Keresés

Részletes keresés

harpokratesz Creative Commons License 2004.05.05 0 0 568
ezen nem fogunk összeveszni. szerintem sokkal szebb, mint Kenuka és zenélni is tud:))
a világ egyik leggyönyörűbb pasijának tartják, úgy az első ötvenben benne van.
Előzmény: Lórien Úrnője (567)
Lórien Úrnője Creative Commons License 2004.05.05 0 0 567
Rejtő: klónozás! csak, hogy el ne felejtsem :)) Na?

Hát, harpokratész én változatlanul fönttartom európaiságom.

harpokratesz Creative Commons License 2004.05.05 0 0 566
TK gyöngyszemek (25 kép):

Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.05.05 0 0 565
Talán OB, nem?!
Dolgozzál! Én meg begépeltem, csak nem t'om elküldeni technikai okok miatt...
Előzmény: KENU (564)
KENU Creative Commons License 2004.05.05 0 0 564
Csak egy másodperc volt, de elhittem! Egyetelnegy boldog percre! De nem, Orli Bloom mellett, még hátráltatná a baba tehetségének kibontakozását...:)))
Az egyik képre én először tényleg azt hittem, hogy AB!
Na, most megyek sok ma még a dolgom!:)
harpokratesz Creative Commons License 2004.05.05 0 0 563
igen, tajwani születésű a mamája révén (ott is nőtt fel), a faterja meg japán. mindkét kultúrához erősen kötődik (Hongkongban és Japánban él felváltva), beszéli a kantonit, a mandarint, a japánt, na meg az angolt.
Előzmény: Lórien Úrnője (557)
harpokratesz Creative Commons License 2004.05.05 0 0 562
épp most hallgatom ezt az egy számot tőle, nagyon érdekes hangja van. állítólag rettenetesen népszerű popsztár.

ezen az oldalon találod meg:
www.tkaneshiro.net.
után menj rá a TKfiles-ra
utána baloldalt az első sorra klikkelj (a japán írásjelekre), ott lesz néhány videó.
a második sorban van a zene! mandarinul, vagy kantoniul énekel.
(kiváncsi vagyok, hogy fog neked tetszeni. majd szólok, ha találok még valamit. rengeteg oldal van róla, nem néztem még át mindet).

A Returner-t már készülök megvenni, jó a film is, nemcsak ő.

vannak megint képeim, de nem tudok választani, melyiket tegyem be, úgyhogy sok lesz.
lehet, hogy nyitok neki egy topikot, meg a Leon-nak, mert imádom a zenéit.

(1996-97-ben Mo-on forgatott egy filmet, a Budai Várban, a Lánchídon és a Városligetben. Ha tudtam volna, hogy itt van!).

Előzmény: Sárkány (561)
Sárkány Creative Commons License 2004.05.05 0 0 561
Helyes csak rakjál be sok képet.
Sajna nem hallottam énekelni. Ha találsz valamit szólj lécci.
Most jelent meg egy filmje DVD-n. Returner.
Előzmény: harpokratesz (556)
Sárkány Creative Commons License 2004.05.05 0 0 560
Pedig az... Taiwani születésű.
Előzmény: Lórien Úrnője (557)
Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.05.05 0 0 559
Én is a topicnévadóra gondoltam... És nagyon is jó lenne, ha ő játszaná... Kíváncsi lennék, mit produkál...:)
Előzmény: harpokratesz (554)
Lórien Úrnője Creative Commons License 2004.05.05 0 0 558
Igen, én bennevagyok.
KENU, fölfogtam, tényleg nem az, amire mi gondoltunk :)) Rejtő értette jól.
Persze, én is bennevagyok. Dehát mondjuk, Keanu az urak kategóriába tartozik.
Ugyanakkor viszont tényleg kulturális dolog, mivel film... szóval sztem jó ötlet.
Előzmény: harpokratesz (546)
Lórien Úrnője Creative Commons License 2004.05.05 0 0 557
Ez egy sokkal kevésbé ázsiai beütésű pali.
Előzmény: Sárkány (553)
harpokratesz Creative Commons License 2004.05.05 0 0 556
egyetértek, messze ő a legszebb. bár, ez a kép kevésbé tetszik róla, olyan, mint a fiatal Antonio Banderas.

szeretnék én is ilyen szemeket!!

hallotad már énekelni?
sajnos nincsenek fent számok az oldalain, vagy még nem fedeztem fel, eddig egyet sikerült elcsípnem, az nagyon jó.

