Hogy mi a sok és mi a kevés az bizony erősen relatív...mert ha egy megátalkodott szemét feneved az éjszaka közepén szerenádot ad neked...miközben hatalmasat belédmar...és össze-vissza rugdos...mert a görög szúnyogok nem csak csípnek de hartalmasat rúgnak is...akkor bizony egy is sok... :)))
Mindenesetre ha nyogodtan akarsz aludni, akkor használj a dugaljba dugható szúnyogirtót...nekünk az bejött...
Mi augusztus 4-től 2 hétre megyünk Sartira. A Lakis apartmanban leszünk, valaki tud róla valami infót? Tudom hol van, most megyünk harmadszorra Sartira, de lakhatóság tekintetében nem tudok róla semmit. Pizzéria + bár van az aljában, kíváncsi lennék mennyire zajos? Szerintem, nem lehet annyira gáz, de jó lenne olvasni valamit róla.
Egyébként bulizós fiatalokkal szeretnénk felvenni a kapcsolatot közös bulikhoz, strandoláshoz, iváshoz stbstb! :)))
Mi 29 és 24 évesek vagyunk, otthon ritkán járunk szórakozni, de Sartin mindig szeretjük elengedni magunkat. Nem kezdünk el inni reggel 8 kor de az este az bulizásra való! Nem nagyon szoktunk hajnali 4-5 ellőtt lefeküdni. : )) Remélem, találunk jó arcokat, akikkel tényleg jól érezhetjük magunkat!!
Nekem egy 16Mbyte-os 2006.10 havi görög térképem van, ennél nem találtam újabbat a Neten. Igaz, hogy MioMap-pel, de Igo-hoz is jó, azt hiszem. Ha kell el tudom küldeni.
Ez így van, majd valamikor részletessé válik az is. Időről időre frissíthető az iGO internetről. Addig is az ingyenessé vált GISRussa + a nem tervező, de Sartit is utcaszinten ismerő ingyenes Görögország térkép a megoldás. Mostanában is beraktam a linkjét a GPS topicba.
Ki tud nekem segíteni ? Vettem egy PDA iGO Kelet Európa térképpel, és nincs benne Sarti, csak Thessaloniki. Ki tudna nekem egy frrisitést küldeni. Mindenkinek elöre is köszönöm a segítséget, és elnézést, hogy ilyen maszek problémával terhelek titeket!
hali Breki
Breki az a gond ezzel, hogy mi már áprilisban lefoglaltuk a szállást sajnos mi sem oda kaptunk ahová szerettük volna. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem találtok , mivel az összes szállás nincs utazási irodában leadva...
Ha nem találtok egy éjjszakára szorítunk nektek helyet :)
Hát igen, akárhogyis nézzük ez már főszezon, de ott úgy müködik a dolog, hogy ha valahol érdeklödsz és nem tud neked szállást adni, akkor ajánl neked egy szomszédját, ahol már lesz szállás. Ott mindenki tud mindenkiről mindent, tehát azt is, hogy éppen kinél van üres apartman.
Egyetértek veled, hogy nekem könnyebb mivel fix helyre megyek. De ne felejtsd el, hogy ha nem hétvégére érkezel szinte biztos, hogy fél órán belül találsz szállást Sartiban. (kivétel augusztus)