"Az elmúlt napokban napvilágot látott, személyemet érintő hírek mindent összetörtek körülöttem. Nem kímélték sem a családomat, sem a munkámat, sem önnön magamat. Igyekeztem egész életemben teremteni, alkotni és átadni. Mindez most megsemmisült, olyan – nagyrészt névtelen – közlések alapján melyekben egyoldalú értékelések is találhatók.
*
- ez ugyebár csúsztatás, mert ha rágalmazásért pert indít, megtudhatta volna a neveket
- persze hogy egyoldalú az értékelés, ha konkrétan egyiket sem cáfolta meg.
*
Pályám során arra törekedtem, hogy másokat ne bántsak, hanem segítsek. Úgy a színpadon, mint azon kívül. Soha nem akartam egy másik embert megalázni.
*
- dehogynem akart, nagyon jól tudja, mi a megalázás, rendező létére - még hazudik is
*
Most megértettem, hogy vannak, akik azt gondolják, úgy érzik, hogy oly módon közeledtem hozzájuk és olyat cselekedtem, amivel megsértettem őket.
*
- nem most értette meg, nagyon jól tudta 20 éve is, ez is festegetés és neki is úgy kellene gondolnia, hogy megsértett másokat
*
Ezúton üzenem minden névvel vagy név nélkül megszólaló személynek, hogy bocsánatot kérek, ha olyat tettem vagy úgy viselkedtem, amivel megsértettem, nehéz helyzetbe hoztam őket. Tisztelettel kérem bocsánatkérésem elfogadását.
*
- nem "ha", hanem olyat tett, kész, ez is ködösítés
*
Bocsánatkérésem mellett, továbbra is a Vígszínház és a Színház- és Filmművészeti Egyetem rendelkezésére állok, hogy hallgassák meg vezetői, rendezői és tanári működésemmel kapcsolatban a társulat tagjait, a színház dolgozóit, valamennyi volt és jelenlegi tanítványomat."
*
- minek hallgassák meg őket, aki tudta eddig sem tette szóvá, sőt volt aki letagadta, de tudta
Ez egy langyos szar, nem bocsánatkérés.
Aki ilyen kifinomult, mint amilyennek tartották őt, az nagyon jól tudja, hogy tényszerűen megbántott, megalázott másokat, nincs ha.
No mercy.