Előzmény: Sárkány (553)
harpokratesz Creative Commons License 2004.05.05 0 0 555
csak őket bírom. ilyen kificamodott ízlésem lenne:)

szerintem is csodaszépek, ráadásul tehetségesek és sokoldalúak. celluloidon meg egészen varázslatosak. mindegyik népszerű popsztár is, nálam Leon viszi a pálmát. kúlos egy pasi nagyon.

majd még rakok be belőlük, vannak bőven, mindegyikért odavagyok.

Előzmény: Sárkány (550)
harpokratesz Creative Commons License 2004.05.05 0 0 554
Milyen KR??

hát a topiknévadó. csak viccnek szántam, bár ki tudja...
én örömmel látnám egy ilyen szerepben, nemcsak mindig a bugyuta szépfiú-ban.

Előzmény: Lórien Úrnője (551)
Sárkány Creative Commons License 2004.05.05 0 0 553
Nem tudom volt-e. A lexebb...
Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.05.04 0 0 552
De ugye milyen jó lenne? Szvsz ha KENU ezt meglátja, őrjöngeni fog, ugrál örömében, sb.:))))
De szerintem sem az akire mi gondolunk... Arról már tudtunk volna azért...
Előzmény: Lórien Úrnője (551)
Lórien Úrnője Creative Commons License 2004.05.04 0 0 551
Milyen KR?
Sajnos én asszociálok :)) és nem hiszem, hogy az lesz, akire gondolok :))) Maximum nekünk.
Előzmény: harpokratesz (549)
Sárkány Creative Commons License 2004.05.04 0 0 550
Ahhh csodaszép. Látom te is bírod az ázsiai pasikat.
Előzmény: harpokratesz (547)
harpokratesz Creative Commons License 2004.05.04 0 0 549
nem hagyják ki: Patroklosz = KR
Előzmény: Rohamkéses Ofélia (548)
Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.05.04 0 0 548
Én abszolút benne vagyok! ÁMEN.:))) A többiek meg majd véleményt nyilvánítanak...
A koreai pasinak jó neve van.:))))
Látom informálódtál Trója-ügyben, nagyon helyes!!!:) A trailer tetszett, én még eddig csak egy régebbit láttam... Patroklosz kilétére amint látom, még mindig nem derült fény... De ugye nem hagyják ki???
Előzmény: harpokratesz (546)
harpokratesz Creative Commons License 2004.05.04 0 0 547
egy koreai (csodaszép) filmsztár: Ju Jin-mo

harpokratesz Creative Commons License 2004.05.04 0 0 546
lenne egy kérésem a társasághoz!

benne vagytok abban, hogy a FÓRUM rovat címét megváltoztassuk (Hölgyek, urak, szex) ill. átrakassuk pl. a Kultúra rovatba? - ha már ilyen szépen feljött a topik.
szerintem egyértelműen odavaló, a többi színész is ott lakik.

nekem nagyon derogál ez a mostani, nem tudom, hogy a topiknyitó, japán nicknevű hölgy miért idetette (talán KR iránti olthatatlan ... vágya miatt).

ha áment mondtok rá, akkor szólok a modiknak.

harpokratesz Creative Commons License 2004.05.04 0 0 545
Trója

színes amerikai történelmi kalandfilm, 165 perc, 2004.

rendező: Wolfgang Petersen
író: Homérosz
forgatókönyvíró: David Benioff
operatőr: Roger Pratt
díszlettervező: Julian Ashby, Jon Billington, Andy Nicholson
zene: Gabriel Yared, James Horner
látványtervező: Nigel Phelps
vágó: Peter Honess

szereplő(k):
Brad Pitt (Akhilleusz)
Orlando Bloom (Parisz)
Diane Kruger (Helené)
Julie Christie (Thetisz)
Peter O'Toole (Priamosz)
Brendan Gleeson (Meneláosz)
Brian Cox (Agamemnón)
Eric Bana (Hektór)

Amióta világ a világ, a férfiak háborúkat vívnak. Hol a hatalomért, hol a dicsőségért, hol a becsületért? hol a szerelemért?

