Nem engedik be az ittas egyéneket Sopronba??? Hahaha :))) Na majd azt én szabályzom...
Emlékszem még egy régebbi meccsre Sopronban,amikor még biztonsági emberek se voltak a vendégbejárónál,úgy mentünk be jegy nélkül mint a huzat....Hol vannak már azok az idők...
Amúgy ez ha kb 1000 nőző van átlagba nyházán ja ez reális... Ja és remélem Szolnokon lesz vagy 2500 ember majd az Szolnok-NYKK 8 közé jutást eldöntő rangadóján!!! Ezt a tv nyugottan leadhatná. Az NYKK most úgyse volt még tv-be...
Ez nem is igaz! - pontosabban csak részben az :)) MKOSZ-es igazolvánnyal elvileg mindenhova be kell, hogy engedjenek. Tavaly volt, hogy fizettem nálatok belépőt :).
Amúgy szerintem, ha nem lett volna az a rigmus az elején, mnimimális szidás irányult volna felétek....
Az elmúlt két évben ti jelentetek meg vendégként a legnagyobb létszámban, ami elismerendő és sokkal jobb teljesítményre ösztökéli a mi B-közepünket is...
a két palánk mögötti rész "csak" 2x348 fő, tehát nem 800 összesen ;)
a többi viszont megállja a helyét, és olykor a NS által "jelentett" 1200 fő is igen alábecsült, mert alsó hangon is min. 1500 fő zsúfolódik majd be holnap a Paks ellen a csarnokba... egy csomóan tényleg ácsorognak, kb.50 gyerek (az Univer utánpótlás zöme) meg a hosszú oldal előtt ücsörög, mert fent már neki nem jut hely :(
az más kérdés, h mennyi a fizető és a bérletes szurkoló, mert az tuti, h nem egyenlő a teljes nézőszámmal, hiszen a VIP meg egyéb besurranó/csókos személyek is lehetnek több mint 100-an, meg ugye ott vannak a szövecccsség engedélyével belépő ilyen-olyan jévék, meg egyebek (mint pl. tyutyu :D - micsoda harcot vívott a tavalyi Uni-Pécs meccseken, h sajtó vagy tudomisén igazolvánnyal engedjék be őt ingyen...)
"csak ne akarjanak otthon lenni egy olyan helyen, ahol sosem lesznek otthon "
teljesen egyetértek!
jó nekünk vendégségben, főleg, ha pozitív (szíveslátás) a vendéglátás. az a rigmus szörnyű volt az elején, teljesen felesleges, de ez sajnos azt mutatja, h mindenhol, így nálunk is vannak hülyék, meggondolatlanok - pedig a Capritól igen távol áll a másik fél csapatának vagy szurkolótáborának fikázása
jó, tudom, most Csabesz jöhet azzal, h mi "táncoljköcsög"-özünk KL-nek, de az kivétel, a fehér holló esete ;) -- és legbelül érzem, h ez neki is fogára való :D
Örömmel látunk minden bérletest. De azt, hogy jövőre mennyire lesz acélos a csapat, hát. Lehet, hogy egy fiatalokból álló csikó csapatot látsz majd, viszonylag sok hazai vereséggel.
Semmi ilyesmiről szó nincs, szavard. Egyszerűen csak zsigerből utálunk titeket :)). Csak vicc ez na, nekem nincs gondom a kecsóiakkal, csak ne akarjanak otthon lenni egy olyan helyen, ahol sosem lesznek otthon :).
Volt egy ilyen megérzésem.Értelmiségi attitüd a részedről ez a szkepticizmus, vagy fenntartásaid vannak a feltörekvő, új kosárlabda bázisokkal szemben?