Tudom hogy ázsiában más dívik, én csak most kezdek ismerkedni az ottani kultúrával. Nem sok filmet láttam, de az nagyon tetszik. zenét meg szinte csak ezt az egytelent,de találtam pár oldalt ami ilyesmival fogalkozik. Holnap igyexem belinkelni.
Engem teljesen lenyűgöz az világuk, főleg az érzelmi és a képi. Abban teljesen igazad van hogy sokkal nyitottabbak érzelmileg mint az európaiak, és sok a giccs, de nekem tetszik.
Mivel nem sok ázsiai filmet láttam azok közül is einább a hororrokat nem ismerem a színészeiket sem. Leon Lai sem rémlik. DE ha tudsz rakj be képet, csak felismerem ha látom.
Igyexem belinkelni a trailert is. Biztosan jó a film, harcos is. meg szerelmes is.
Aszem elkezdem gyűjteni a lóvét a kazettákra, igazán kíváncsi vagyok. még nem láttam olyan ázsiai filmet ami ne tetszene. Persze ebben nagy szerepűk van a színészeknek akik nagyon szépek. Kortalanok, szexisek, és érzelmesek...
A Returner állítólag nagyon jó film.
Nem, nem, azért ott még nem tartunk... Én a magam részéről nem készülök zenei pályára, csak lelkes hegedűs vagyok, ennyi. Lórient meg kezdem belerángatni, mert ő eredetileg zongorázik... Én nem vagyok valami nagy tehetség, meg a fellépésekkor túl sokat parázok, ami nagyban rontja a produkció minőségét, de hát ez van. Viszont pár hete nyertünk egy versenyt a zenekarral, úgyhogy azért néha tudok ügyi is lenni.:)
TK zenéjével kapcsolatban jó hogy ő írja a zenét meg a szöveget, szvsz az sok mindent elárulhat róla... A modern ázsiai pop-rockot nem igazán tudom hova tenni, szvsz még nem hallottam ilyet, vagy nem tudok róla... De ha örömzene, akkor valamilyen szinten jónak kell lennie...:)
igen, már régóta sejtettem, hogy zenészfélék vagytok, csak nem mertem rákérdezni. talán Zeneakadémiások (mer akkor gratula)?
TK modern, ázsiai pop-rock zenét játszik, ő maga írja a számok nagy részét (zene + szöveg).
az ázsiai nagyon zeneszerető népség, mindig danolnak, a filmekben is sok a zene.
És milyen sokoldalú! Lórien, követheted a példáját, ő már 2 hangszeren tud! Úgyhogy csak gyakorolj szorgosan!
Harpokratesz, tudtad, hogy zenemániákusok:) közé kerültél?:) Én mondjuk nem ismerem az ázsiai zenét, csak afgán zeném van kazin, de az se sok, és eléggé népzenei jellegű. TK gondolom, más stílust képvisel...
jaja, azt tudni kell, hogy ott náluk Ázsiában, a canto-pop műfajban ilyen "nyálas" számok dívnak, lagalábbis a lassú, vágyódós, lávosok. szinte az összes éneklő filmsztárra igaz (ott pedig minden filmsztár énekel).
nekünk persze furcsa, mert nem ehhez vagyunk szokva, de én már megszoktam, mert sok ilyet hallgatok (Tony Leung-tól Ekin Cheng-ig). talán Leon Lai az egyetlen kivétel, az ő lassú számai nem érzelgősek, hanem kifejezetten szépek és mélyek, közelebb áll a mi ízlésünkhöz. ezért is szeretem őt annyira, a kedvenc canto-popsztárom.
szerintem ebben az is benne van, hogy az ázsiaiak sokkal jobban megélik és kimutatják az érzelmeiket, nem szégyellik, és a giccs sem idegen tőlük.
először nekem is nyálasnak tűnt a TK dal, de többszörre meghallgatva, már nem.
