, aki segítségemre volt a pályafutásom ideje alatt. Külön köszönet azoknak, akik kijöttek a versenyekre, felfestették a nevem az úttestre, transzparenst készítettek és hangosan biztattak. Ez nekem nagyon-nagyon sokat jelentett. Köszönöm!!!

Sziasztok! Minden jót! Éljen a biciklizés! Ne feledjétek: Harcra fel, győzni kell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

forrás: http://www.remak.konzola.sk/hirek.htm
Törölt nick Creative Commons License 2007.10.17 0 0 2929

Nem akarnék telhetetlennek tűnni, de ha már úgyis mindenki visszatér, jöjjön vissza Menyétke is:-)

Törölt nick Creative Commons License 2007.10.17 0 0 2928

Manolo nem enged a negyvennyolcból! Tegnap ünnepelte 48. születésnapját a kerékáprsport gonosz szürke mágusa, Manolo Saiz Balbas. A szomorú véget ért egykori csapatvezetővel ebből az alkalomból interjút készített a raido marca. Maga az újság azzal adott hírt az eseményről, hogy Saiz áttörte a hallgatás falát( utoljára épp egy éve a Leon Sanchez emlékversenyen szerepelt a nyilvánosság előtt9 és a visszatérését tervezi.

"VOLVERÉ AL CICLISMO CON LA MISMA FUERZA QUE ANTES"

Manolo Sáiz rompe su silencio y avisa que volverá

Radio MARCA Manolo Sáiz ha roto su silencio. El que fuera director de equipos tan prestigiosos como la ONCE o Liberty y que ha permanecido alejado del mundo cilista desde que se le involucrara en la Operación Puerto -caso que se encuentra archivado por el Juez y recurrido entre otros por la UCI-, habló para los micrófonos de Radio MARCA. “Estoy en un paréntesis en mi vida, dedicándome a los negocios, pero algún día volveré al ciclismo y lo haré con la misma fuerza que tenía antes”, sorprendía el ex director santanderino el día de su 48 cumpleaños.

Desde su nueva vida como hostelero, Sáiz procura mantenerse al margen de los medios de comunicación, pero sigue el ciclismo y los logros de los que fueran sus pupilos, como Alberto Contador -flamante ganador del Tour 2007- o Luis León Sánchez entre otros. “Estoy orgulloso por Alberto Contador, pero también por Luis León Sánchez, Carlos Barredo o Redondo. Todos lo están haciendo bien y esto demuestra que el trabajo que se estaba haciendo con los jóvenes era bueno, pero a alguien le interesó cortarlo”, aseguró el de Torrelavega.

Además, Manolo Sáiz quiso alzar la voz por las muchas aberraciones que están sufriendo los ciclistas. “En el ciclismo todo está mal visto, no se puede innovar. Si la gente conociera los sufrimientos que tiene un ciclista, los corredores no serían tratados de esta manera. A los ciclistas no se les está respetando algunos derechos constitucionales y se está haciendo con el consentimiento de las autoridades y el castigo de parte de la prensa”, reconocía Sáiz.

Contará su verdad

Manolo reconoció también tener la conciencia tranquila y avisó que algún día se conocerá su verdad. “No se están contando las verdades como son, espero que algún día se haga justicia conmigo y se conozca mi verdad, pero por ahora prefiero guardar silencio porque mi caso está en manos de mis abogados”, sentenció. "

Nagyon remélem, hogy a nyilatkozat auszi barátainknak is feltűnik, és lefordítják a cyclingnews.ba

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!