Elfogtak és őrizetbe vettek a rendőrök két embert, akik a gyanú szerint nemlétező koncertre árultak jegyeket az ország több pontján - tudta meg a HavariaPress. A nyomozók két huszonéves fiút és egy hasonló korú lányt gyanúsítanak a hamis jegyek terjesztésével, egyikük azonban szabadlábon védekezhet.
Azt még mindig nem osztotta meg velem senki, hogy miért "Alice Cooper-intro" van a KOHD elején. Lehet, hogy én vagyok műveletlen, de ennek pótlására vagyok itt :-)
Szerintem Axlnek manapság éppen a magasak mennek jól, amik korábban koncerten nem annyira sikerültek... Ennek két oka lehet: vagy úgy tökön rúgta az Interscope a lemez állandó tologatása miatt, hogy csak na, vagy pedig ezt eredményezte, hogy leszokott a cigiről. Amúgy Mr. McCready-vel értek egyet, az új számokat tényleg az új hangjára írta. Jó ez a hang is, továbbra is egyéni, csak hát vékonyabb, erőtlenebb és én igazán a Sympathy for the deviles reszelős-gonosz Axlt vártam vissza...
Erdekes a kerdes...illetve felteves.
Axl a regi szamokban valoban benazni tud csak manapsag, viszont pl. a madagascar c. uj szamban tok szepen enekel eloben is. a The Blues-ban nem kulonben. Mondjuk egymillio szazalek, hogy ezeket a sajat hangjara irta, olyan hangokra, amelyeket gond nelkul ki tud manapsag enekelni.
A VR szerintem jo lesz igy, ha jo notakat irnak...es nem ilyen elvont valamiket.
"...magasan is jól tud(ott?) énekelni..." - sajnos már nem kell a zárójel, a kérdőjelet pedig nyugodtan átminősíthetjük ponttá. Amit Axl az utóbbi időben éneklés címén elkövetett, még nyávogásnak sem hívnám. :o( Kár, mert 12 éve (most vagyok 23) figyelemmel kísérem a történéseket és nagyon szar így látni azt az embert, akire sokáig istenként néztem. A Velvet Revolver talán méltó utód lehet, bár ez az új énekes nekem kicsit furcsa a csapatban. A STP-t annyira nem ismerem, csak pár szám erejéig, de sztem oda jobban passzolt. Nekem jobban bejönne a Snakepitből megismert Rod Jackson hangja, de hát nem reajtam múlik a dolog...
Slash nyilatkozta, hogy Axlnek könnyeb volt ebben a fekvésben. Igaza lehet, mert ugyan magasan is jól tud(ott?) énekelni, az eredeti hangfekvése mélyebb, nagyjából a Don't Cry-nak megfelelő.
Én is nyomatom itthon a hathúrost, az intrót is, de a közepén nyújtották meg szerintem a szükségesnél jobban a számot :)
Mindig megbánom, ha bekapcsolom a tévét. Tegnap sikerült belefutni egy Dalnokok Ligája (vagy mi) című műsor ajánlójába: magyar nyelvű Paradise City átirattal próbálkoznak vkik. Aki szörnyülködni akar ne hagyja ki, péntek este lesz a TV2-n.
Mivel én otthon botcsinálta-gitározgatok, nekem ezek a monstre introk, szólók, betétek bejönnek :-)
Azt nem tudod véletlenül (vagy valaki), hogy miért alakult úgy, hogy mindent fél hanggal lejjebb játszanak? Cseszegethetem állandóan a gitáromat...
Ja, és nagyon hülyét kérdezek, de Alice Cooper-intro???
Hát igen, ahány KOHD, annyiféle. Nekem az UYI-turnés monstre darab nem annyira jött be, főleg a "reagge"-rész nem (így kell ezt írni?). Az Alice Cooper-intro remek, meg Slash is, csak néha már olyan hosszú volt...
Slash mester meg nem hiszem, hogy kopaszodna, infóim szerint speciális hajizéket használ, meg talán szed is valamit, hogy a kopaszodást elkerülje - na ja, a sztárok :) Valószínűleg csak tanult a korábbi esetekből, amikor a cigivel felgyújtotta a haját.
