Keresés

Részletes keresés

Iceapo Creative Commons License 2009.01.02 0 0 2148
Jaj Erzberg, nem is tudom :O :), nekem most jó lenne egy kis NEM fagyos khg. is!
Előzmény: janaa:)) (2144)
Iceapo Creative Commons License 2009.01.02 0 0 2147
OK. Jó éjt Mindenkinek, pizsiosztás van! ;)
Előzmény: Fanatik family (2145)
Iceapo Creative Commons License 2009.01.02 0 0 2146
Szasz Vikimókus, alias Viktor az Állat /én csak így ismertelek idáig! ;)/!
Egyszer véletlen vagy a sors akaratából összefutottunk Takinál /lehet hogy nem emlékszel rám/. Na ez a része a dolognak mindegy is, a lényeg hogy láttalak az évvégi futamon is, jól nyomtad!
Szöges gumi: Ja, szerintem is jobb lett volna itt a szöges gumi, annyira ki lett járva a pálya, hogy full jégpálya lett belőle, én ugye gyalog jártam be leginkább, de nem igazán volt tapadós rész, elkellt volna a szögesgumi, nagyon, bár ez futamon valószínű nem megengedett tuning lett volna /most/! ;) De ez sem olyan lényeg, hanem hogy tényleg ilyen sokan összejöttünk, érdekes hogy Szeged ilyen szempontból mennyire nothing, és még csak annyit hogy képzeld nálunk még krosszpálya sincs, ez mondjuk nekünk gáz, és persze csak azért mert hogy itt ekkora az enduros élet /persze nem keverendő a krosszal :O/, na persze úgy is nézhetjük a dolgot hogyha nem lenne egy TRobink akkor valószínű ez az évvégi futam se lett volna, ahogy a TTV sem...!
Előzmény: vikimókus (2122)
janaa:)) Creative Commons License 2009.01.02 0 0 2144
hali, B.U.É.k! Herkával az este beszéltük hogy mennénk az ERZBERG-i állatságra,ha szervezel valami szállást engem se felejts ki!
Előzmény: radi.misi (2137)
Fanatik family Creative Commons License 2009.01.02 0 0 2145
Jó, hogy érdekel!!! ti adtátok ezt a nevet,holnap hívunk.
janaa:)) Creative Commons License 2009.01.02 0 0 2143
hali,köszi a képeket, megkaptam, jó hogy ott is volt aki minket fényképezett és buzditott!!! köszi hogy eljötettek az évadzáro bulira!
Előzmény: Fanatik family (2141)
Iceapo Creative Commons License 2009.01.02 0 0 2142
Szasztok! Örülök hogy itt vagytok /végre már ;)/, ha esetleg kell a DRZ-Family nick név, amit szerintem igazán csak Ti érdemeltek ki, akkor holnap délelőtt, vagy bármikor hívjatok fel és elmondom a részleteket! ;)
Előzmény: Fanatik family (2138)
Fanatik family Creative Commons License 2009.01.02 0 0 2141
Jo volt a szilveszteri öszejövetel. várjuk a következöt,/névre 1 ötlet:PINI2körös szilveszter.(örölünk hogy te is örülsz) legközelebb is fotozunk.
Előzmény: TRobee (2140)
TRobee Creative Commons License 2009.01.02 0 0 2140
Véééégre sziasztok! köszi a kosdi képeket-továbbítom Janának!
DRZ 87 Creative Commons License 2009.01.02 0 0 2139
Helloka !!!! BUÉK !!
Fanatik family Creative Commons License 2009.01.02 0 0 2138
Sziasztok Itt vagyunk a gép elöt köszönjük a regisztráciohoz a segitséget Robinak Iceaponak,ja BUÉK mindenkinek
Előzmény: TRobee (2134)
radi.misi Creative Commons License 2009.01.02 0 0 2137

Sziasztok!

Köszönjük szépen, ez jól esik. Ha otthon vagyunk, jelentkezünk.

Üdv mindenkinek!

