[ma 00:00] Véget ért a Kairó Bajnokság. Te az 5. csoportban indultál és a tabella 2. helyén végeztél. 15 aranyat kaptál!
[ma 00:00] A mai nappal elindult a Szingapúr Bajnokság, melynek résztvevői közé te is bekerültél. A sorsoláskor a 2. csoportba kerültél. Ne felejtsd, hogy van 3 db Megengedett előny tokened, melyet a kiválasztott mérkőzéseid előtt játszhatsz majd ki!
[ma 00:00] A bajnoksággal párhuzamosan elindult az egyenes kieséses Szingapúr Kupa, melyre téged is kvalifikáltunk.
Első ellenfeled Heather85, tét a 64 közé jutás. Te vagy az erőnyerő, azaz döntetlen esetén te jutsz tovább.
Azt én is észrevettem, hogy a labirintusban a robotok ellen sokkal nehezebb játszani, mint a küzdőtéren, néha még a 2-3 csillaggal többel rendelkező ellenféllel is.
A küzdőtéren mindig kihívom az összes játékost, kivéve akit 10 aranyért kell megvásárolni.
Ma a kihívott játékosok közül volt 3 nyerésem, 2 döntetlen és 2 vereség. Viszont amikor engem hívnak ki, sokkal rosszabb ez az arány
Viszont a legbüszkébb arra vagyok, hogy a labirintusban ma az egyik robotot 5:0 arányban megvertem. Ilyen arányú nyereségem még soha nem volt robottal szemben. (Elképzelhető, hogy nem is lesz több. :)
Persze, lehet hogy itt vagánykodok ezzel, aztán nektek többször is volt ilyen. Nem baj, nekem ez a mai igazi sikerélményem, míg nektek hármótoknak a Kairón elért eredményeitek.
A lényeg az, hogy mindnyájunknak vannak sikerélményei, és ez jó dolog.
Az nem sorsolás, Te érdemelted ki, hogy kihívhatod a trónszékben ülőt. Úgy vélem itt tévedsz, nem 12 szeres, hanem 12. bajnok annak a Labirintusnak a trónszékében.
Közben felfedeztem, hogy a párhuzamos jelenségek törvénye itt ebben a játékban is érvényesül.
Korábban volt a Honfoglaló. Mindig zavart, hogy a kezdő játékosok 5000 JEP környékén már a 10. mérkőzés környékén 7000 JEP körüli ellenfeleket kaptak. Ezt akkor tudtam igazán értékelni, amikor jó pár év után én is elértem 6900-as szintre. Kb. olyan mintha egy 30 kilós boxolót összeengednének egy 120 kilóssal. Esélye sincs a győzelemre. Most már kicsit többfelé van időm figyelni a Labirintusban is. Tegnap tűnt fel, hogy a párbajok esetén a kapott robot ellenfelek. erősségi szintje állandóan! és jelentősen meghaladja az enyémet, de ez másoknál is így van, gondolom én . Az én szintem általában xxx, míg a kapott ellenfeleké tegnap:7,5,4,6 és ma 10!, 6, 8, 5.
Nem csoda, hogy háromszoros csata szükséges a továbbjutáshoz, ami szerintem megint csak túlságosan elnyújtja az amúgy is hosszú játékidőt.
Ezen az oldalon lehet megnézni, ki mit nyert, veszett vagy ha a neve elébed kerül, akkor katt. és mindent lehet látni mennyi aranya, ezüstje, bajnoki széke vagy próbálkozás meg a vesztett és a megvédett bajnoki szék is, ezenkívül még egy csomó minden, hogy milyen mérkőzéseket játszott.
Nekem ezt írja a gép...ez a ma reggeli állás. Ja megvan a 12 bajnoki székem...ma reggel nyertem. ( labirintusra vonatkozik mindig, ezeket ott lehet nyerni) Gondolom másnak ezt írja, ha rákattint a Kvalifikációra.
Az éjjeli bagoly jelenti: a következő Kairó Bajnokságon lesz egy kis újdonság, amely egy kis stratégiázásra ad majd lehetőséget. Minden induló kap 3 tokent, mely 1 mp előnyt jelent, és 3 játékossal szemben használhatja.
Mondjuk ha beválasztanának a versenybe, nekem nem sokat jelentene a 4-7 mp átlagomhoz képest. (:
Közben asszem" megvilágosodtam. Említetted egyszer, hogy elfoglaltad a Bajnokok székét. Akkor ezt nem is értettem, de nem kérdeztem rá. Ez a labirintuson belüli Bajnokok széke. (Én ugyan még nem találkoztam ilyen lehetőséggel a labirintusban, de van ilyen, a játékszabályokban olvastam. Feltételezem, hogy ennek alapján kerültél be a Kairó játékba, ha nem neveztél.
Ez csak egy tipp a részemről, de lehet, hogy így van. Vagy egész másképp... :)
Több játékostársammal együtt kíváncsiak lennénk arra, hogy kb. hány játékos játszik egyszerre itt a kvíz labirintusban? Nyilván ez változó tényező, de átlagban kb. mennyi lehet? Szabad erre válaszolni, vagy ez titkos adat?
Annyit elárulhatok, hogy április 1. óta 140 olyan játékos volt, akik legalább 50 kvízkérdésre válaszoltak.
__________ . __________
Ezt az adatot továbbgondolva:
Ma még csak 13-a van, tételezzük fel, hogy 15-ig mondjuk 150 új játékos. Ennél valamennyivel több lehetett, de nem jutottak el min. 50 játékig
Tételezzük fel, hogy fél hónapra durván számolva a 150 játékosból sem fog mindegyik megmaradni. Mondjuk egy hónapban lesz azért minimum 100 játékos, aki tovább folytatja.
Tekintettel a játék lassúságára, vajon hányan fogják megunni egy-két hónap elteltével és néhány bajnoki cím megnyerése után?
Vajon hányan léptek be idáig a játék kezdete óta és hányan fejezték be?
A belépésre nyilván van adat, de a befejezésre nem igazán lehet, hiszen nem kell kilépni, bármikor lehet folytatni, ha valaki úgy dönt.
Szóval, azt sose fogjuk megtudni, hogy egyszerre hányan játszunk.