Az már csak mint utolsó tünet maradt meg. Természetesen csak a köhögés miatt még nem maradtam volna otthon....Ejj ti felnőttek, azt hiszitek mi diákok mind iskolakerülők vagyunk? :)))
Táposkakas?? :))) Köszönöm mindenkinek. Én már mentem volna ma suliba szívem szerint, hogyha mehettem volna tegnap Kispálra....Nagyon jó koncert lehetett, és ott volt öhm...nevét titkosítom. :) Szóval ottvolt valaki, akivel szívesen találkoztam volna! De sajnos még mindig elég csúnyán köhögök. :( Szombaton viszont Lajkó Félix koncert, hétfőn Szalóki Ági és este Naplegenda, ha valakit érdekel. :)
Sziasztok! Kellene egy kis segitseg! Nem tud valaki Pecs kozeleben konnyen megkozelitheto mohás teruletet? :-) (ha mar van 4x4m osszefuggo mohatakaro az boven eleg)
Továbbra is KERESEK használt Nikon D50 vázat olcsón, érintetlen AF csavarokkal és szenzorral, IR konverzió céljából. Garancia, tartozék nem érdekes, expo 10ezer alatt legyen. Ár alku tárgya, ajánlatokal e-mailben vagy telefonon várom. Baranyaiak előnyben. :)
Használt Nikon D50 vázat keresek olcsón, érintetlen AF csavarokkal és szenzorral, IR konverzió céljából. Garancia, tartozék nem érdekes, expo 10ezer alatt legyen. Ár alku tárgya. Baranyaiak előnyben. :)
Gyerekek! Legyünk együtt, hogy ne legyünk szét! És ezt nem én mondtam! Mondjuk én akkor sem tudok menni holnap, még nem gyógyultam meg...:( Azért jó fényeket holnapra! :)