Előzmény: TRobee (2136)
TRobee Creative Commons License 2009.01.02 0 0 2136
A Khg. váááár!Üdv Misinek és Sandrának!!!
Előzmény: radi.misi (2135)
radi.misi Creative Commons License 2009.01.02 0 0 2135
Január 11-én megyek haza,de csak 2 napot leszek otthon.Talán majd hétfő vagy kedd délután, valahol a környékben tudok csak motorozni.De remélem februárban összejön egy románia.
Előzmény: vikimókus (2132)
TRobee Creative Commons License 2009.01.02 0 0 2134
Misi kint dolgozik őszterájh-ba!!!
Más-Hol van már a DRZ-family???
Előzmény: vikimókus (2133)
vikimókus Creative Commons License 2009.01.02 0 0 2133
úgy gondolom túl sokan nem leszünk:-)))
de mndom ilyenkor a szögesgumi az nagyon fontos.
análkül is tudunk menni mert az aradi haverom mondta nincs hó csak foltokban,de a versenyen is elég volt egy óvatlan lejegesedés és olyat fikáztam ami az erdőben a fákközt szinte fályt volna.
Nagggyon.
egy szónak is száz a térgye.
mehetünk
bár hogy ,de a szögek olyan lehtőséget adnak amit el sem tud az ember képzelni amíg nem megy szögessel a legfagyott földön.
három éve a pláza jegén tartottunk motoros banzályt.
vagy 2000 néző és a hülyegyerekek meg -10 ben 4-5.ben egykerekeztek a tó jegén meg olyanokat bródszálydoltak hogy sírtak a gyönyörtől.
de ha nincs szöges akkor még megetünk szöges nélkül is.
Előzmény: könnyes (2131)
vikimókus Creative Commons License 2009.01.02 0 0 2132
hály
szól ákinak hogy szerelje fel a verdád ilyen szöges gumival és már indulunkis ha itthon vagy(az elsőben 4,8 mm önfúró csavar kell 6-8mm kilógással a hátsóba 6,2mm önfúró csavar 13-16mm kilógással(ez a én a 32mm hosszú D fejjelt ajánlom hátra, előre meg a 20 ill 25 mm a jó)
a D fej azért kell mert az nem bassza úgy a belsőt mint a kúposfejű ami lépten nyomon szétbassza a duplabelsőben is !!)
jó még a kapupántcsavaros kiveitel is , ez nem oly éles de tartós és nem kell neki pótbelső-nekem is ilyen van hátul
könnyes Creative Commons License 2009.01.02 0 0 2131
Egyszer voltam Csorbával meg Misivel naon überfasza volt szivesen mennék ha nem tul nagy a létszám és nem tartok fel tul sok embert.
radi.misi Creative Commons License 2009.01.02 0 0 2130

Hello Viktor,üdv a fórumon!Aki tud menjen ki egyszer Viktorral Zarándba,meredekek felfelé,lefelé,patakmeder,nagyon komoly.Mikor elsőnek voltam,életembe nem dobtam el annyiszor a motrot,mint azon a napon,de alig vártam,hogy következőnek menjünk.Sokat lehet kint tanulni.Jó lenne összehozni egy Romániai motorozást,amint az idő engedi,és otthon leszek.

Előzmény: vikimókus (2123)
vikimókus Creative Commons License 2009.01.02 0 0 2129
én csak egy síma autómatizálási mérnök vagyok de úgy látom te egy fejlesző mérnök :-))))
erdei munkások előnyben:-))))
Előzmény: KUPIC (2127)
vikimókus Creative Commons License 2009.01.02 0 0 2128
a ttv ről annyit
mikor lesz már a következő:-))))))
Előzmény: TRobee (2112)
KUPIC Creative Commons License 2009.01.02 0 0 2127
Hali! A Husaberg és a Husqvarna kifejlesztett egy motort favágók és extrém endúrósok számára. Így néz ki.
vikimókus Creative Commons License 2009.01.02 0 0 2126
faja a kép trobi.

egyébként jó a mókus.
mert egy régebbi bandában én voltam az mókus-örsvezető:-))
most már csak mókus:-))))

vikimókus Creative Commons License 2009.01.02 0 0 2125
a takiról annyit.
nekem nagggyon jó barátom.
szereti az endúró minden ágát a forgalmi nélkülit is!!!!
szerintem csak arra próbált rámutatni ezzel a nem túl rövid ,de erőssen a kressz előírásaira vonatkozó szabállyal,
mikor lakott területen(ez nem csak a várostáblán belüli rész hanem a tanyák közvetlen környezete is ahol a féktávon belül kiugorhat elénk valaki-valami) megyün k akkor próbáljuk meg bezárni azt az ént ami képes arra, hogy egykeréken abberrált bőgető hangal végigvágtat az emberi élettereken.
számtalanszor mentünk már együtt taki és sosem kérte el a forgalmim(bár sosem volt a bergemnek:-))) csak azért mert megyünk. ha emberek módjára viselkedünk mikor lakott részeken megyünk akkor nem akarják letépni a fejünket.
még a rendőrök is jobban tolerálják az a motorost aki 50 brummog a városba mint aki 70-80 egykeréken leszabályásig parádézik(rendszám ide-rendszámnélkül megyek oda:-))is!!

