Keresés

Részletes keresés

egy simabőrű Creative Commons License 2013.04.17 0 0 12371

Érden nem tudják mi a "JÓ", akik tudják azoknak meg nem kell a "JÓ", mert az áldozattal jár. Jobb a balhéból kimaradni, jobb a langymeleg és csönben várni a csodát.

A csoda pedig nem vendég ezen a tájon!

Igénytelenség mindenütt. Közöny és nemtörődömség lépten-nyomon.

Sokkal jobb "LUDMILLÁZNI" VAGY "ORBÁNBÁNYÁZNI"  mint tenni, adni és áldozni!

Hát ide vetett a sors "jópár" többreérdemes embert is, de a töbség gondolkodása az siralmas.

Neveld meg őket a nyugdíjassal!

Előzmény: NaLáÉr (12369)
X ANTI Creative Commons License 2013.04.17 0 0 12370

A marsjáró képein nincsenek bazi nagy kátyúk, nincs trehány munkavégzés nyoma. (Még!)

Előzmény: mennyország (12367)
NaLáÉr Creative Commons License 2013.04.17 0 0 12369

Érden minden úgy jó, ahogy van!

Aki nem hiszi olvasson vissza néhány hozzászólást...

RA-TATA Creative Commons License 2013.04.16 0 0 12368

Ide kell bejelenteni a kátyukat!?????

http://gazdasag.ma.hu/tart/cikk/c/0/169833/1/gazdasag/Katyuvadasz_programot_indul?place=srss

Szerintem az érdi gödrök betöltik az egész tárhelyet.

mennyország Creative Commons License 2013.04.16 0 0 12367

A marsjáró képei szerint jól kivehető a Földön az érdi árok és kátyú rendszer.

mennyország Creative Commons License 2013.04.16 0 0 12366

Talán kellene egy stadiont építeni a lehajtóhoz.

Mindjárt dőlne a pénz.

Előzmény: xy333 (12359)
RJancsi Creative Commons License 2013.04.16 0 0 12365

Agyam eldobom! Ugyan nem érdi, de közlekedés. Ma reggel hallottam a rádióban, hogy Felcsúton "kisvasutat" is építenek, ami az Alcsúti arborétumtól a gőzerővel épülő új stadionig fogja vinni a néptömegeket. Hány tényleg erre van a legnagyobb szüksége az országnak? :(

egy simabőrű Creative Commons License 2013.04.16 0 0 12364

Ahol az a "kivitelező" aki a munkát elvégzi már negyedik vagy ötödik a sorban, és attól retteg, hogy vajon kifizetik-e, ott nem készülhet szakszerű munka!!

Ahol a programban rögzített minden fillér nem a munkára megy, hanem közvetve a kézilabdára, meg egyéb helyekre, ott nem lehet becsületes a munka!

Ahol a vezetők nem érzik a választók gondjait, mert a saját pecsenyéjüket sütögetik, ott nem lehet elvárni az emberek képviseletét!

Méregdrága autók, csókos tervezőcégek, tanácsadó haverok, új aszfalt út az alpolgármesternek, hazugságra épülő propaganda/ "virágzó kertváros"/, megvásárolt képviselők... a sor hosszú. 

Miért ne vennék be a "tömörítő" szöveget a népek? Ha nem négy hónap kell ahhoz, hogy az autósok az autójukkal "tömörítik" a nyomvonalakat akkor majd kell hat, ha nyolc hónap sem "elég" akkor lesz tíz...

Botrányos az útak állapota, és még ezért fizetni is kell, nem is keveset.

X ANTI Creative Commons License 2013.04.15 0 0 12363

Lehet, hogy a mi nyomorunk már a bulvárnak sem érdekes.

De ne törődj velük. Ha kitörik az autód kereke, majd odahajolsz hozzá és jó hangosan ráordibálsz, hogy: a jó qva anyád te mocsok, nem tudod megtanulni, hogy Magyarország jobban teljesít?

Előzmény: Törölt nick (12360)
NaLáÉr Creative Commons License 2013.04.15 0 0 12362

Nyugodtan tedd fel ide a levelet!

Ezt ugyanis nem, a magyarázatokat viszont már ismerjük...

Most is kaptunk egyet: a városvezetés, képviselő semmit nem tehet. Ezzel szemben pl. interpellálhatna, kérdezhetne a parlamentben a képviselő, akit meg érint lezárhatná mondjuk 5 percre a lejárót. Ez biztosan benne lenne a tv-ben. De tartok tőle ez is úgy jó ahogy van. Amint az utakat is úgy szeretjük, ahogy vannak. legalább van miről irogatni...

