Igazából kiadhatta volna azt a régen várt albumot - szerintem sokan annyira várják, hogy tök mindegy, mi lesz rajta, akkor is legyen már valami, mert még hisznek a Guns N' Roses feltámadásában. Azzal, hogy kiad egy besztof albumot, csak azt bizonyítja, hogy még jó ideig nem lesz új stúdióalbum... Ami - valljuk be, még az új felállás mellett is - időszerű volna...
Úgy tűnik, Axlnek már nincs miből finanszíroznia a studiót és malibui otthonát, mert a hírek szerint hamarosan egy GN'R Best of cd-jelenik meg. Borzalom. Legalább mondaná ki, hogy nincs tovább, de ezzel csak lejáratja magát.
The mystery GN'R cd on Amazon now has a tracklist:
1. Welcome To The Jungle
2. Sweet Child O' Mine
3. Patience
4. Paradise City
5. Knockin' On Heaven's Door
6. Civil War
7. You Could Be Mine
8. Don't Cry
9. November Rain
10. Live and Let Die
11. Yesterdays
12. Ain't It Fun
13. Since I Don't Have You
14. Sympathy for The Devil
Köszi, azokat már letöltöttem. De a Silkworms és a Rocket queen hiányzik - vagy csak én nem veszem őket észre? Hiába no: ilyen egy elvakult Guns-rajongó :)
Ami nekem van 2-3 Nu-GN'R, azon mást játszik. És iszonyatos. Ellenben Buckethead rendesen kavart a végén. Apropó: valakinek nincsen meg a riói koncert vagy valamelyik másik az új felállás, vmiféle videó-formátumban? Lényeg, hogy kép is legyen a hang mellé. Más, ám szintén Finck-gyalázás: az hiszem valamelyik japcso koncerten elb@szta a Sweet Child intróját. Remélem, Axl nem fizette ki emiatt a gázsiját.
Hát igen, elvégre a számnak éppen a finálé az erőssége, meg persze a szólók. A tehetségtelen Robin Finck meg "átírta" őket, oda sem figyelve a hangnemre... Hogy került ez az ember a Roses-ba???
Ez kb 60 eladott jegy. Szerintem azért többet adtak el ennél... Valószinű, hogy ennyi bejelentés érkezett, de a ténylegesen eladott jegy jóval több is lehet.
Elfogtak és őrizetbe vettek a rendőrök két embert, akik a gyanú szerint nemlétező koncertre árultak jegyeket az ország több pontján - tudta meg a HavariaPress. A nyomozók két huszonéves fiút és egy hasonló korú lányt gyanúsítanak a hamis jegyek terjesztésével, egyikük azonban szabadlábon védekezhet. Augusztusban számos helyen plakátok, illetve internetes hirdetések jelentek meg, amelyeken Guns'n'Roses-koncertre kínáltak belépőjegyeket, egy létező rendezvényszervező cég nevében. Az elkövetők a fővárosban és az ország több pontján is árusították a jegyeket, így mintegy 704 ezer forinttal károsították meg sértettjeiket. Mivel azonban sem a jegyeken feltüntetett cég, sem más társaság nem szervezett ilyen koncertet, a XI. kerületi kapitányság nyomozást indított az árusok ellen. Az ügy három gyanúsítottját végül lakásaikon fogták el a kerületi akciósok. Mindhárom huszonévessel szemben csalás miatt indult büntetőeljárás.
Elfogtak és őrizetbe vettek a rendőrök két embert, akik a gyanú szerint nemlétező koncertre árultak jegyeket az ország több pontján - tudta meg a HavariaPress. A nyomozók két huszonéves fiút és egy hasonló korú lányt gyanúsítanak a hamis jegyek terjesztésével, egyikük azonban szabadlábon védekezhet.
Azt még mindig nem osztotta meg velem senki, hogy miért "Alice Cooper-intro" van a KOHD elején. Lehet, hogy én vagyok műveletlen, de ennek pótlására vagyok itt :-)
Szerintem Axlnek manapság éppen a magasak mennek jól, amik korábban koncerten nem annyira sikerültek... Ennek két oka lehet: vagy úgy tökön rúgta az Interscope a lemez állandó tologatása miatt, hogy csak na, vagy pedig ezt eredményezte, hogy leszokott a cigiről. Amúgy Mr. McCready-vel értek egyet, az új számokat tényleg az új hangjára írta. Jó ez a hang is, továbbra is egyéni, csak hát vékonyabb, erőtlenebb és én igazán a Sympathy for the deviles reszelős-gonosz Axlt vártam vissza...
Erdekes a kerdes...illetve felteves.
Axl a regi szamokban valoban benazni tud csak manapsag, viszont pl. a madagascar c. uj szamban tok szepen enekel eloben is. a The Blues-ban nem kulonben. Mondjuk egymillio szazalek, hogy ezeket a sajat hangjara irta, olyan hangokra, amelyeket gond nelkul ki tud manapsag enekelni.
A VR szerintem jo lesz igy, ha jo notakat irnak...es nem ilyen elvont valamiket.
"...magasan is jól tud(ott?) énekelni..." - sajnos már nem kell a zárójel, a kérdőjelet pedig nyugodtan átminősíthetjük ponttá. Amit Axl az utóbbi időben éneklés címén elkövetett, még nyávogásnak sem hívnám. :o( Kár, mert 12 éve (most vagyok 23) figyelemmel kísérem a történéseket és nagyon szar így látni azt az embert, akire sokáig istenként néztem. A Velvet Revolver talán méltó utód lehet, bár ez az új énekes nekem kicsit furcsa a csapatban. A STP-t annyira nem ismerem, csak pár szám erejéig, de sztem oda jobban passzolt. Nekem jobban bejönne a Snakepitből megismert Rod Jackson hangja, de hát nem reajtam múlik a dolog...
Slash nyilatkozta, hogy Axlnek könnyeb volt ebben a fekvésben. Igaza lehet, mert ugyan magasan is jól tud(ott?) énekelni, az eredeti hangfekvése mélyebb, nagyjából a Don't Cry-nak megfelelő.
Én is nyomatom itthon a hathúrost, az intrót is, de a közepén nyújtották meg szerintem a szükségesnél jobban a számot :)