Minden az iPodról, egy kivétellel, légyszi ne kérdezd meg, hogy:"az iPodra Intézővel másolt zenét le tudom játszani?"
Mert a válasz: NEM. Az iPodra csak megfelelő szoftverrel, leginkább a hozzá tartozó iTunes használatával tudsz zenét másolni úgy, hogy le is tudd vele játszani.
Ez baromság...az iPodra alapból sehogy sem tudna vírus kerülni, kell hozzá egy összekötő a vírussal...azt hiszem ma a vírusok és a felhasználók közötti legtökéletesebb összekötő a Windows...ezért a közreműködésével már az iPodra is lehet vírust írni! Most sajnos igazat kell adnom az Applenek:)
akkor most meg kell kérdeznem hogy mi az a mac? És ha egyszer bedugom atöltőt akkor hogyan dugom be az usb kábelt? és azzal sem csináltam gast hogy az itunesen belül véletlen a restor-ra nyomtam? de ha megy nyitottam azt az 56,6 mb-s programot akkor egy hiba üzenetet vágott ki ezzel mit kezdjek mert ennél nem lép tovább?
inkább azon vagyok upset hogy az ő termékükön elfordul, és utánna a microsoftra verik, hogy bezzeg ott virus... de mivel nekik überfasza OS-ük van ami véd egy csomó veszély ellen, tök mind1, hogy vírusos-e az iPOD amit veszel mert a mac leírtja onnan
Nekem ez a kedvenc részem: As you might imagine, we are upset at Windows for not being more hardy against such viruses, and even more upset with ourselves for not catching it.
Nyugi! Biztonsági megfontolásokból az iPod csak akkor kezdi felülírni a saját Firmware-jét, ha töltőre van dugva, mert ha írás közben lemerül az aksi, akkor bizony van egy baromi drága nehezéked.
Tehát semmi baja az iPododnak, csak kéne neki egy töltő, vagy bármi amiről azt hiszi, hogy töltő: pl. mac-en át lehet verni: a bekapcsolás után OF-be lép az ember, akkor a FW vezérlő még nem indul el de tápot már ad, az iPod meg boldog. :)
várjál, tegnap már rájöttünk, h ez a dolog minőségfüggő tehát, ha legnagyobb felbontásban gyártod le a feltenni kívánt filmet, akkor áll fenn a probléma. vagy nem?
Fiir: te milyen felbontásban tetted fel a filmeket?
én eddig csak max minőséggel próbálkoztam, azzal nem ment, valszeg a tieid nem olyanok legalábbis MLacus aszonta, h a gyengébb minőség gond nélkül felmegy. én még nem próbáltam...
bár itunes6 bármilyen minőséget "felengedett"
ja, amúgy mai tapasztalat, h ha az ipod (közvetlen) közel van a mobiltelefonhoz ipodhallgatás közben, és érkezik a telefonra egy sms, akkor az vmi zavart okoz a podban, mert lehúzza a hangerőt a képernyő felvillan, és egy láthatatlan kéz "letekeri" a volume-ot a clickwheel-el próbáljátok ki :)
na ez így viszont érdekes... mert így halvány lövésem sincs hogy mit lehetne tenni... régebbi ipod sofware-rel nem hiszem hogy kiküszöbölhető lenne. Bocs, de ez volt az egyetlen ötletem amit lehetett tenni...
nos leszedtem egy 56,6 mb-s programot de az mindig ezt írja ki: this version ofv the ipod updater is no longer supported.yuo must now update your ipod with itunes7.0. close this updater and use itunes to update. nos asszem ez azt kéri tőlem hogy töröljek mindent az ipodról ez is megtortént de nem változott semmi de találtam az itunesen belül egy ilyen gombot hogy update de ez le volt vakítva de alatta meg volt egy ilyen hogy restore nost ezt is megcsináltam és most nem megy semmii agép nem is látja az ipodot az ipod meg csak egy képet mutat amin egy konektor dugót kell bedugni akonektorba nos gontolom kicsi az aku fesz. de most be van dugva az usb-be és mégsem történik semi na most mnit tegyek?