Tévednék?!...

Előzmény: RJancsi (12355)
Törölt nick Creative Commons License 2013.04.15 0 0 12361

bocsánat......városnak nevezett településen.

Törölt nick Creative Commons License 2013.04.15 0 0 12360

Rtl klub?

Az érdi útviszonyokkal kapcsolatban küldtem nekik nem is egy e-mail-t.

Sajnos a fülük botját nem mozdították annyira sem, hogy megnézzék, tulajdonképpen mi is a helyzet, ebben a virágzó mocskos várovnak nevezett településen.

Előzmény: X ANTI (12358)
xy333 Creative Commons License 2013.04.15 0 0 12359

A lehajtó-felhajtó átépítésére már régen készen vannak a tervek, az Interspar is sürgeti, mert addig nem kezdi meg az építkezést, míg ez el nem készül, a város is folyamatosan lobbizik, a képviselő is, de eddig csak igéreteket kaptunk. Talán a választások közeledtével történni fog valami.

X ANTI Creative Commons License 2013.04.15 0 0 12358

Amíg az RTL Klub vagy hasonló egy zaftos bulvár műsorában nem csinál ország-világra szóló hajcihőt, nem lesz változás.

Ha kell, csinálunk légi fotókat is a balhé fokozására.

Hivatalos jogi állásfoglalást kellene valamelyik közlekedési hatóságtól (BM?) kérni, hogy mi a teendő ha ilyenkor érkezik a pógár oda géperejjű járóművel. A leállósáv beteltével álljon a jobb sávban? Vagy hágja meg a leállósáv szabályait?

Persze "hivatalosék" megoldják, ha nagy a bálhé, hogy a fizetősség határát behúzzák pl. a törökbálinti leágazóhoz. Így töredéke autó jönne Érdig, de az itt lakók is jól megszívnák.

RJancsi Creative Commons License 2013.04.15 0 0 12357

Nem vagyok forgalomtechnikus (sem), de épp az vetődött fel bennem (meg is írtam nekik), hogy legolcsóbban úgy lehetne áthidalni a problémát, ha az M0 (volt CORA) felhajtójától kezdődően a külső sávot végig szaggatott vonal választaná el. Így annyiban változna a helyzet, hogy nem a leállósávban, hanem egy bazi hosszú, az M0 szempontjából gyorsító-, az érdi lehajtó szerint meg lassítósávban lehetne - szabályosan - haladni. Aki az M0 felől jön Érdre, nem kéne sávot váltania. Nem egyedi eset, aki a Nagykőrösi bevásárlóközpontok felől jön Érdre, az M5 felhajtójától az M0 lehajtóig végig ugyanabban a sávban haladhat.

Előzmény: Törölt nick (12356)
Törölt nick Creative Commons License 2013.04.15 0 0 12356

Csak 50?:)....

Múlt hét csütörtökön, hazafelé jövet a volt Cora felőli felhajtónál állta sor :(:(

Sok sikert hozzá!

RJancsi Creative Commons License 2013.04.15 0 0 12355

Ugyan nem szorosan érdi, meg itt már lerágott csont, de hátha történik valami. Az M7 érdi lehajtójánál hosszú ideje előforduló leállósávban történő araszolás megoldásával kapcsolatban írtam egy levelet az ÁAK Zrt.-nek. Csatoltam egy videót is, ahol egyidőben több mint 50 autó látható (beleértve a Volánbusz menetrendszerinti járatát is) a leállósávban araszolva. Érdeklődéssel várom válaszukat! Ha érdemesnek találom, meg fogom osztani a tisztelt topictársakkal.

mennyország Creative Commons License 2013.04.15 0 0 12354

Vigyázzatok a Cseresznyefa utcában, mert a keresztben futó lövészárkok teljesen tönkreteszik az autót.

Csak egyesben, nagyon lassan lehet áthaladni rajtuk.

Röhej, hogy idejutottunk.

A Fenyőfa utca eleje, közepe már 5 hónapja megtömörödött.

Viszont mégsem látom, hogy készülne az út végleges helyreállítása.

Mire kell még várni?

Orbán diktátor parancsára?

Diótörő Creative Commons License 2013.04.14 0 0 12353

" pár hozzászóláson kívül nem történt semmi "

Ettől fog?

Előzmény: NaLáÉr (12352)
NaLáÉr Creative Commons License 2013.04.14 0 0 12352

Felmerült, megírtam, pár hozzászóláson kívül nem történt semmi, (Attól, hogy mindenki csak panaszkodik, nem is fog!

