Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
Sziasztok! Osi! Írtam,emailt! Köszönöm az írást amit elküldtél! A folytatást,kérném szépen! Szóval,Exproler-el betudok lépni,az oldalra? És kérem az Euskaltel oldal pontos nevét? Köszi!!!
Ezek a sprinterek tényleg ravasz népek, Gilbert csak harmadik napja viseli a hegyi trikót, de a nemzetközi helyzet fokozásában már komoly eredményeket ért el. :-)
Köszi hogy közzétetted! A tavalyelőtti bringa magazinban megjelent cikkjét majd berakom ide ha megtalálom Era: 2005-ös utunkról nemtudom csinált e valaki leírást ?
Úgyhogy megcsináltam a fiam fiókjában,mert az enyémbe nem tudok belépni,valami oknál fogva! Ha mégsem jött át,hétvégén küldd el,addigra,minden jó lesz,remélhetőleg! Előre is köszönöm!
Nekem,igen rosszul fog indulni,ha sem Vali,sem a nagy Sanya,valami oknál fogva,nem indul! Most olvastam a Velo.hu-n: Technikai okok végett,megint lemaradtam egy csomo mindenről! Petacchi újabb tárgyalás előtt Mind az Olasz Olimpiai Bizottság, mind a WADA fellebbezett a Nemzetközi Sport Döntőbíróságnál (CAS), miután az Olasz Szövetség nem szabta ki a javasolt egy éves eltiltást a Milram sprinterére. Mint ismeretes, Petacchi a tavalyi Giro di Italián bukott meg "nemnegatív" doppingteszttel, mely során kimutatták a szervezetében Salbutamol használatát, de mivel Petacchinak papírja van róla, hogy asztmás, hazája nem sújtotta a sprintert a kért büntetéssel. (A tények kedvéért a doppingvétségnek számító limit a salbutamol esetében 100 ng/L, Petacchi tesztje során 1320 ng/L értéket mutattak ki.) Az új tárgyalásra Svájcban március 12.-én kerül sor. Igy,megkaphatja az 1 évet!:(:(:(
Sziasztok! Nagyon szerettem volna,Szabi oldalát elolvasni! De sajnos semmi nem müködik! Meghalok,ha nem olvashatok bele! Segitsetek!!!!Hogy tudok belépni?
Az auszik elirigyelték a dicsőséget az araboktól. A katari körversenyen minden ridernek kötelező megismerkednie a helyi állatvilág olyen jeleseivel, mint a teve és a sólyom. Hogy le ne maradjnak a rivális nagy verseny mögött a derék déliek tegnap mindenkinek a kezébe adták Zsebibabát. Szerintem Igornak állt a legjobban. :-)
A tvben úgy sincs semmi. Bár tegnap este láttam egy iráni filmet és elgondolkodtam, hogy menyire kevés amit tudok ezekről a távoli kultúrákról és azis mennyire manipulatív.(m1-filmklub Szinetárral-Távolban-Iráni film-2006.)
Én baromi jól szórakoztam rajta pár napja, most olvasom éppen harmadszor, és egy csomó olyan részlet került elő, amit én kifelejtettem, és a fejemhez kaptam, hogy az a rész hogyan is maradhatott ki. Aztán volt olyan rész is, ahol szinte szóról szóra ugyanazt írtuk, na meg olyan is, amiket teljesen máshogyan éltünk meg. Az viszont biztos, hogy ugyanott voltunk :). De teljesen újraéltem az utunkat ismét, és nagyon jól esett feleleveníteni a nyáron történteket. Szerintem nagyon jól sikerült írás, érdemes elolvasni! Jó szórakozást mindenkinek Szabi nevében is!