a versenyről meg annyit.
kiúrva jó volt és gps nélkül nehéz is és senki helyett nem lehet elvinni a felelőséget.
(ez tipikus ágyúgolyó futam volt, én is ott voltam és én is élveztem .
másodikok lettünk úgy hogy az akkor áttétellel mindössze 80km/h volt az utazótempóm és mégis vagy 100kresszabályt szegtem meg. percenként. mégis vigyázva minden lakott részen!!) mindenki úgy menjen hogy ne öljön meg senki és ha valakinek valami baja lesz-a rendőrséggel vagy bár kivel akkor nem kell a t robira kenni , hogy nem jött volna létre a baleset ha nincs t robi. ez nem egy rossz tv reklám
azér mentem gyorsan a forgalmi néküli motorommal mert a t robi aszonta ha nem mint egy állat a akkor csak második leszek.
de szerintem ezzel nincs is gond. és akkor sem volt. nem uszították ránk a srácok a S-rendőrséget hogy majsán vannak a többiek és amnesztiátkapok ha feladom a szervezőt....
a bajt pedig mindenki magának hajta! és mindenki mindég úgy menjen hogy ne kelljen a másikra újjal mutogatni.

taki.egyébként ezek a kis háziversenyek amelyet örömet ökoznak nekünk motorsoknak ,sehol nem lennének engedélyezve ill olyan procedúrákkkal hogy az gyakorlatilag nem jönne létre.
nézd me az idei magyar endúró-szabályos kresszelőírású gépek szervezők segítők stbstb és hoppá a felét sem engedték a tavajinak!!!
ezek legszívesebben kinulláznák az egész ofroadot.
semmi nem mehet az erdei részeken csak a vadászat, a halálosztogatás varázsának élvezete. lelőni mer mozog na ezt szabad a kishazánkban többet sem.
Előzmény: TRobee (2112)
TRobee Creative Commons License 2009.01.02 0 0 2124
Ő Vikimókus.-Ménem inkább Vikiberg-
vikimókus Creative Commons License 2009.01.02 0 0 2123
a túrák milyenségéről a dr Rádai Misi az tudna mesélni:-))
ugye Misi?
vikimókus Creative Commons License 2009.01.02 0 0 2122
tetszett a tegnapelőtti motoros lászt lyír dély:-))
az hogy ennyi motoros aki motorzik is nem csak álmodozik!!!! + a verseny is szuper volt.
szeged felé ilyenkor semmilyen szinten nincs offroad(hacsak nem a parasztok egy sárga motorost látnak pirítani minden felé, az meg én vagyok:-)))
jó volt a pálya is.
annyit lehetne fejleszteni a dolgon ha raktunk volna a "szöges"gumikat a gépekre és akkor a szarrájegesedett talajon nem fetrengtünk volna olyan jóízűeket:-)))
igaz van munka a gumival mire telecsavarozza az ember ,de utána olyat fog minden hol,mint a zöldfesték.(betonon nem mert ott csak korcog meg kopik)
próbálkoztam kérdezősködni a versenyen is hátha összetudok szervezni egy kis hegyimotorzást romcsiba(ez egynapos túrák és ütősebbek szoktak lenni mint a klicskótestvérek)
a szöges gumival 15 cm hóban is mocskosul lehet menni, ha meg csak a fagyott talajon kell száguldani a hegyen fel-le akkor olyan részeket lehet bejárni vele amilyet még nyáron sem!!!!
vikimókus Creative Commons License 2009.01.02 0 0 2121
helló
a berges krapek vagyok.
TRobee Creative Commons License 2009.01.02 0 0 2120
Kupic készül a lépcsőd:
Rögzítési pontok,támasztás hiányzik még.
minco Creative Commons License 2009.01.02 0 0 2119
Szilvike!

Gyertek, mert már nagyon várunk BENNETEKET!!!
Előzmény: TRobee (2116)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!