azelőtt tökéletes működött és egyébb ként hogy tudom megcsinálni ezt a biznyos frissítést ehez elég asime usb-s kábele ? honnan tudom leszedni a szoftvert ha kell ??
lehet firmware frissítést rakni rá, és hátha megjavul, egyébként válaszolva a mennyibe kerülre: ezt otthon is meg tudod csinálni, így szinte ingyér, csak a netes számlát és az áramot kell fizetni:)
nem tudom, hogy utánna mi lesz, én ahogy megvettem az iPOD-ot, rögtön raktam rá egy frissítést, úgyhogy nem tudom megmondani, azelőtt (használtan vettem) hogyan működött...
Akkor te egy szerencsés ember vagy. Mástól is hallottam már, hogy neki nincs gondja. (Az Andrássy úti Appleben is megerősítették, hogy ez esetleges.) Nem tudom ennek mi az oka. A lényeg az, hogy a probléma létezik, valós és nem csak egy embernél.
hello nmekem olyan problémám lenne az aplee 3g-s ipodommal hogy nagyon gyakran lefyag és akkor csak azt lehet vele csinálni hogy megvárom hogy lemerüljön és aztán feltöltm és onnan megy ezzel miot lehet csinálni? lehet az ilyen cuccoklat szoftverezni és ha igen akkor ez kb mennyibe fog kerülni?
Hé, nekem 7-es van és tökjól működik! Fogom ugye a Videora iPod Convertert, vagy az iTubeot...átkonvertálom a videot, hozzáadom az itunesbe aztán áthúzom az ipodra ennyi...még nem volt vele semmi bajom...
Nem azzal van a gond. Mint már Skywalkerrel említettük az iTunes 7 óta nem lehet átkonvertált filmeket áttölteni az iPodra. Az iTunes lejátssza, de átrakni már nem engedi.
Találjunk már valami megoldást erre a problémára !!!
ilyennel én is próbálkoztam, egy 30 napos trial verzió volt... miután lejárt mondom okés, reg cleaner, annyira jól sikerült, hogy utánna kiírta hogy beszéljek a rendszergazdával aki letiltotta a program telepítését:) na ennyit erről:)
IM TOO DVD TO IPOD CONVERTER. Valami ilyen neve van (a batyame az iPod, de se o se en nem ertunk a film-rarakashoz). Ez a program tobb felet tud atkonvertalni, es volt hozza egy ilyen option: iPod MPEG4 Movie. Ezzel lett megoldva. Az iTunes programban szepen megy a film, latni is lehet, de az iPod maga nem, hogy nem akarja rarakni, de fel sem ismeri.
Köszi, ezt értettem sorozatszám alapján kikeresős módszer alatt. :-) Nem a bonyolultsága miatt szeretném tudni, lehet-e másként, de el tudok képzelni olyan helyzetet, amikor egyszerűbb és gyorsabb lenne valamit megnézni a készüléken vagy a dobozán, mint internetelérést keríteni.
Meg tudná valaki mondani, hogy lehet legegyszerűbben megállapítani egy 30 GB-os 5. generációs iPodról, hogy az új sorozatból (Late 2006) való-e? (Én csak a sorozatszám alapján kikeresős módszert ismerem.)
http://szoftver.lap.hu itt találsz a jobb oldalon registry szerkesztőket, de csak óvatosan bánj velük...kis angoltudás azért kell hozzá, ha szerencséd van van ott olyan, amihez magyar leírás is van:)
Nos, nekem ezt úgy tanították, hogy minden program beírja magát a számítógéped registryjébe, pl. ezért van az, ha felraksz valami shareware vagy trial progit, letörlöd és újrarakod, nem fogod tudni újra igénybevenni a 30 nap próbaidőt mert a registrybe szerepel a program bejegyzési ideje stb. Van egy csomó program ami ingyenes, beírja magát a registrybe, és ha letörlöd, majd visszarakod, a registrybe elmentett beállításokat fogja alkalmazni újrarakás után is. Ezért kell egy Registry cleaner ami kiszedi a programot onnan is, így újrarakáskor olyan, mintha sosem lett volna a gépeden a progi.