Ez a topic azoknak van,akik nem tudnak/nem akarnak írni a zártkörű topicba.Ide jöhet a Hajdú volánról és a DKV-ról infó,kép,kérdés,egyszóval bármi:-)
Ha tetszik a topik akkor jó szórakozást,ha értelmetlen,akkor elnézést kérek,és tessék törölni nyugodtan.
Minden esetre jó szórakozást kívánok!:-)
"Iskolakezdésre a Dózsa György Általános Iskola megközelíthetősége biztosított lesz." Megjegyezném, hogy ez a hír 2011. június 21-ei hír!!!
- A másik pedig az, hogy a cikkbe azt sem ártott volna beleírni, hogy a Bolyai Általános Iskolát 31-essel nem éri meg megközelíteni a Doberdó utca irányába, mert nem üzemel a megálló, továbbá pedig azt, hogy a Csokonai Gimit sem lehet megközelíteni normálisan, hiszen az iskola előtt levő megálló sem működik a Doberdó utca irányába...
Ha jól tudom, minden vasárnap van bérletárúsítás a Petőfi téren és az helyközi autóbusz-állomáson. Legalábbis én is vasárnap tervezek menni bérletet (helyközi+kiegészítő) venni. :)
Nekem a cikk tartalmából az jön le, hogy simán csak visszaáll a tanszünetről a tanítási időszakra vonatkozó menetrend. Ez mitől "felpörgetés". Meg minden évben így van, miért írnak róla úgy, mintha ez valami iszonyat nagy "fejlesztés" lenne?
"A kettes villamos építése miatt elképzelhető, hogy a követési idők hosszabbak is lehetnek pár perccel." Mitől nő a követési idő? Az építkezés miatt lehet, hogy minden járat késik pár percet, de attól az egymáshoz viszonyított idő, vagyis a követési idő nem változik.
"A bérlet és jegypénztárakban" helyesen "A bérlet- és jegypénztárakban".
"a diákok az utazáshoz szükséges bérleteket már most megvásárolhatják" De rendesek :) Jó hogy nem 2-án reggel kelljen sorban állniuk. Mondjuk ott van az 1-eje vasárnap, de akkor vannak nyitva bérletpénztárak?
A trolliknak és a villamosoknak is windows 7 vagy 8 GPS rendszerük van, beléjük van táplálva a forda is, a villamaos-, trollisofőrnek csak annyi dolga van hogy kiválasztja a fordát és autómatikusan megy, ha megakad a megállókövetés lehet ott helyben frissiteni, GPS pontossággal helymeghatározás. Szóval szerintem a Windows sokkal jobb mint a buszokon lévő Linux ami nem tud ennyi tulajdonságot, vagyis tudná csak nincs beléjük táplálva a fordakódok.