Az ókori Hellászban az irodalom talán legismertebb szerelmespárja - Parisz, Trója hercege (Orlando Bloom) és Heléna, a spártai hercegnő (Diane Kruger) - ártatlan találkozásából akkora háború robban ki, ami egy egész civilizáció végromlását fogja előidézni.
Parisz elszereti és elrabolja Helénát férjétől, Meneláosz királytól (Brendan Gleeson), és ez nem maradhat megtorlás nélkül. És aki Meneláoszt sérti meg, az megsérti bátyját is, Mükéne hatalmas királyát, Agamemnónt (Brian Cox), aki azonnal hadba hívja a görög seregeket, hogy Trója ellen vonuljanak, visszaszerezzék Helénát és fivére becsületét. Agamemnónnak kapóra is jön ez az eset, hiszen végtelen kapzsiságában régóta feni a fogát Ilionra: ha elfoglalja Tróját, övé a teljes Égei-tenger, és megerősíti hatalmát máris óriási birodalma felett. Ilion, a fallal körülvett város, amit Priamosz király (Peter O' Toole) irányít és fia, a nagy Hektór herceg (Eric Bana) véd, olyan fellegvár, amit még soha egyetlen sereg sem tudott bevenni.
Hogy Trója győz, vagy elbukik, az egyetlen ember döntésén múlik: sikerül-e megnyerni a háborúnak Akhilleuszt (Brad Pitt), az ókor leghatalmasabb és legtekintélyesebb hadvezérét?
Akhilleusz öntörvényű, lázadó és a szóbeszéd szerint sebezhetetlen, nem hódol be senkinek és semminek, csak saját dicsőségéért harcol. Az örök hírnév iránti csillapíthatatlan étvágya veszi rá, hogy Trója alá vonuljon Agamemnón zászlaja alatt - de végül a szerelem lesz az, ami meghatározza sorsát.
Két civilizáció fog összecsapni a becsületért és a hatalomért. Ezrek fognak elesni a dicsőségért vívott harcban. És egy egész nép fog eltűnni a föld színéről - a szerelemért.

A 2004-es éves év talán legnagyobb szabású filmje az európai irodalom legnagyobb szabású műve, Homérosz Iliásza alapján teremti újra a trójai háború izgalmait.

Filmelőzetes RealVideo formátumban a www.port.hu weboldalon!!!

jövő héttől a honi mozikban!!

megjegyzések:

A Gladiátor és a Gyűrűk Ura sikerének köszönhetően egyre több szuperprodukció készül, köztük olyanok, amelyek ókori témát dolgoznak fel. Az idei év talán legnagyobb szabású filmje Homérosz Iliásza alapján eleveníti meg a trójai háború izgalmait. A rendező szerint a történe5 látványos megvalósítása magával ragadja a nézőket, és fölketlti az érdeklődést a már-már elfelejtett klasszikus eposz iránt.
A szereplők között egyaránt találni érdekes, új arcokat, jól ismert színészeket és igazi sztárokat. Akhilleusz szerepében Brad Pitt domborít, meggyőzve minden kétkedőt, hogy igenis ízmos combokkal rendelkezik. Ott van a két új csillag, Orlando "Legolas" Bloom és Eric "Hulk" Bana, továbbá a régi nagyágyúk, mint Julie Christie és Peter O'Toole. A karakterszínészek csapatát Brian Cox, Brendan Gleeson és Sean Bean erősíti. Szép Heléna szerepében Diane Kruger bájait csodálhatjuk.
A film díszletei az ötvenes évek szuperprodukcióit idézik (Quo Vadis, Ben Hur). Természetesen itt is kihasználták a számítógépes grafika nyújtotta előnyöket, a monumentális díszletek nagy részét ténylegesen fölépítették.
"Azt akartam, az egész élethű legyen, hogy a néző érezze, valóban ilyen lehetett akkoriban minden. Arra törekedtünk, hogy a látvány a lehető legvalóságosabbnak hasson" - nyilatkozta a rendező. Így volt ez a csatajelenetek esetében is, a filmesek nem féltek vért, verítéket és könnyeket mutatni, a látvány néha sokkolóan hiteles.

