Na, mégegy - aztán a mai tapasztalatokkal szegényebben eldugulok esik esik esik esik esik esik esik esik esik esik esik esik esik esik...................................................
(tényleg esik!)
Megáll az ember esze! Amennyiben a kép mérete nem túl nagy neki, és annyit szövegelek, hogy végigérjen a kép mellett, akkor látszik? Sokaszöveg sokaszöveg sokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Próbaüzemmódban vagyok... itthonról, Netscape-ről bejelentkezve. Rájöttem, hogy eddig azért láttam nagy ürességet a hozzászólás helyén, mert - tényleg nagy üresség van, ez az ablak teljesen jobbra van elcsúszva.
A képek helyén viszont - akárhova csúszkálok - tényleg semmit sem látok. Ezt még a munkahelyemen ellenőriztem - explorerrel látszott a képed, ezzel meg nem.
A felirat azt hiszem megjelenik, ha a kép fölé viszed a mutatót. De pl. a mutató nem változik meg, így sokan nem jönnek rá maguktól, hogy ráklikkelve nagyobban is meg lehet nézni a képet.
Linket betehetsz úgy is, hogy alul az "Új link"-nél bemásolod (akkor vigyázz, 1x már ott van a http-pont-pont-vesszőcske, ha a másolt címmel is odavitted, az egyiket töröld ki), aztán felvesz és beilleszt, de beteheted úgy is, hogy egyszerűen becopyzod a szövegbe, akkor is linkként viselkedik.
Ez sem normalis.
Mindegynek kellene lennie, hogy honnan jelentkezel be. En otthonrol csinalom, es (eddig meg) nincs gond.
Azt sem hiszem, hogy Mac-gond lenne, mert tudok olyanrol, aki szzinten nem tud kepet betenni - es nem Mac-et hasznal.
Irjal a moderatoroknak. . .tudom ,nem jellemzo rajuk, hogy valaszoljanak, de parobald meg.
Otthonról pl. nem tudom ugyanezt megcsinálni, mert hozzászólásonként kell bejelentkeznem, és mire újra kattintok (a képbeillesztés miatt), már bejelentkezetlennek tekint.
Zsu, gyere ide!
Új kép: ide kell valamit írni? Vagy csak a browseremen megkeresem a képet és "OPEN"?
Addig nincs gond. Sokszor csináltam, mindig ugyanaz.
Feltölti, és meg is jelenik. Aztán nyomok a "beszúr"-ra, és nyomok a "Mehet"-re.
Ide meg csak az jön, hogy "image".
Nézd meg, mindjárt csinálom:
[image1]