Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
Örömteli hírünk van, újabb országúti kerékpáros csapat alakult. Ha nem is teljesen hazaiakkal, de mégis magyar bejegyzéssel. Az új gárda 18 fővel jött létre, ebből 6 olasz, 1 belorusz, 1 venezuelai, 1 argentin és 7 magyar országúti bringás. Melléjük csatlakozik a mountain bikeos Buruczki Szilárd és egy olasz pályaversenyző is.
A gárda neve a Team Katay Professional viseli és a második magyar, a Nemzetközi Kerékpáros Szövetség által bejegyzett kontinentális csapat lett. A névadó szponzor egy olasz, terepjárók forgalmazásával foglalkozó vállalat. A szakvezető, az az Antonio Salutini aki 37 Giro-t és 17 Tour-t ment versenyzőivel, volt olyan menője, aki öszetettben nyert Giro-t, Salutini , hosszú és eredményes szakvezetői pályafutása során több neves proficsapatot is irányított és 150 profi győzelmnél dirigált.
A Team Katay magyar versenyzői Csomor Zoltán (ex Cornix), Légrádi Péter (ex Cornix), Vizer Barnabás (ex Gepida-Velo.hu), Cser Gábor, Sándor Benedek, Soós Gábor és Hegyes János lettek.
A mienk a hazai versenyekre készülnek, elsősorban a rangosabb viadalokon, mint a Gemenc Kupa, Tour de Hongrie és a P-NÍvó nagydíjak, illetve az MKSZ rendezvényein állnak majd rajthoz. A külföldiek főként Olaszországban szerepelnek majd, de láthatjuk őket a fent említett itthoni viadalokon is. Ez a sor egyébként egy jövő heti, 2.1-es kategóriájú versenyen kezdi az idényt. (velo.hu)
Most megnyugtattál. :) Tényleg nagyon jó lesz újra látni, akármi is történt. Amikor hallani és látni lehetett róla az eltiltás alatt, mintdig bizakodó volt és mosolygott és végig készült, edzett. Ez látszik is rajta. :) Simoni barátunk már biztosan nem várja ennyire a nagy visszatérést! :)
Heras esélyeit nagyon rontotta, hogy rajta volt az OP listán, de végig tagadta még a doppingolás tényét is. Basso bevallotta a bűnt, és vállalta a büntetést, ami sokat javít a megítélésén. Másrészről Franco Ballerini ölni is képes lenne érte, addig nem fog nyugodni, amíg el nem helyezi.
Örülök, hogy tetszik, rád gondoltam mikor megláttam. Úgy látom súlyproblémái nincsenek, valószerűtlenül sovány. Ez a törékeny arab egész testesnek látszik mellette:-)
Katarban idén is megrendezték a 2004-es cunami áldozatainak javára szóló jótékonysági kerékpárversenyt . A rendezvény díszvendége ezúttal Ivan Basso volt, aki a képek tanusága szerint remekül mulatott a sivatagi országban:
Hasonmás verseny. Ahogy megláttam ezt a képet, és elolvastam, amit Berci a CONI előtti meghallgatásról mondott, rögtön ez a jelenet ugrott be. :-)
Amivel természetesen nem arra akartam utalni, hogy olyan nagy gazember, mint Michael Corleone, hanem arra, hogy olyan jóképű, mint a fiatal Al Pacino:-) Természetesen;-)
Érdeklődtem, de mint általában semmiben, a szüleim ebben sem tudtak egyetérteni. Anyám úgy emlékszik, hogy ő választotta, Molnár Ferenc író szerelme után, aki kiment az irófejedelemmel Ámerikába, és ott öngyilkos lett miatta. Apám úgy emlékezett, hogy ő választotta, egy a hatvanas évek elején divatos, csinos barna színésznő után, aki disszidált. Választhattak volna valami szerencsésebb nevet is, de fő, hogy illik rám. :-)