(a trailer-t nem elfelejteni megnézni!)

KENU Creative Commons License 2004.05.03 0 0 544
Én sem tudok róla, hogy kérdéses lett volna, fura... Csak kérdeztem, hátha ti többet tudtok.
A Tudodmi olyan, ahogy átkülted, a más fajta tudodmikkel bajok vannak! Majd holnap meglátod! Nem baj. Így is szuper. Továbbra is fennttartom, Jenő, hogy zsenialitásod határtalan!!!!!!!!!! Már már vetkszik az enyémmel...:)))))))))))
Előzmény: Rohamkéses Ofélia (543)
Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.05.03 0 0 543
Én nem tudok róla hogy kérdéses lett volna... Lemaradtam valamiről???
De mi az, hogy nem lesz a harmadikban??? No fair!!!
Na és jól néz ki a Tudodmi? Jó a betűtípus, meg ilyenek? Szóval normális?:)
Előzmény: KENU (542)
KENU Creative Commons License 2004.05.03 0 0 542
Csodálatos vagy!:) Kár, hogy nem lehettem ott!
Jenő! Mint tudod, a fontos mailt elolvastam. Azóta már minden ki is nyomtatódott, ugyhogy holnap megkapja!!!
"Jason Isaacsot ugyan nem láthatjuk majd a harmadik Harry Potter-filmben, az azkabani fogolyban, de a negyedik és az ötödik részben újra magára ölti majd Lucius Malfoy jelmezét.

A hazánkban, idén június 10-én bemutatásra kerülő Harry Potter és az azkabani fogoly című filmben nem írtak szerepet Malfoynak, de mint Jason Isaacs elmondta, a negyedik részben (Harry Potter és a Tűz Serlege) egy rövid epizód erejéig újra feltűnik, hogy emlékeztesse az embereket, hogy még mindig él és van még mit elintéznie az ötödik filmben, mely a Harry Potter és a Főnix rendje címet viseli.

Mint azt az angol The Sun napilapnak nyilatkozta: „Az igazat megvallva azt gondoltam, hogy egyáltalán nem is kell majd szerepelnem a negyedik filmben, de jobban belegondolva, jó ötletnek tűnik, hogy felbukkanok egy rövid időre, bemelegítek az ötödik filmre, ahol is lesz egy pár nagyon kellemes, zaftos jelenetem”.

A filmre még elég sokat kell várnunk, mert a háttéranyagot idén március 22-én kezdték el forgatni Glencoe-ben és csak 2005-ben lesz a premierje. Mint a Warner Bros. egyik szóvívője elmondta: a 10 napos skóciai forgatásra Evantonban, 30 stábtag segédletével – a korábbi híresztelésekkel ellentétben – nem csak a Harry Potter és a Tűz Serlege táj-jeleneteihez volt szükség, hanem a film egyéb előkészületéhez is. A végleges szereposztás még nem ismert és a konkrét forgatást sem kezdik el idén nyár végéig. További részletekre az elkövetkezendő pár hétben számíthatunk."

Eddig kérdéses volt, hogy továbbra is ő lesz????

Előzmény: Lórien Úrnője (541)
Lórien Úrnője Creative Commons License 2004.05.03 0 0 541
KENU, sikerült kitalálnom! :)))
De te, ne tudd meg, milyen nehéz volt... rájöttem, hogy ki a színésznő. És kb. 20 percig töprengtem a nevén. De tényleg. Szegény Rejtő eléggé kikészülhetett tőlem. Aztán ahogy kitaláltam, megvolt az összes többi is :)))
Előzmény: Rohamkéses Ofélia (540)
Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.05.02 0 0 540
Igen, a párbajozós jelentere asszociáltam is, de a címre nem emlékeztem... Most mondd meg! Még jó, hogy már föl vagyok homályosítva!!!:))))))) Mail ment, fontos!!!
Előzmény: KENU (538)
Lórien Úrnője Creative Commons License 2004.05.02 0 0 539
ET-t változatlanul nem értem, viszont a VV-t fogtam. De hogy kéred, angolul, vagy magyarul? (ha ajánlhatok, akkor mindenképp magyarul kérd)
Előzmény: KENU (534)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!