Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
Köszönöm szépen! Ennek örömére,nem iszunk,csak Sanyára aki nyert ismét, az 5.iket!!! Juhéééééj! Na,azért kicsit a gáláns lovagra is,akit megelőzött,a szép királykisasszony!
A lényege, hogy San Sabastian de los Reyesben kezdett bringázni, ahol Migeul MarintPerdiguero apja volt az első edzője. Innen került ki Marchante is.
Amikor kinőtt az ifjúsági korosztályból Perdi alapított egy sportegyesületet, ahol az u23 bringások mellett voltak atléták, futtbalisták, két női súlyemelő, és egy pinpongozó.
Ruben barátunk 17 éves koráig focikapus volt, még a Real Madriba is meghívták próbajátékra, de nem volt elég jó az izomzata a feldathoz.
Három hónapig dolgozott egyszer cukrászdában, a főnök meg is akarta hosszabbítani a szerződését. De Ruben azt mondta, jobbat tenne az emberiségnek, ha ő nem pusztítana több lisztet. Akkor és ott határozta el, hog yinkább profi bringás lesz.
-Rákattintasz a képre. - Benymod a jobb egárgombot -megjelemik az információs ablak -klikk tulajdonságok -kijelölöd a címsort, ctrl és c gombok egyszerre töténő lenyomásával lemásolod -felül a cím sorba bemásolod a ctrl és v gombok egyidejű lenyomásával - a címsorban megjelenik a kép url címe az urlc cím végén van egy 1-es szám, ezt átírod 0-ra - megnyitod a címet, és beborít a kép
A háttérben meg ott figyel a halál maga. Edzőcipőben persze, de ez részletkérdés... Jogosan merül fel a kérdés ilyenkor: ezek vajon testvérek, vagy csak úgy spontán tolják?
A Giron még csak egymást fenyegették az Ördög vasvillájával, de most már magát a Pápát kergette meg Kevin Seeldraeyers. Csoda, hogy tizedeli őket a fáraó leader-trikó átka? :-)
Szerintem annak a lánynak már a hangja is öl, én legalábbis 3 percnél tovább nem bírtam hallgatni. Egy harántfekvéses magzattal vajúdó elefánt csendesebb hangot adhat ki mint ő.
Szerény női véleményem szerint Kátya Jurjeva sokkal bájosabb és főként sokkal csendesebb.