A KOHD egy igen érdekes képződmény... ("KOHD", nem is hallottam még ezt a rövidítést, de nagyon tetszik!)
Bob Dylan megírta, mint röpke 3 perceset. Aztán boldog boldogtalan előadta, feldolgozta, eljátszotta. U2, Bon Jovi, Eric Clapton, csak ami eszembe jut a nagyobbak közül.
És persze a GNR. Ahány koncert - annyi változat. "Letabolni" a gitárt úgy általában nem is lehet (mint ahogy Slash-t általában nem lehet), csak az egyes version-öket.
A Tokyo-version például 14 percesre sikeredett. Vettek egy jó intrót, amire a közönség 1 sec alatt ráismer, aztán a koncerteken az intro elé is intrót tettek, és így, illetve a középső +közönségénekeltetős" résszel jött ki a majd negyed óra. Nekem baromira tetszik ez az egész, és ezzel szemben valóban, ez az új kissé összecsapott, de hát itt a lényeg az volt, hogy játsszanak már egy kicsit együtt.
Ja, és meglepően sok látszik Master Slash arcából, csak nem kopaszodik???
Egyedül maradtam?
A www.slashonline.com -ról letölthető Steven bandájának, az Adler's Appetite-nak (Steven, Keri Kelly - Snakepit II, Jizzy Pearl) pár napja adott koncertjéről egy szám. Ez az a koncert, amelyen felment a színpadra Slash és Izzy(!!!) is és elnyomták a KOHD-t, a Mr. Brownstone-t és a Paradise Cityt. A Brownstone van fent.
"The last incarnation of Snakepit was just a huge mess; as much as I liked it, I was all fucked up-- I almost killed myself drinking too much-- and I had a lot going on."-- Slash
Én voltam félreérthető: Fábry nem poénkodott azokon, akik jegyet vettek. Csak a svindlerekről beszélt. Az utolsó mondat az én gonosz hozzáfűzésem volt. A művész úrtól elnézést kérek.
Még mielőtt hivatalosan kiderült, hogy kamu az egész, itt már többen hosszan leírták miért nem lehet igaz a dolog. Nem akarom ismételni, olvass vissza. Ha ezek után mégis megvetted a jegyet, akkor kettőnk közül nem biztos, hogy én vagyok a hülye.
Erre a másik dologra nem emléxem. Szerintem keversz valakivel. Ha mégsem, akkor lehet, hogy én sem vagyok teljesen normális. De én legalább nem adok ki tizenkét rugót kamu koncertjegyekre :)
Sztem Fábry poénja abszolút nem a megtépázott emberek felé irányult. Ezt korábban is leírtam zAcsKÓ-nak, mert úgy vélte, hogy én is a már-már kifigurázott emberek baján nevetek, aztán tisztáztuk a dolgot.
Fábry inkább azt figurázta ki, hogy ilyen is csak nálunk, Mo-on(!!) történhet, ez egy ilyen ország.....ilyen és a politikából jól ismert balhékon kapják csak fel a fejüket ránk külföldön, (no és mostanában a Baumgartner miatt!), mely eléggé elkeserítően mulatságos.
Az, hogy egy ilyen rothadt (mű)balhénak vannak vesztesei, sajna természetes velejárója a csalásnak, mint fogalomnak, de ha vki akasztófahumort gyárt belőle, biztos vagyok benne, hogy nem az átvágott rajongókón röhög, hanem a SZTORIN. Ez Magyarország, ez van!:((
ilyen körítés mellet Arra a körítésre gondolsz, hogy néhány ezer plakát volt felragasztva mindenhol Budapest utcáin? Esetleg arra, hogy egy könnyűzenei híroldal és egy országos zenei csatorna tényként közölte, hogy lesz koncert?
(Persze minek is vitatkozom veled. Emlékszem egyszer (jó két éve) belinkeltem ide új Guns n' Roses dalokat. Te meg megróttál, hogy mindenki ismeri már az új dalok címeit, az nem jutott el a tudatodig, hogy az egy link, ahonnan a dalok letölthetőek...
Mások szerencsére felfogták...)