Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
Hiánypótló topiknak szánom, a megnevezni nem kívánt itteni komoly szellemi pezsgésű topik utáni űr betöltésének a kísérleteként. Itt lehetne kultúráráról, picit óvatosan politikáról, macskákról, jó interjúkról, szellemi érdekességekről és értékekről, nőkről beszélgetni, picit filozofálni is, vigalmira hangolt módon. Nem kívánom elvenni a részbeni jogelődtől a topikját, vagy annak utódlását -sőt őt is szívesen látnám itt-, de jelenleg egyszerűen nincs hová írnom ezekről, és hátha másnak is vannak ilyen érzései vagy érzetei. Komolyabb moderáció-elemzést, és főleg ezzel kapcsolatos csatározást nem szeretnék itt látni, a diliről jó lenne, ha nem mászkálnának át ide semmilyen figurák, és azokat is szívesen látom, akiket nem kedvelek, ők maradnak, ahol vannak, státuszbelileg, de mindenki azt ír ide a régi gárdából és az esetleges újak is, a szabályok keretei között, amit akar. Meglátjuk, mi lesz belőle, nekem már legalább 3 hete nincs hová írnom. Jó lenne, ha fennmaradna, és esetleg tényleges topikélet is lenne benne. Vitorlák felhúzva, meglátjuk fúj-e a szél és hogy melyik irányból.:)
Hm! Nekem nem csinál ilyeneket. A másik opció, hogy esetleg valami olyan beállítást csináltál a fiókban, ami csak nitrósoknak van, és lejárt a trial verzió.
Miután a fideszmaffiát teljesen kizártam a buborékomból, ebből következik, hogy nem tudom, hogy így van-e. De ha így van, akkor ne felejtsük el, hogy ki kezdte a rogáni bevált sémák alapján a gyurcsányozást. Empé! És folytatja is! Többet támadja Gyurcsányt, mint orbánt. Az értelmes baloldaliak egy részének teljes örömére, akik, mint kiderült, már összemossák az elmúlt 8-at, az elmúlt 14 évvel. Komolyan agyrém!
Próbáld meg ezt letölteni: https://discord.com (Download for Windows), ha laptopon használod vagy böngészőből megnyitni (Open Discord in your Browser). Kíváncsi vagyok, akkor is baromkodik-e a Nitróval.
Úgy tudom, az a legrosszabb, amikor a 2 agyféltekét nem tudja összekapcsolni az agy.. és ugye kurva nehezen veszi át a szerepet egyik oldal a másiktól. Én a kognitív disszonanciát is így kézelem. Egyik oldal a hit, másik oldal a tény/tapasztalás. Meg lehet hülyülni benne. :)
Lehet. Akkor közelítsük meg szakirányból: Van amúgy gyorsan leépülést okozó demencia is meg lassú is. Minden attól függ, hogy melyik agyterület gyengélkedik. :D
Én úgy képzelem, hogy lassan nem lehet elhülyülni. Te túlságosan orvosi szempontok/tapasztalatok mentén gondolkodsz. Ez olyan, mint a hit. Hisz az is. Baaang! És azt hiszi, megvilágosodott, miközben elhülyült.
Én mindig úgy képzelem, hogy egész lassan hülyültek el, hogy már ilyet is bevegyenek, hogy bárki "háborúpárti" legyen. :) A háború nem pártállás kérdése, és aligha van olyan ember, aki háborút szeretne. Pláne fegyverképes fiatal férfi, akit be is hívhatnának ilyen esetben. És amikor a szomszédban aktuálisan folyik egy háború, ami akár eszkalálódhat is, akkor kevéssé hihető, hogy pl. Magyar Péter arra dörzsölgetné a markát, hogy "Igen, tök fasza ötlet! Legyen még nagyobb a háború, be akarok vonulni és ruszkikra lövöldözni." De nyilván van, aki elhiszi ezt Orbánnak, máskülönben nem mondogatnák mindenkire kb.
Mert mondják balról is, hogy rubeljobboldal, de eddig én csak gúnyból és poénkodásból olvastam ilyet a fórumon. Amúgy is szerintem yenpopulizmusnak kéne gúnyolni, mert Orbán-kormánynak annyi köze van a konzervativizmushoz, hogy ők is pasztörizált tejszínt tesznek a kávéjukba. ;P (A valóságban meg még aprópénznek is kevés, amivel a kínaiak vagy az oroszok etetik Mo-t, még az "olcsó", orosz gáznak is jól megkérték az árát.)
"Gyűlölöm azt, aki telt kupa mellett, bort iszogatván, háborut emleget és lélekölő viadalt. S kedvelem azt, aki bölcs és Aphrodité meg a Múzsák szép adományairól zengve szeretni tanít."
amikor pedig a háború lehetőségét nevetségesítjük....valaki mondja már el, miért gyakorlatozik 90.000 nato katona (nem túlzok, ez hangzik el a reportban) mostansaág "steadfast defender 2024" címszó alatt-a hidegháború óta a legnagyobb ilyen akció
ja és Soros ugye a briteken statuálta a példát, hogyan lehet egy nemzeti valutát kikészíteni egy éjszaka alatt és az ő spekulációinak alávetve nyerészkedni-nem épp a skrupulusáról híresült el
6! évvel ezelőtti discussion, kindergarten előtt már szembesíteni akarják a gyereket
mutogatnak egy cuki kis könyvecskét is....
ÉS BANG.....a komment szekció nagyon tanulságos, mit is gondol a többség nyugatabbra is erről-ugyanis vannak helyek, ahol a szülőket be sem vonják már....a fejek felett megy a gender prop az oviban
Szerintem annak már most is nekiállhat. :) Egy új párt nem kell sorrendet állítson, hogy előbb kinyírom ezt vagy azt, aztán jöhet a következő nyírni való. Én inkább azt remélem, hogy megférnek ezek mind egymás mellett és mégis legyőzik a fideszt. Jó, lehet, hogy nem, de ha ez is beáll az egymást nyíró ellenzéki pártok hosszú sorába, akkor megette a fene az egészet, vegyétek a repjegyeket!
Biztató, hogy egy vadonatúj párt esetén ilyen rövid idő alatt mindjárt lesz 20+%-nyi szavazója a semmiből. Érdekes lenne egy közvéleménykutatás, hogy ki milyen szavazói háttérrel érkezett (biztos szavazó-e vagy bizonytalan, melyik pártot támogatta azelőtt, szavazott-e az előző választáson stb.) Meglepően sok embertől hallottam, aki Magyarországon él, hogy ő nem ment vagy nem megy el szavazni.
De lefordítom egyszerűbbre: ha egy párkapcsolatból elcsábítják a fiút vagy a lányt, akkor csak a csábító a bűnös, vagy az elcsábult sem kötődött igazán a párjához?
Mert a fogalmazásotok szerint a 3. leszalámizta a kapcsolatot. :)