Megismétlem:

ÚTJAINKÉRT

Közismert Érd tarthatatlan  közlekedési-, lletve úthelyzete. 

Ennek ellenére a városvezetés az ezzel kapcsolatban beszedett pénzt sem fordítja az áldatlan állapotok felszámolására.

Ezért követeljük, hogy a közlekedéshez, járműveinkhez kapcsolódó adóforintjankat kötelezően, hatékonyan és ellenőrizhetően fordítsák útjaink karbantartására, új utak építésére, a lakosság ezzel kapcsolatos tevékenységének támogatására!

NÉV                                     CÍM                                    ALÁÍRÁS

......................................      .........................................            .....................................

Előzmény: ügyefogyottérdi (12326)

Diótörő Creative Commons License 2013.04.14 0 0 12351

A röhej az, hogy semmit, de semmit sem tudunk ez ellen tenni.

Na bumm, majd nem szavazunk rá.Érdekli is őt, lóf@szt, el se fog indulni, öreg korára biztos megszedte magát, még az unokái sem fognak éhezni.

Egy csatorna mélyedésbe egészen lassan mentem bele és a spoiler elrepedt.

És nem volt nálam fényképezőgép és senki sem látta.Cserélhetem a saját pénzemen.Minden tankolásnál írom a fogyasztást, 3 literrel többet eszik a folyamatos egyesben haladás miatt.És mások is így lehetnek a mellékutcákban természetesen.

Előzmény: Törölt nick (12350)
Törölt nick Creative Commons License 2013.04.14 0 0 12350

Hallottad mit mondott a nagyokos polgármesterünk: Tisztában volt azzal, hogy problémák lesznek a  lefektetett csatornákkal, de a fő cél az volt, minél több csövet fektessenek le. Azaz, maximálisan átlátta azt, hogy a lakosságissza meg a levét. Köszönjük!!!

Szerinted, ha lemond jobb lesz itt? Nem fog lemondani...bolond is lenne.

A legtöbb politikus a saját és a bratyik érdekeit tartja szem előtt, a hatalomnak él és tesz arra, hogy a polgárnak mi a jó.

Sok emberből únszimpátiát váltott ki ez az ember és közeli kollégái a hallottak alapján......sőt!

Évekig problémák lesznek azon részeken, ahol csatornát telepítettek hidd el nekem.

Szerinted érdekli őket? Egy nagy túrót!

Egy nagy hazugság volt az, hogy 4 hónap konszolidációs idő után helyreállítják az elcseszett utakat.

Közel 50.000 ft-ot fizettem ki futómű felújításra:(:(

Télen a sár, dagonya, gödrök, kátyúk, beszakadt, eltakarítatlan utak.....stb.

Tavasztól ugyanez, csak a sarat a por váltja fel!

Jó itt élni:(:(:(

Előzmény: Diótörő (12349)
Diótörő Creative Commons License 2013.04.14 0 0 12349

Egy önmagára valamit is adó embernek ( TMA ) ilyen esetben le kellene mondania, mivel ő ül azon a poszton legfelül, aki felelős a csatornázás során elkövetett baromságokért. Hónapokig teljesen feleslegesen helyre nem állított árkok, kitalált 4 hónapos konszolidáció ( tömörödés), amit egy vibrátor fél óra alatt meg tudna csinálni, megrongálódott gépkocsik százai, tönkrement autógumik,stb.

Tudomásul kellett volna venni, hogy egy ekkora munkát nem lehet egyszerre megcsinálni egy ekkora városban, ezt szakaszonként kellett volna, még ha az EU-s pénz egy része el is veszik ( ami nem biztos).

Ez egy 4-5 éves meló lehetett volna és a java még csak most jön, majd ha ráköt a több száz tulajdonos és csak akkor derül ki, hogy hány száz méter szakaszon kell visszabontani, mert ez a 10 méterenként kiásott és lefektetett technológia rengeteg hiba lehetőséget rejt magában. Ezek csak üzemelés közben fognak kiderülni. Akkor viszont majd megemelik a csat.díjat, mert nem fedezi a rengeteg karbantartásnak nevezett munkát, valójában a rossz kivitelezés helyrehozatalát.

Törölt nick Creative Commons License 2013.04.13 0 0 12348

Érthetetlen és egyben arcátlanság az egész, ami ebben a városban folyik.:(:(:(

A Szovátai út is elérte azt a színvonalat, mint a település oly sok utcája.

A Tárnoki út hónapokig közlekedésre alkalmatlan volt s most sem lehetközlekedni rajta.

A Daróci út úgy szintén.

A Sóskúti már évek óta egy nagy rakás kaki.

