El kell halasztani az adócsökkentési programot, augusztustól átlagosan 30 százalékkal emelkedik a háztartási gáz és 10-14 százalékkal a villamos energia ára. Az egyszerűsített vállalkozói adó (eva) kulcsát október 1-től 15 százalékról 25 százalékra kívánja növelni a kormány – jelentette be Gyurcsány Ferenc miniszterelnök az Országos Érdekegyeztető Tanácsban. Mindezt úgy vezette be, hogy „nincs szükség sokkterápiára”.
Sajnos odáig nem jutottam el,hogy ezt megtudjam,mert elég hamar kizárt az mszp-s cenzor a fórumból.Az ip címemet is letiltotta,úgy hogy más néven sem tudok velük diskurálni.
"Nos az a helyzet,hogy "szavanként egy százast kapok" az szdsz-től,Gyúrcsánytól,de ha kiemelt hülyékkel beszélgetek,bizonyíttani tudom,ugy 5O% a felár!"
Ennek alapján neked nagyon jövedelmező foglalkozás lenne tükör előtt beszélni! Minimum a dupláját kapnád az 50% felárra! :))
Csak amire felszeretném hívni szíves figyelmed!Valóban csodás az INDEX,minden kedves munkatársa,elég „béketürő”!Tudod nem ILLIK A HÁZIGAZDA JÓSÁGÁVAL VISSZA ÉLLNI”
Szeretnélek kérni okíts magyarból,de szeríntem arra sokkal jobban ráfér,Ki elhagyta hazáját!
Esteleg Ránk bíznád sorsunkat???,,
„Elmenekült” magyar testvéreinkhez nem megyünk tanácsért!
Ettől lehetsz magyar haver,csak nem itt Szűzanya órszágban élsz,ez kicsi gond! És NEKED!
Kedves: DegeneraBocsinka
Bocsika! Kimásoltam a neved, mert épeszű ember alig tudna „tisztességesen meg szolitani!"
Kérlek szépen,adj helyet a „hőzöngőknek”,azokhoz ennyi családonként nem megy be,amit a Te kedves családod bukik!
Szerintem jobban járnál ha puszta "kalandvágyból" megtanulnál magyarul és csak utána osztanád itt az észt!
Én nem beavatkozni próbálok, hanem elmondom a véleményem. Hogy ez a vélemény nem egyezik a többség véleményével azt nagyon sajnálom. Nem magam miatt, hanem az ország miatt ahol születtem...
Itt az indexen sokmindent lehet, még a nőkről is lehet beszélgetni. Csak nem itt! Meg van annak is a helye!
Csak már nagyon tele van a hócipőm, hogy miközben kb. 100ezer forintot bukik a családom a reformokon, a sok okos rendre kioktat, hogy tulajdonképpen nekem milyen jó.
Már megbocsáss, de abban a kontextusban, ahol egy "nemzethaláltól" tartó beírás reszponzéja az, hogy "egyre többet ér az euróm" véleményem szerint durva. "Dőljön csak össze a magyar államháztartás, én Ausztriából még nyerek is vele"- valami olyasmit juttat eszembe, mint amikor papírtalpú csizmát gyártottak a keleti frontra induló katonáinknak - a nagyobb profit reményében.
Szerintem egy csónakban evezünk, de abban a morális, erkölcsi és egzisztenciális szarban, amiben ma Magyarország van, az euró erősödésének örülni a nemzeti valuta kárára önös, sehonnai viselkedés!
Sajnos ennek semmi esélye, ott, ahol tyúkszarosnak titulálják a konvertibilis valutát... Hiába, a fejekben dől el minden. Az irígység rombolóbb minden más fegyvernél.
Itt nálunk, ha 2 forinttal több van neked megfojtanának egy kanál vízben.
Na de majd megtudja nemsokára a sok Gyurcsányt imádó- hány szent szarik a padkára!!! Gondolom azt észreveszik, ha kevesebb marad a bukszába?? Bááár....