Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
Hogy őszinte legyek az évek múlásával, nekem egyre kevésbé van húsvéti hangulatom. Az idén ráadásul még a húsvét előtti nagytakarítással sem végeztem, amit azonban így is úgy is nekem kell megcsinálom. Egyedül a húsvéti sonka főtt meg időre: Mangalica malacból igazi falusi sonka japán csirke tojásokkal. Olyan jól sikerül és én annyit ettem (zabáltam) belőle, hogy most innom kell egy pohár sörcét! No egészségetekre!
Kedves kerékpárrajongók! 16-án vasárnap ajánlom hogy menjetek ki Tihanyba hogy szurkolhassatok a hozzám hasonló hobby országúti kerékpárosoknak. A táv 80 km (5 kör) húzós emelkedőkkel, 11-kor kezdődik a felnőtt (10-kor az utánpótlás) Ez a verseny számít a magyar szezonnyitónak, és egyben az amatőr kupa első állomása. Nekünk legalább annyira ekél a bíztatás, mint bármely külföldi profinak. (hiszen mi csak a saját maradék szabadidőnkben tudunk edzeni és messze nincsenek olyan körülményeink)
(Ha autóval jártok arra igyekezzetek nem gátolni a verseny lefolyását mert tavaly is sok bukás volt.)
Italian Paride Grillo is back and training after a brutal New Years Day car accident that put his cycling career in doubt, and he plans to make his racing return in Coppi e Bartali. The 25 year-old of team CSF Group Navigare crashed his BMW Z4 Coupe into an electrical box due to icy roads and was forced with an extended hospital with nose and knee surgery.
However, things are looking better according to La Gazzetta dello Sport as Grillo has been training again on his home roads, near Como. "I am well and happy because I have been able to train," he commented. "The worst is behind me now. Tuesday, I rode more than six hours with Ivan Basso."
Grillo will return to racing on March 25 with the five-day Settimana Coppi e Bartali.
Mint emlékezhettek rá az izgatott frizuáriról híres, vörö shajú olasz sprinter újév naőján lehentelt egy trafószekrényt a bmw-jével. Az orrán és a térdén sérült meg, de most végre újra edzésbe állt. Kedden hét órát tekert, méghozzá nem akárkivel, hanem magával Bassoval.
Ui: Rendes ez a Basso, hogy a szárnyai alá vette ezt a kótyagos sprintert.
Repp-ripp-ropp-hopp-kopp-békáknak áll a világ, csak nehogy kisüssék , hogy ő tulképpen a zimmezummból való, mert akkor tudnivaló, hogy rántott fazont fog felvenni.
(Erről ennyit, többit majd fitnesz szállóban adom elő Lipótmezőn! Nem tudtátok, hogy az lesz belőle?)
Eddig szurkolási célból Marchante elképesztő lábai képezték a háttérképemet, de miután az arkangyal tegnap kiütötte magát a további küzdelmekből, lecseréltem Zsoltira, a békára. Most jó kis tavaszi hangulatot áraszt nekem a szobában:-)