Hát, mivel ugye a nyáron vagy mikor rakták fel a képeket, de van olyan kép, ami 2011-2012-es, így szerintem egy év is lehet akár. Bár az is igaz, hogy nem mindent járnak újra végig, csak ahol rossz volt az idő vagy havas volt a táj.
Tudja valaki, hogy a Google mikor frissíti az utca nézetet? Mert ugye most tavasztól újra jártak az autók az országonkban és kíváncsi lennék, hogy az elmaradott részeket mikor csinálják meg, talán most őszre tippelnék, mert tavaj is ősszel voltak itt és rá 4 vagy 5 hónap után megjelent.
Hol érdekel engem hogy te mit olvasol? Akkor is megmondom a véleményem, ha éppen ideállsz elém! Ezt gondolom, nem fogom nyalni senki s*ggét egy ilyen nulla teljesítmény miatt. Főleg olyannak nem, aki itt veri a nyálát egy ilyen "szuper teljesítményre". Már többször le lett írva: ha ekkora nagy tudást és késztetést érzel magadban, akkor tényleg csinálj valami használhatót, pl. egyet HLJ javaslataiból.
Remélem a címét jobb helyesírással fogod megadni (a mobilról írás nem mentség a félreütésre, de egyébként sem tragédia legalább egy fórumra helyesen írni, írásjellel a mondat végén).
Én nem úgy adtam ki mint egy teljesen uj programot.. Hanem mint ablakméretében nagyobb programot. Egy szoval nemmonddta hogy valamivel iss tobbet tudna ;)
Azt hiszed hogy nem szoktam nézni ezt a csoportog?
Mert az előző hozzászólásod:
Mr.Metro kipróbálta :D
Amúgy a programozó úrnak nehéz dolga lehetett: valószínűleg át kellett írni 2, azaz kettő darab számot, ami az ablak szélességét és magasságát határozta meg. Kezdetnem nem is rossz teljesítmény :D :D :D
eléggé bunkó volt. És hogy ha csak 2 részt írtam át? Akkor mi van? Valaki nem veszi meg a visual studiot, és annak ez nagy segítség hogy nem kell átirnija.. Bocs..
Székesfehérvári média markt textjeivel szórakozom már napok óta. nincsen mindig kedvem csinálni, de azt hittem ez idő alatt több képet nyerek ki Omsihoz..... Aztán még ott van a modellezés is....... Bár szerencseném is lesz a pályával, mert sok modell viszont megvan, amit engedéllyel szerintem fel is tudok használni ezeket meg csak konvertálnom kell. Még egy ilyen vacakolós helyem lesz ez az Alba Pláza, talán ez gyorsabb lesz.......
Szerintem megéri az OMSI-val vacakolni, mert nagyon jó kis szimulátor, nagyon élvezetes, és annyira nem vészes a kezelése (van hozzá leírás magyarul meg angolul is, csak utána kéne járni).
Nekem még ennyi sem :D Egyszerűen volt egy Windows-os ablak, talán nem is volt full-screen, aztán felül gombok, mint egy Editor-ban, és onnan se jobbra-se balra :/ Tudom, én lehetek az amatőr, de ezt meguntam és töröltem....Jó lesz nekem a holnap megjelenő vonatos játék :D :D :D
Ftrainnal ez tervem, hogy egy magyaros szájízű pályát adjak vissza, de kifogytam az ötletekből. Megcsináltam nagyjából az első ezer métert és onnantól kész. kifogytam. Nézegettem több pályát persze, de egyszerűen nincsen ötelem. Szerintem Ftrainnél az egész tájrendszert le kell dózerolni és íg kiépíteni egy valósat. Ennek lenne legjobban értelme.
Persze az is, hogy OMSI-zok, de nem csak ez (abban sem haladok perpillanat a pályával).
Iszonyatosan kevés a szabadidőm (egy héten ugye 38 órám van, plusz naponta 2 óra utazgatás), de kedvem sincs sok BVE-zni.
A szilinél nekem pl. az hiányzik (meg mondjuk az MXA/LVII-nél is), hogy legyen egy igazán jó és minőségi pálya, nagyon jó objektumokkal meg textúrákkal (lásd pl. az NWM, Genova, vagy a First Brno). Nincs egy igazán magyaros hangulatú pálya, amin élvezetes lenne kipróbálni a szilit vagy a HÉV-eket, de más ágaknál meg pont a járművek hiányoznak jobban - mint pl. a pesti nehézmetróknál egy 3D fülke lehetősége.
Az OMSI-t azért szeretem, mert abszolút reális, kidolgozott, élvezetesebb a kezelése (kormánnyal pláne), míg a BVE-ből hiányzik az a plusz, ami pótolná a kötöttpálya kötöttségeit, a gyengébben kidolgozott kieg-eket.
Ha ez vígasztal, én sem hiszem, hogy sokáig aktív maradok, legfeljebb fórumolvasás szinten. Idén meg kéne csinálnom az 1000-est, a szili nem tudom, mikor lesz kész, és ennyi...
Én meg tudom, hogy ez nem fog szépen hangzani, de pont emiatt fogok váltani OpenBVE-ről, mert a többi (amit tudom, hogy fejlesztenek, pénzért adnak, stb-stb..., de mint végfelhasználót engem kutyára nem érdekel, hogy hogy és ki fejleszti, csak legyen számomra élvezetes) szimulátor sokkal többet tud nyújtani nekem....
Néztem e videót. Gyönyörű lesz az új verzió. Én is elfogadnák egy ilyen editort openBVE-hez. Bzmotnak párszor mondtam már, hogy Omsiban tetszik a szerekesztő hasonlóval is kiegyeznék openBVE-ben. Sokkal gyorsabban épülne meg egy pálya ha nem kellene ennyit vacakolgatni kézzel.
3:25-től esik szó a pályaépítésről (később a járműépítésről is). Itt is van olyan, amit talán már az OpenBVE-s fórumon olvastam, hogy fel lehet használni Google térképet, hogy arra fektesd rá a síneket, így a nyomvonal akár 100%-ban reális lehet, biztos nem lesz semmi eltérés a valóságtól. Ez pl. engem nagyon érdekelne. Csak hát ott a hátránya, hogy járművet építeni nem olyan egyszerű, mint OpenBVE-ben, itt már kell némi 3D modellező program ismeret....Ettől függetlenül nagyon érdekes.
Végülis arra akartam célozni, hogy ugye a reggeli az első reggel, ami már nem lenne biztosított....aztán semelyik jármű nem járna, repülőket sem vezetné senki, úgyhogy túl messze sem lehetne eljutni. Persze egy normális emberben az élniakarás elég nagy, ha nem kattan be (ameddig nem kattan be), addig harcolna, és feltalálná magát, hogy minél tovább túléljen....
Ha egy szép napon arra ébrednétek, hogy a Földön csak ti lennétek egyedül emberi lények mit csináltnátok? Gondolom egy csomó mindent megnéznétek amit eddig nem lehetett........ Kicsit ijesztő lenne mikor tudatosulna, hogy tök egyedül vagyunk a bolygón........Remélhetőleg ilyen soha nem történik meg.
Kis segítséget kérnék. Egy erőszakos program érte a gépemet, nem tudok megszabadulni tőle sehogyan sem, már regeditben is kitöröltem, de még mindig itt eszi. qvo6 ez a program neve.......