A félreértések elkerülése végett pénteken nem büntiből kell bepótolni a szerdai edzést hanem azért,hogy ne maradjon le senki erőnlétben a másiktól.Ez az egyén és a csapat érdeke is.És persze azon egyének megdolgoztatása akik érdekes módon csak a felszereléses edzésekre kerülnek elő.
Edzettem a w2ben de abbahagytam mert elkezdtem dolgozni.ugyhogy mint néző megyek csak.de pénteken ha minden igaz lemegyek csinálok egy kis büntit nálatok mert kihagytam a szerdai edzést (egy párat):D
Hát igen lehet hogy azért voltunk ennyien mert jön az aréna...De én azt mondom hogy ne legyünk kishitűek és ez a sok ember azért volt mert elég sokan azt fogadták meg szilveszterkor hogy járni fognak edzésre...
Szóval ez legyen egy új király kezdet és legyünk mindig ennyien ne fogyunk el közben...Mert emlékszem szar amikor 15en edzünk...De amikor ennyien vagyunk....hhúúú az király....Szóval igy tovább...
Jan 16-án lesz az aréna? ha igen akkor nagy valószínűséggel ott lezsek a sport maxban, ugyhogy kell majd valamilyen segítség/vizesfiú stb./ ott leszek! Aztán készüljetek:D hajrá
Divisional playoffs: Tennessee Titans - Baltimore Ravens Carolina Panthers - Arizona Cardinals New York Giants - Philadelphia Eagles Pittsburgh Steelers - San Diego Chargers