Félreértettél Chilly. Egy szóval sem mondtam, hogy egy csoportban vagyunk. Az oszlopot úgy értettem, hogy a küzdőtéren a mérkőzéseink eredményei egymás alatt voltak. :)
A token hatása, hogy ellenfeleddel úgy küzdhetsz meg, hogy az ő idejéhez minden válaszánál 1 másodpercet hozzáadunk. Ez csak azokban az esetekben számíthat, ha mindketten jól válaszoltok egy kérdésre. Ez természetesen csak arra a mérkőzésre érvényes, ahol kihívóként te szerepelsz.
Az én értelmezésemben ez úgy van, ha mindketten jól válaszolunk és azonos másodperc az időnk... az ellenfél idejéhez 1 mp hozzáadnak...ergo én kapom a pontot.
Ezért gondolom, hogy erősebb ellenfélnél érdemes használni.
Látod, az első néhány meccse eredményéből nem kell messzemenő következtetést tenni. A troken valami időkedvezmény, nem fog sok vizet zavarni, ha 1 másodpercet jóváírnak. Szerintem azért lehetőség szerint a gyengébbnek ítélt játékosok ellen kell majd használni.
Nem... ez a Szingapúr Bajnokság... a Kupa holnap indul. A token 1 mp előnyt ad az ellenféllel való játékban...ezt 3 játékosnál használhatod, amelyikre akarod pl. erős ellenfélre ( csak a Szingapúr Bajnokságban )
[ma 00:00] Véget ért a Kairó Bajnokság. Te az 5. csoportban indultál és a tabella 9. helyén végeztél. 8 aranyat kaptál!
[ma 00:00] A mai nappal elindult a Szingapúr Bajnokság, melynek résztvevői közé te is bekerültél. A sorsoláskor az 5. csoportba kerültél. Ne felejtsd, hogy van 3 db Megengedett előny tokened, melyet a kiválasztott mérkőzéseid előtt játszhatsz majd ki!
[ma 00:00] A bajnoksággal párhuzamosan elindult az egyenes kieséses Szingapúr Kupa, melyre téged is kvalifikáltunk. Első ellenfeledVadvackor, tét a 64 közé jutás. Ellenfeled az erőnyerő, azaz döntetlen esetén ellenfeled jut tovább.
Az már tuti biztos, hogy Vadvackortól 0-ra fogok kikapni.
Mi az a token, és azt a küzdőtéren is ki lehet használni?
Abban nem vagyok biztos, hogy lesz jobb is. Most csatázom épp Mesterrel, hogy egyáltalán 8-10 aranyért érdemes-e 30 meccset játszani. Azt szerencsés esetben 5 perc alatt meg tudom szerezni.
[ma 00:00] Véget ért a Kairó Bajnokság. Te az 5. csoportban indultál és a tabella 2. helyén végeztél. 15 aranyat kaptál!
[ma 00:00] A mai nappal elindult a Szingapúr Bajnokság, melynek résztvevői közé te is bekerültél. A sorsoláskor a 2. csoportba kerültél. Ne felejtsd, hogy van 3 db Megengedett előny tokened, melyet a kiválasztott mérkőzéseid előtt játszhatsz majd ki!
[ma 00:00] A bajnoksággal párhuzamosan elindult az egyenes kieséses Szingapúr Kupa, melyre téged is kvalifikáltunk.
Első ellenfeled Heather85, tét a 64 közé jutás. Te vagy az erőnyerő, azaz döntetlen esetén te jutsz tovább.