Az Ürmüs utca siralmas állapotban van hosszú ideje.

A mellékutcák egy trágyadombhoz hasonlítanak.

VIRÁGZÓ KERTVÁROS!

Csak egyszer adnánk ki a kezünkből ilyen munkát, akkor repülnék és szégyenünkbe elbújdokolnánk oly sokan.

Valamit tenni kell!!!!!

Előzmény: bugadoktor (12345)
ügyefogyottérdi Creative Commons License 2013.04.12 0 0 12347

Olvasva az út anomáliákat. Bár nem politikai topic,de kikívánkozik belőllem. Ilyenkor tessen eszébe jutni,aki elment szavazni és rájuk és aki otthon gubbasztott és azzal szintén rájuk, hogy 2010-ben ezt választották,így aztán most ne tessenek sírni. tetszettek volna gondolkodni. ja,hogy az meg fájdalmas dolog, hát most akkor ne fájjon a rossz út.

Ha majd ezért büntetni akarják ezeket akkor jövőre lehet,majd lesz lehetőség. Bár ezek addigra zsíros mellékszereplőként betöltött felelősségmentes állásokban fognak lavírozni. Így aztán nem lehet majd számonkérni senkit.

Előzmény: riminyák (12346)
riminyák Creative Commons License 2013.04.12 0 0 12346

Természetesen!

Sőt a pogár ír egy dátumot, azt az "illetéskes" visszaigazolja, oszt annyi. Megint egy Fideszes sikertörténet, ennyi!

Előzmény: Törölt nick (12344)
bugadoktor Creative Commons License 2013.04.12 0 0 12345

Kérdésedre válaszolva, ide másolom azt a hozzászólásomat, amit tegnap írtam az Érdiek klubja fórumon:

Kommentár nélkül!

2012.november 28-án írtam egy e-mailt, Simó Károly úrnak, amelyben közreműködését kértem a Sárd utca, csatornázási munkálatok utáni, helyreállításában.

Megjegyeztem, hogy 6 – 7 hónap úgy telt el, az ott végzett csatornafektetés óta, hogy semminemű munkálat nem történt, tehát az ígért 4 hónap tömörödési (?) idő is bőven elmúlt.

Nos, lássunk csodát, ma, 2013.április 11-én kaptam választ, az ügyfélszolgálati asszisztenstől, amit idézek:

Köszönjük  megkeresését!

Bejelentésére a szóban forgó terület kivitelezőjétől az alábbi választ kaptuk:

„Folyamatosan karbantartják. Idén őszig a végleges helyreállítás keretében pedig elkészül.”

Reméljük, hogy a probléma megoldása megelégedésére szolgál!”

Az már szóra sem érdemes, hogy több mint 4 hónap kellett a válaszadásra, de mit mondjak arra, hogy az utolsó földmunkák után, kb. 18 hónappal fog megtörténni a helyreállítás.

Aki kicsit is ismerős a környéken, tudja, hogy fontos gyűjtőútról van szó, jelentős forgalom mellett.

Ennyit, a sokszor hangoztatott rugalmas, az érdi polgárok érdekeit messzemenően szem előtt tartó elnökhelyettesről!

Előzmény: Törölt nick (12344)
Törölt nick Creative Commons License 2013.04.12 0 0 12344

Meg tudja valaki mondani, hogy jelen helyzetben mire várnak az útjavításokkal?

Meddig kell még ezeken a gödrös, beszakadt utakon közlekedni?

sanda balázs Creative Commons License 2013.04.10 0 0 12343

köszönöm!

Előzmény: Nogo (12341)
ügyefogyottérdi Creative Commons License 2013.04.10 0 0 12342

Lehet, hogy nem egy dologról beszélünk, de Én meg akartam keresni a Meggyesek oldalán,illetve a Civil Érdek Fb. oldalán ezt a bizonyos petíciót,de valahogy nem igazán találtam. Mondanál közelebbit, hogy hol is keressem pontosan.

Köszi.

Amúgy meg nem értem, hogy miért kapacitálsz, hogy hajrá kezdjek neki. Van itt éppen elég magát ellenzákinek tartó szerveződés és jön a 2014-es választás,akár egy kampány fogásnak is megtehetnék, ha lenne bennük kurázsi. Mármint a gyakorlatban papíros aláírósdit. Arra jobban emlékeznének a vén nyanyák és az öreg alkeszok is,de az internettes aláíráshoz fingjuk sincs. Mert ezekből a vénekből van a legtöbb és azok szavazzák be az ember fiát képviselőnek, ha szépen énekel a fülükbe és elég hangosan.

Előzmény: csélcsap füzike (12339)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!