A jelenlegi modern fizika több mint 100 éves. Ma már inkább gátja, mint segítője a tudomány fejlődésnek. Szükség van tehát egy új fizikára. De milyen is lesz ez az új fizika? Erre keressük a választ.
Ez a Forum nem alkalmas tudományos eredemények közlésére.Ha tudományos eredményeket akarsz bemutatni. , miért a Forumon pocsékolod az idődet? Elolvastam egy pár hozzászőlást a csillagászati topkban. Selytem , hogy mire akarsz kilyukadni.
A szuperfizikus soha nem fog a blogjába írni, és máshova se. Az ugyanis belinkelhető mindenhova, az internet bohóca lesz, valóságosan. És a szuperfizikus semmitől sem fél jobban, mint a valóságtól.
Tudja, hogy a fórum állandó mozgásban van nem terjeszhető összességében. De a blog igen, és kozmikus körberöhögás lesz belőle más oldalakon, még a médiák bolondrovataiban is.
Pontosan a témához szóltam hozzá. Itt egyetlen témát ragozol sokezer hozzászóláson és sok éven keresztül: a hencegést, hogy egyszer majd micsoda nagyszerű dolgokkal fogsz előállni.
A konkrét teljesítményed viszont ezen kívül pontosan a nullával egyenlő.
Ezt már olvastuk. Többen kérdezték , hogy hol olvasható a te könyved. A te életed munkája a Fórumon olvasható több mint 1OOOO hozzászólás keretében. Te a Fórum dolgozója vagy.
Hogy milyen lesz a jövő fizikája? Annyit biztosan állíthatunk, hogy nem lesz relativista.
Realista lesz, vagyis visszatérünk a misztikumok világából a valóság talajára.
Talán úgy fogják érezni egyesek, hogy elveszítenek valamit. Hiszen nem lesz időutazás a múltba, nem lesznek lassabban öregedő űrhajósok, nem lesznek féreglyukak, amelyeken átléphetünk egy másik univerzumba, nem lesz több dimenzió.
Néhányan siratják majd az elveszett illúziókat.
Azonban sokkal többet kapunk, mert új lehetőségek nyílnak meg előttünk. Lehetségessé válik a fénysebesség feletti űrutazás. Megismerhetjük az univerzum távoli tájait, ehhez nem szükséges több száz évig úton lenni.
Egy elvesztett gyermeteg világért cserébe szinte korlátlan lehetőségekkel teli új világot kapunk.