Azért a helyzet még mindig az, hogy Marton semmit nem ismert be és semmi nem lett rábizonyítva. Hogy ez mit jelent azt nem tudom, de nem tudok pálcát törni felette teljes őszinteséggel. Azzal szerintem mindenki jól járt, hogy nem lett belőle per, abból senki nem jött volna ki győztesen.
a feministák elég kényesek a bocsánatkérés szövegére, ez ugye látható Marton bocsánatkérésénél is
ha megkérhetlek, hogy fogalmazz meg egy bocsánatkérést, amit Schillingné, a névtelen 7 és mindenki itt a fórumon elfogadhatónak tart akkor az nagyon segítene
aztán aki akarja az bemásolja, aláírja és boldogok lehettek mindannyian mint a sajtkészítők
ki dönti el, hogy amikor egy szinésznőcske Marton löttyedt vagy délcesen álló fütyijét puszilgatja akkor az miért történik?
azért mert a hölgy célt akar elérni, tiszta szerelem vagy Marton erre kényszerítette
Marton emlékezete szerint, mindegyik nőcske önként és dalolva nyalogatott - miután hosszú lehet a lista és a többség nem reklamált hogyan kellene bocsánatot kérni?
"Ezúton üzenem minden névvel vagy név nélkül megszólaló személynek, hogy bocsánatot kérek, ha olyat tettem vagy úgy viselkedtem, amivel megsértettem, nehéz helyzetbe hoztam őket. Tisztelettel kérem bocsánatkérésem elfogadását"
Bocsánatkérés? Kitől, miért?
Bocsánat elfogadva:
"Sárosdi Lilla, az egyik áldozat elfogadta Marton László bocsánatkérését. “Nagyon jól esik nekem a rendező gesztusa, és el is fogadom. Példaértékűnek és paradigmaváltónak tartom, hogy Marton kiállt és őszintén elismerte tettét és képes volt bocsánatot kérni.” – mondta a színésznő."
Micsoda egyezkedések, erők mozdulhattak meg a háttérben, hogy ilyen gyorsan el legyen sikálva az ügy?
Az elbeszélt történetek tehát nem megsértett, vagy nehéz helyzetbe hozott nőkről szólnak, hanem hatalommal való visszaélésről és helyenként szexuális erőszakról, illetve kísérletéről, amennyiben utóbbin azt értjük, hogy valakit olyan szexuális aktusba vonunk be, amit az illető nem akar. Ilyenre Marton nem utal a szövegében, csupán annyit ír, “vannak, akik úgy gondolják, úgy érzik, hogy oly módon közeledtem hozzájuk és olyat cselekedtem, amivel megsértettem őket.” (A teljes szöveg például itt olvasható.)
Nehéz tehát Marton megszólalását bocsánatkérésként értelmezni, hiszen a rendező nem azért kért bocsánatot, amiért a megszólaló áldozatok állításai alapján kérhetne.
Az új hatalom ráült a témára. Még az is lehet, hogy ő generálta.
A lényege: most, hogy a hagyományos társadalmi modelleket (család, gyerekvállalás) sikerült szétverni és mindenütt a nemi abszurditások, aberrációk vették át a helyüket, jöhet a következő felvonás, a két nem (férfiak és nők) egymás ellen fordítása, egymás ellen való kijátszása.
A balliberális persze készséggel asszisztál hozzá.
Marton elviszi a balhet, h a titokzatos barat megnevezesere ne keruljon sor. Pedig eleg erdekes fiicko🙂! Tanulsagos lenne megismerni az egyeb titkait, csak sok bili borulna. Meg a halos modszerre is egy kis ralatasa lenne a foldi halandoknak. Milyen mar, h valaki perverz modon a farkaval jatszik, mikozben a hatso ulesen az folyik, ami.... aztan meg osztja az eszt a szerelmi lexikonban😭, mint szerzotars, lehet a perverz resz volt az ove???). De meg Carlosrol is tudna meselni...