TK-nak eddig 12 lemeze jelent meg, és imádják az ottani fiatalok.
a Fallen Angels nem egy könnyű film, a hongkongi művészfilmes Wong Kar-wai rendezte, nagyon sajátos a stílusa, tulajdonképpen egy őrült, vad rohanás az egész film, nehéz követni a tempóját, és gyakorlatilag nem szól semmiről (mint általában a művészfilmek). csak egy dolog miatt érdemes megnézni: Ázsia két legjobb pasija a főszereplő (Leon Lai és Takeshi Kaneshiro), és még fiatalok. az előző Kar-wai filmnek, a Chungking Express-nek a méltó folytatása, bár az könnyedebb és emészthetőbb mozi. ebben is Kaneshiro az egyik főszereplő (volt vagy 20 éves), de csak a film feléig.
de egyébként is, az ázsiai filmek egészen mások, mint a nyugatiak.
mindkettőt meg lehet venni VHS-en az Odeon Art Kiadónál: (www.odeon.hu), itt címet is találsz.
Lovers - azt hol láttad??
trailer lenne?
a képekből annyi van, hogy Dunát lehetne rekeszteni velük, és mindig vannak újabb oldalak, amin még találni.
én is a férfiasabb képeit szeretem, de a képek szerintem nem adják vissza az igazi TK-t, a filmekben sokkal szebb és férfiasabb. mondjuk nem az a kimondottan férfias, macsós típus, hanem egy finomabb alkat, de nem nőies.
a kisfiús képek - minden ázsiai sztárra vonatkozik, én eddig bárkit láttam, mindegyik ilyen (én sem értem miért), pedig a filmeken tök érett pasi mindegyik (még fiatalon is). biztos utálnak pózolni, bár TK modell is.
konklúzió: elsősorban filmekben kell őket nézni, a képek csak ráadás.
A Returner-ben állítólag nagyon kúlos és szívdöglesztő (Neo2).
ÁÁÁÁÁÁ! Segítsééééééééééég!!!!!!!!!!
Ugye ezt nem nézzük meg?!
Ilyen nincs! Kész, kifeküdtem! Na ne!
Tudom, tudom, c'est triste... De akkor is!
De ugye jól haladsz RD-vel? Láttam, megkaptad a reggeli küldeményt!:)
Meghallgattam, de csak azt az egyet amit ott találtam. Hát.. nekem egy kicsit nyálas. Vagyis inkább nagyon. Nem láttam a Fallen Angels filmet. Itthon is volt? Video, dvd??
Most néztem meg a Lovers bemutatóját. Jónak tűnik...
Klafák a képek, de mindegyiken olyan kisfiús, alig vannak "férfias" képei. Ha esetleg találsz tedd be.
TK: ezen az egy számon kívűl, lehet még látni/hallani énekelni a Fallen Angels-ben is, biztos láttad a filmet (ahhh, eszméletlen bjútifúl és fergetegesen játszik benne). van egy jelenet, amikor a videókamerával veszi fel az apját, és visszanézik a tévében. amikor saját magát veszi fel, akkor énekel egy dalt, ezt még a film alatt később is adják aláfestőzenének (de lehet, hogy az már egy másik szám tőle). '95-ben már híres popsztár volt, '92-ben, 19 évesen készítette az első lemezét és filmezni is akkor kezdett.
"Brad Pitt „büszkévé és elfogulttá” válik
2004/05/06
A hollywoodi fenegyerek Brad Pitt (12 majom, 7 év Tibetben, következő filmje a május 13-án bemutatásra kerülő Trója) nemsokára magára ölti a frakkot és a nadrágot, hogy legújabb filmjében, A büszkeség és balítélet legfrissebb feldolgozásában eljátssza Mr. Darcyt.
A producerek első körben a sztár-színészt választották a zárkózott Mr. Darcy szerepének megformálására ebben a Jane Austin klasszikusban.
A hősnő, Elizabeth Bennet eljátszására egy új fiatal csillagot kértek fel Keira Knightley személyében, akit legközelebb az Arthur király című filmben láthatunk majd Guinevere megformálójaként.
Az 1995-ben a BBC tévécsatorna által elkészült televíziós adaptáció nagy sikernek örvendett világszerte, amelyben annak idején az Igazából szerelem (Love Actually) minden női szívet megdobogtató hőse, Colin Firth vállalta a főszerepet.
