Kezdődő szenilitás. Elfelejtettek illatozni, vagy elhagyták az illatukat. Van ez így. Velem is megtörténik, hogy elfelejtek dolgokat. A múltkor is.... ö-ö-ö .......... elfelejtettem.
Gyönyörű ez a piros bokor! Rengeteg virág van rajta, és a színe is nagyon szép.
A mai nap sajnos megint gyászos volt a rózsáimnak. A férjem reggel behozott 3 letört rózsa fejet. Délután én is behoztam 3-4 et. Volt olyan is, amit sajnos 40 cm-es ággal együtt tört le ez az őrült szél. A virágfejek tépettek, szakadozottak. Pedig rengeteg virág van a bokrokon. ÚTÁLOM A SZÉLVIHAROKAT!!!!!!!!!!!!!
hát van egy rács ahhoz kötözgettem gyorskötözövel, hogy laposan álljon, és sürü legyen, alakul is, igy jól csinálom, nemakarom hogy szét álljanak a hajtások vezetni szeretném felfelé, és hogy valami rend legyen körülötte. Ha elált az eső valamikor is, akkor igyekszem lefotózni. Remélem jól csinálom?:)
Sziasztok!Most kerestem föl először ezt az oldalt,de máris beraktam a kedvencek közé.Olyan weboldalt keresek,ami a rózsák szaporításával foglalkozik.Tud valaki ilyet?Előre is köszi.
Belenéztem az első oldalba,hát mondhatom,rengeteg gyönyörűséget láttam.
Sziasztok honnan tudom hogy a futórózsám fog-e virágozni egész nyáron?? MOst teli van virággal és bimbóval. Teszek fel majd én is képet oks? Ha tavasszal visszavágtam őket, akkor már nem kell úgye?
adj nekik káliumot, hogy a természetes védekezésük erősebb legyen + permetezzél Fundazol-lal + réztartalmú szerekkel+ gyűjtsd össze a foltos leveleket, és égesd el.
Nalam is! Minden rozsaton van virag!!! jajj de nagyon orulok!
Kiskertesz, az a "Queen Elizabeth".
Itt egy masik kep rola:
Na meg a tobbiek. . .(hogyan is mondjam. . .a ferjem a hetvegen a szaraz faagakat vagta le - es az egyik rozsabokromat szinte teljesen letarolta az egyik ag. . .hat agat vagott le, eppen nyilni akartak! grrrrrr)
Nálam is van olyan rózsabokor, ami szinte teljes árnyékban van, sz.r, száraz földben, igaz, hogy nagyon öreg lehet (vagyis hatalmas gyökérzete van). Ha ültetéskor feljavítod a gödör földjét és szorgalmasan locsolgatod az első 2-3 évben, élni fog.