Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
Hiánypótló topiknak szánom, a megnevezni nem kívánt itteni komoly szellemi pezsgésű topik utáni űr betöltésének a kísérleteként. Itt lehetne kultúráráról, picit óvatosan politikáról, macskákról, jó interjúkról, szellemi érdekességekről és értékekről, nőkről beszélgetni, picit filozofálni is, vigalmira hangolt módon. Nem kívánom elvenni a részbeni jogelődtől a topikját, vagy annak utódlását -sőt őt is szívesen látnám itt-, de jelenleg egyszerűen nincs hová írnom ezekről, és hátha másnak is vannak ilyen érzései vagy érzetei. Komolyabb moderáció-elemzést, és főleg ezzel kapcsolatos csatározást nem szeretnék itt látni, a diliről jó lenne, ha nem mászkálnának át ide semmilyen figurák, és azokat is szívesen látom, akiket nem kedvelek, ők maradnak, ahol vannak, státuszbelileg, de mindenki azt ír ide a régi gárdából és az esetleges újak is, a szabályok keretei között, amit akar. Meglátjuk, mi lesz belőle, nekem már legalább 3 hete nincs hová írnom. Jó lenne, ha fennmaradna, és esetleg tényleges topikélet is lenne benne. Vitorlák felhúzva, meglátjuk fúj-e a szél és hogy melyik irányból.:)
Én beteszek valami régi sorozatot - Futurama, Spongyabob, Vigyázat ufók, Konspirációs korporáció, Rick & Morty, Pindúr pandúrok, mostanában a Ki vagy, Doki... vagy valami ezeréves vígjátékot.
Operát itt is. De youtube-ra a Samsung sajátját, mert az elsötétítve se veszi le a hangot (ASMR sztorik vagy fehérzajok kellenek alváshoz, stresszes időkben.)
Én is előszeretettel csépellek, osztalak, de erre a csodálatos muzsikára én sem értettem a mínuszokat. Bár valószínűleg nem a művészeknek, hanem a személyednek szóatak.
Opitól szeretném kérdezni, hogy miért kell nekem elviselnem a csesztetést, amikor betartom, és nem szólok az illetőhöz? Azt gondolom, elég nagy ez a kurva fórum, hogy le lehessen szállni rólam az elméleteivel meg az utánam mászkálással és annak bizonygatásával, hogy ő német származással, német állampolgársággal, középiskolai tanuló korában milyen szuper nyelvvizsgát írt. Dzsonszi programja a telefonon meg tableten nem működik, nem bassza ki, szóval igen, látom esténként sajnos...
Különben óriási volt, ahogy ezt a milliárdos, életében egy percet sem dolgozó - alapvetően gőgös nőt levették. Sajnos a Főnökben van még kraft, ahogy szoktam mondani, hiába ám minden. Szerencsére nincs halhatatlanság. Vasárnap este megtudjuk. Mondják, hogy homoerotikus ez a gyerek, de ez engem egyáltalán nem érdekel, az ő dolga, Karácsonynál sunyibbat- hiába bármilyen érv- nem tudok elképzelni.
Már érzem is, hogy csak gyűlik és gyűlik bennem a feszültség... Már értem a libaembert, milyen nehéz megállni egy-egy libás kép közlését a fórumon. A kép már a kiegészítő mezőben, az ujjam már az elsütő gombon, de neeem! Még nem! KI... KEELLL... BÍRJAM!
Megnéztem az MP interjút az Atv-n. Én csak egyvalamit nem értek, hogy miért mindig Szőllősivel teszik össze, akivel kezdettől rendkívüli antipátiájuk van egymással szemben. és hetente váltják a műsorvezetők egymást de Magyar mindig Szőllősire jut, miközben Rónai sokkal jobban tudná kezelni a helyzetet. Magyar természetesen paraszt és agresszív volt ( Szőlősi meg provokatív). Rónainál ez sokkal finomabban ment volna le, a természetéből fakadóan. És akkor ne legyen összeesküvés-elmélete az embernek.
A Momentum Mozgalom (rövidítve Momentum vagy MOMO), egy centrista magyar politikai párt. 2017 márciusában alakult, alapítója és legtovább hivatalban lévő elnöke Fekete-Győr András.
Pont ugyanolyan spontán szerevezés volt mint a teleksz meg a momentán nevű pártocska, a domainek már egy évvel előtte be lettek jegyezve. Szintén spontánul egy CEU közeli ügyvéd által aki aztán színtiszta jó barátságból átadta az új gazdának -- az immáron milliókat érő -- domaineket. Igen, errefelé ilyen jólelkűek a liberális ügyvédek.