Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
Szerintem annak a lánynak már a hangja is öl, én legalábbis 3 percnél tovább nem bírtam hallgatni. Egy harántfekvéses magzattal vajúdó elefánt csendesebb hangot adhat ki mint ő.
Szerény női véleményem szerint Kátya Jurjeva sokkal bájosabb és főként sokkal csendesebb.
A jó életbe, ez teljesen igazságtalan. Tegnap hallottam a tévében, hogy a dohai női tenisztorna győztese pont 400.000 dollárral kapott többet, mint Liváj. Nem akarom lebecsülni a teniszt, de hány embernek nyújtott szórakozást ez a verseny Kaliforniában, hányan nézték a tévében, milyen mostoha körülmények között szolgálták ki a fiúk a nézőket, és a pénzvilág számára negyvened annyit ér a teljesítrményük. Rosszul van ez a világ berendezve:-(
Nem csodálkoznék, ha az idei giro győztes nem merné átvenni Milánóban a rózsaszín trikót addig, amíg Armstrong két fedhetetlen tanú előtt meg nem esküszik, hogy leveszi az átkot. :-)
"4. Ne hivatkozz mentő tanúkra, mert mit érsz vele, ha ismerőseidet bezárják? (Rejtő Jenő: Az elátkozott part)
Ma reggel a buszon azon gondolkodtam, hogy ezekkel a leader trikókkal történt valami, mióta Armstrong visszavonult. Annak idején, amikor az utolsó sárga trikót nyerte, azon tréfálkoztunk, hogy megwuduzta a jeles ereklyét. Legalábbis, aki hozzáért, azt szörnyű csapás érte. Dave Z. bukott, Voigt-ot pedig kizárták. Úgy tűnik az átok sokkal mélyebb, és sokkal hosszabb hatású, mint bárki gondolta volna. Azóta mindenkit szerencsétlenség ért, aki bármelyik GT leader trikóját megnyerte.
2005, vuelta: Heras: lebukott epoval
2006, giro, Basso: belekeveredett az OP ügybe, eltiltották
2006, tour: Landis, lebukott testoszteronnal
2006, vuelata, Vinokurov, lebukott vérdoppinggal, de a címét megtarthatta
2007, giro: Di Luca, belekeveredett az Oil of Drug ügybe, de címét megtarthatta
2007, tour: Contador, a csapatát nem kívánatosnak minősítették a sorozatos doppingügyek miatt
2007. vuelta: Mencsov - én a jó Gyenisz helyében már félnék, főleg annak a fényében, hogy a hírek szerint belekeveredett a bécsi vámpírügybe.
Nem csodálkoznék, ha az idei giro győztes nem merné átvenni Milánóban a rózsaszín trikót addig, amíg Armstrong két fedhetetlen tanú előtt meg nem esküszik, hogy leveszi az átkot. :-)
Én a helyében franciakulcsal járnék zuhanyozni és aki zavarni próbál kicsit megcsvarnám a fülét vele...
Egyszóval ezek nem normálisak! Nem bontom fel családtagjaim leveleit, nem lesem meg őket, hogy hogyan pisilnek vagy tisztálkodnak. Lehet, hogy ezek az ellenőrök másodállásban cukros nénik, -bácsik ?
És gondolod, hogy donna Margheritát megnyugtatta az a magyarázat, hogy az ura azért volt a night klubbban, hogy borsot törjön az ellenőrök orra alá? :-)
Nem a WADÁ-nál kell följelenteni, hanem ahelyi Serrano bírónál kexuális zaklatásért. Arrafelé komolyan veszik az ilyent, még a jó Kevin unokái is vígan élnének a kártérítésből.
Szöszi esetében meg egyelőre az ellenőröknek kell kidumálni, hogy mit akartak este 11 után.
Azt szerintem simán elsírják, hogy ez carriebradshaw zaklatta őket, de hogyan magyarázta meg a Szöszi, hogy mulatni voltak, mikor a doppingellenőrök éccaka keresték őket az edzőtáborban:-)
Én is olvastam és teljesen felháborodtam rajta, hogy lehetnek ennyire hülyék az amerikai nők.Ennyire azért nem szabadna emancipáltnak lenni. A Kevin gyereknek teljesen igaza van. ha egy doppingellenőr beront 8 zuhanyző versenyzőnő közé, valamelyik úgy pofon csördíti, hogy egy hétig cseng a füle. Akkor mit csinált volna ez a nő, ha ez a hatalmas, erős Hulsman eslő reakciójaként lekever neki egy fülest, tisztán a női emancipáció jegyében. Szóval valami véedelmet kellene nekik adni, lassan a doppingellenes harc jegyében tényleg semmi sem marad a privátszfréjából. Huszonnyolc éve vagyok férjnél, de sose lépnék be hívás nélkül a fürdőszobába, ha bennt van az uram.
Én a csapatvezetés helyében nem venném félvállról, jelentsék fel ezt a nőt a WADÁ-nál.
Nem is tudom, hová lenne való, de annyira abszurd, hogy ide kívánkozik:
Kevin Hulsmans (Quick Step) was selected for a doping test at the Tour of California on Friday after the time trial, so a doping controller was sent to get him out of the team camper in San Luis Obispo. The controller entered the camper just as all eight of the Quick Step riders were showering, so the controller observed all of them until Hulsmans was ready to leave.
But the controller was a female, upsetting Hulsmans. "I don't think it is normal that a woman is indicated for that job," Hulsmans complained to Sportwereld.be. "We politely asked her to leave, but she refused. What were they thinking? That I would try to escape through the roof?"
He further wondered what would happen if the situations were reversed. "Would they send a man to look at eight naked female athletes?" he asked.
Szóval Kevin Hulsmans-t zuhanyzóból ragadta el a WADA harcos amazonja, aki a fizetése mellé prémiumként most a komplett Quick Step bájait is megcsodálhatta... Most már tényleg járna szegény ridereknek a veszélyességi pótlék, mert sz egy dolog, hogy az ellenőrnőt túlélték, de még az asszonynak is be kell valahogy adni a kalandot. :-)
Szegény jó Tino Zaballa az új csapata színeiben. Sajnos őróla is készült egy kis video 2006. májusában, a Zurbano utcában, ahogy Fuentessel és Merino Batres-szel beszélget. Én ugyan nem csodálkozom, hogy ilyen jóképű fiút fölkapott a filmszakma, de azért jobban örültem volna, ha ezt a szerepet visszamondja.
Én is rettentően meglepődtem, őszintén szólva nem vártam semmit ettől a nagy visszatéréstől, elsőre egy viccnek tűnt az egész. Azt gondoltam, hogy Cippo visszatér, parolázik a vicces ruháiban, néha megdobál pár újságírót a kulacsával, keres egy rakás pénzt, és év végén pedig ismét szépen visszavonul. Mit mondjak, szépen rámcáfolt. Maximális tisztelet érte, nem kis tett volt! Várom a hasonló folytatást, komolyan drukkolok neki, hogy legyen sikeres.