És most képzeld el, hogy ezekből ment el 27 ilyen gyorstalpaló mv. tanfolyamra... Mi lesz itt. Nem tudom abba, aki nem volt műhelyben hogy verik bele az anyagot? De hogy az is verje bele... aki ezt kitalálta!!!
Én is pontosan erre gondoltam.Ha meg tényleg megtörténik valahol a baj, akkor meg jön a parancskönyv hogy illetéktelenek nem bóklászhatnak ezentúl üzemi területen.Volt már halálos balaeset nem is egy az ország fűtőházaainál.
Igen, ez az igazság, ahogy rajta is van, hogy jelentkezni kell az adott telephely vezetőjénél, de itt az előző írásokból nekem az jött le, hogy a fotózási engedély is csak arra jó, hogy felhívod a fűtőházat, hogy beengednek-e, aztán ha nem, akkor az engedély sem ér semmit.
Nincs benne semmi nem érthető. Vannak akik azt hiszik, hogyha van fotózási engedélyük, bárhol, bármikor jöhetnek-mehetnek kedvük szerint és meg vannak sértődve, ha valaki szól Nekik.
Aztán he előzetes bejelentkezés nélkül fotózgatnak üzemi területen és elüti valamelyiküket a vonat, akkor szerinted kit vesznek elő?
Ez a nagy jövés-menés-festegetés-mosogatás egészen addig fog menni míg valamelyik buzgómócsingot baleset nem éri.Miskolcon valószínűleg sose menne bele a vezetés ilyen akcióba(teljesen jogosan). Azt is valószínűnek tartom hogy sok buzgómócsing egy életre megutálná a dolgot ha hivatásszerűen kéne mosni-festeni-szerelni fülig mocskosan úgy hogy a szergej-dzsuva a legnagyobb igyekezet ellenére se jön ki a köröm alól.Én is szeretem a vasutat (nem a MÁVot) de pezsgőt bontok ha az utolsó régi szergej is elmegy Selejtújhelyre.
3 csoportot utálok:
Az okostojásokat akik azt hiszik mindent tudnak de közben meg hülyék hozzá.
Azokat akit azt hiszik hogy fotózási engedéllyel előzetes bejelentkezés nélkül bármikor, bárhova bemehetnek.
A táblatolvajokat. Akik üzemlő gépről lopnak azokat meg különösen rühellem.
Vasútbarátként csak annyit tennék hozzá (vasutascsaládban nőttem fel, valszeg a több generációs vasutasság nálam megtörik), hogy én is utálom a kis hülyegyerekeket, akik ha meglátnak egy mozdonyt, akkor megszűnik a külvilág, és majdnem elüttetik magukat (láttam érdekes eseteket)... A remegéshez meg annyit fűznék, hogy tudom ajánlani a downhillezést. Én az után szoktam remegni, miután a falu melletti dombok lejtős erdei útjain lezúzatok. Egyszer 60-nál elszakadt a hátsó fék bovdene egy hajtűkanyar előtt... Utána egy hétig remegtem, és nem mertem felülni a kecskére...
Ezek szerint Fradiba csak akkor mosnak le egy gépet ha filmezésre viszik?Szólni kéne a filmeseknek,hogy csináljanak sűrűbben filmet és ehhez igényeljenek Fradiból gépet,mindig másikat,így legalább le lenne mosva mindegyik..))Mert másként nem mosnak egyet sem.))