ja és az milyen hibára utal, hogy a töltés, kézifék, "kevésabenzin" lámpák működnek, viszont minden más világítás a műszerfalon nem? Ezek külön áramköröről mennek? Ja és melyik biztosíték (szám) felel a műszerfal világításért?
-2 db optikai száll a műszerfal jobb oldalán, ezeket ki kell húzni
-km kábel, ezt kézzel ki kell tekerni, megtapogatod van egy kb 100ft-osnyi átmérőjű, 1 cm vastag gyűrű, ezt kell letekerni, mikor már érzed hogy lecsavartad a menetről kihúzod a kábelt
-elektromos kábelköteg, egy kb 4cm átmérőjű csatlakozóval a műszerfal kzepén, ezt ki kell húzni
-olajvezeték, a műszerfal bal részén, ezt egy 10es villáskulcsal csavard ki
Valaki letudná írni, hogy hogy kell kiszedni a műszerfalat? Odáig eljutotam, hogy ki"pattintom" a gumi tömítéssel, de tovább nem merem húzni, mert elég nehezen jön, és félek, hogy eltépek valami kábelforrasztást.
Láttam ma este (tegnap) egy OT-04 rendszámű (talán.... csak ennyit láttam) tipustársat. Villantott is nekem egyet, de én későn kapcsoltam, és nem tudtam reagálni, bár amúgyis parkolt a kocsim, és csak mellette álltam, max integetni tudtam volna, bocsánat :) Új még nekem ez a kocsi, és nem rögtön esik le, hogy miért villognak :D
Tudom, hogy OFF , elnézést érte, de nem tudja valaki, hogy a W124-esnek a világítás kapcsolónak nem kellene világítania? Nekem tök sötét, se a kapcsoló, se a piktogramja (mellette) nem világít.
Tekerőt már próbáltam :( Valószínű, hogy akkor valami hiba lehet, ja.
Kösz a tippet, amjd megnézem.
Ja és azt nem tudjátok mi az a fehér fejű gomb, az elakadásjelző elött? Kihúzom gyújtással, és akkor fehéren világit a feje, de nem történik semmi. Hallottam olyan tippeket, hogy a hátsóablak fűtése, de nem fűtőszálas az ablak hátul.
Ami csak most tünt fel, hogy nincs műszerfalvilagítás. Ez gyárilag nincs, vagy valamit cserélni kéne benne? Hiába kapcsolgatom a lampát helyzetjelző, reflektor, nincs műszerfal világítás, és alig látni.
Barock felniben hol van pontosan akkor a méret beleírva? Sőtétben lámpával nem találtam, de biztos én vagyok az ökör.
Én is úgy tudom, hogy van 5.5-ös barokfelni. Ez volt a 115-ösön és a korai kismotoros 123-ason (?), a 108-ason volt a 6".
Én láttam is keskenyebbet, mint a 6", de lehet, hogy valami utángyártott olasz (Ronal?) volt vagy pedig ugyanúgy 6" volt más ET-vel. Autón volt, észrevehetően más volt, mint az én 6"-os felnijeim.
Már csak azt kéne megmérni, hogy vajon az én felnim 5,5 ös vagy 6-os. Meglehet ezt valahogy mérni, annélkül, hogy le kelljen venni a gumit? Vagy a barock felnire rá van ez írva valahova?
Ja, elnezest, a Bokonon kollega fotojat nezegettem...Hat ha nem vagy originalfetisiszta akkor csereld le, bar szubjektive jobb fogni a habosat. A regi persze szebb.