He-he! Legalább nem csak én vagyok kínban; hogy milyen rózsát vegyek? Melyiket?
Meg: Hú de szép, nekem is kell ilyen! Meg ez is! Meg még ezt! Ezt is akarom....
Ráadásul én kb. 35 km-re lakom tőlük, így akár el is mehetnék hozzájuk, de nem merek. Ha én egyszer oda bekerülnék... Sajnos/szerencsére nincs sok pénzem, így nem tudom elhozni az összeset.
Ez a kedvencem. Szinte kerek bimbója van, a szirmai is kerekek. Illata nagyon enyhe.
Első évben csak nőtt. A második év tavaszán (vagyis idén) rengeteg virágja volt. Nagyon sokáig virágzott. Ilyet én még nem is láttam. Ahogy öregszik, úgy lesz egyre sötétebb. De megmarad a babarózsaszín kategóriában.
Aztán egész nyáron nem hozott új virágot. Most megint van rajta egy kevés.
Megnéztem a szőregi honlapot. Nem kellett volna, most a bőség zavarával kűzdök. Mindegyik gyönyörű. Most milyen rózsám legyen? Na nem baj, majd választok a szépségek közül. Szerintem legnagyobb esélye azoknak van, amiket eredeliteg kérdeztem tőletek. Mégegyszer köszönöm a segítséget.
Egy kis segítségre lenne szükségem rózsa ügyben. Egyszer láttam egy csokorban két gyönyörű rózsát és a nevét szeretném megtudni, illetve azt, hogy esetleg honnan tudnék tövet szerezni, venni. Az egyik olyan volt, mint NO.9 415 hozzászólásában a középső kétszínű, a másik pedig belül piros a fonákján pedig fehér színű. Előre is köszi a segítséget.