A történetről röviden: Mr. és Mrs. Bennet, 5 egyedülálló lánya számára keres partiképes férjet. Ennek a „hobbinak” különösen Mrs. Bennet hódol nagy előszeretettel, amikor is a közelbe költözik két gazdag és nőtlen úr, Mr. Bingley és Mr. Darcy személyében.
Ezzel, a Benneték számára nagy reményekkel kecsegtető eseménnyel kezdetét veszi a büszkeséggel, elfogultsággal és félreértésekkel teli kapcsolatok szövevénye, amely a boldogságot is megnehezíti a család számára…”"
???????????????????????????????????????????
Yeah, gyakoroltam, apu hazajött, úgyhogy valszeg áthúrozza, meg átlábazza. Már épp kezdem megszokni a fordított húrokat. És hogy csak kettő van. Amit nem volt nehéz megszokni, ugyanis a normálishoz sem szoktam hozzá. Úgyhogy most lehet, hogy ez gáz lesz :))
Bocs az OFF-ért, elvégre is most már nemcsak 3-an vagyunk.
Ha vonós hangszeren gyakorolsz, egy szót se szólok, ígérem! Ha viszont nem, akkor jön a rohamkés, meglincselés, fül-és orrlevágás, villamosszék, avagy portable rendszerű hordozható villamos zsámoly!:)))))))))) Ez így egymás után...
Kenu: Örülök hogy megvan a KKC, én meg küldtem mailt, nagyon fontos, elküldtem benne a Tudodmiket, úgyhogy nézd meg!!!
Rejtőkém kérlek, most ne hagyj el! Mármint, tudod jól, hogy értem! Hisz tudod jól, hogy dolgozom, és márígy is épp eléggé ideges vagyok! Készen van egy igen fontos dolog!:) Úgy kezdődik, hogy KKC-nak!
Orlit nem szídom, és most megyek is!
Jó :))
Na, azt akkor már föl se hozom témának, hogy kinek mit jelent a zene...
De az mindenképp értékelendő, ha veszi a fáradságot, és valamilyen hangszeren megtanul, vagy a hangját képzi, még mielőtt vki a torkomnak ugrik (pl. Rejtő, édes). (de akkor se fogsz rászoktatni...)
ezen nem fogunk összeveszni. szerintem sokkal szebb, mint Kenuka és zenélni is tud:))
a világ egyik leggyönyörűbb pasijának tartják, úgy az első ötvenben benne van.
Csak egy másodperc volt, de elhittem! Egyetelnegy boldog percre! De nem, Orli Bloom mellett, még hátráltatná a baba tehetségének kibontakozását...:)))
Az egyik képre én először tényleg azt hittem, hogy AB!
Na, most megyek sok ma még a dolgom!:)
igen, tajwani születésű a mamája révén (ott is nőtt fel), a faterja meg japán. mindkét kultúrához erősen kötődik (Hongkongban és Japánban él felváltva), beszéli a kantonit, a mandarint, a japánt, na meg az angolt.
épp most hallgatom ezt az egy számot tőle, nagyon érdekes hangja van. állítólag rettenetesen népszerű popsztár.
ezen az oldalon találod meg:
www.tkaneshiro.net.
után menj rá a TKfiles-ra
utána baloldalt az első sorra klikkelj (a japán írásjelekre), ott lesz néhány videó.
a második sorban van a zene! mandarinul, vagy kantoniul énekel.
(kiváncsi vagyok, hogy fog neked tetszeni. majd szólok, ha találok még valamit. rengeteg oldal van róla, nem néztem még át mindet).
A Returner-t már készülök megvenni, jó a film is, nemcsak ő.
vannak megint képeim, de nem tudok választani, melyiket tegyem be, úgyhogy sok lesz.
lehet, hogy nyitok neki egy topikot, meg a Leon-nak, mert imádom a zenéit.
(1996-97-ben Mo-on forgatott egy filmet, a Budai Várban, a Lánchídon és a Városligetben. Ha tudtam volna, hogy itt van!).
Igen, én bennevagyok.
KENU, fölfogtam, tényleg nem az, amire mi gondoltunk :)) Rejtő értette jól.
Persze, én is bennevagyok. Dehát mondjuk, Keanu az urak kategóriába tartozik.
Ugyanakkor viszont tényleg kulturális dolog, mivel film... szóval sztem jó ötlet.