Paulinám! Én végignéztem a 3 tegnapi hozzászólásomat és semmiféle ellenséges hangnemet nem tudtam felfedezni benne! Forest-nak csak Hofi Géza ismert slágeréből idéztem, azaz lazítani, lazítani... :-))) elvégre ő tudja a legjobban, hogy mi a virtuális, és mi a tényleges helyzet. Úgyhogy nem utálni kell a lubot (elvégre az már forest előbb itt is hasonlóképpen működött), hanem poénra venni, elvégre itt nincs offtopic. Na csókolok mindenkit, take it easy!
ÉS AKKOR MOST A KIEGÉSZÍTÉS A 3000. ÜDVÖZLŐBESZÉDHEZ....
MERT UGYE - BÁR NEM KELLETT VOLNA, MERT UGYSE SIKERÜLT PONT ELCSÍPNI A 3000-ET - SZAL NEM KELLETT VOLNA ANNYIRA SIETNI, DE MIVEL MÉGIS, JÓL KIFELEJTETTEM KÉT NAGYSZERŰ TÁRSUNKAT, AKIK KORÁNTSEM FELEDÉSREMÉLTÓK.
TEHÁT ELŐSZÖR IS ELNÉZÉSETEKET KÉREM, DRÁGA SKORZENY
ÉS GROUNDZERO!!!!
NEM IS TUDOM HOGY ESHETETT MEG EZ A CSÚFOS ESET, PEDIG TITEKET HA LEHET A LEGJOBBAN SZERETLEK, MINT AHOGY A TÖBBIEKET IS A LEGJOBBAN.
REMÉLEM MEG TUDTOK BOCSÁJTANI....MÁR EGY NAPJA SZÓROM A HAMUT A FEJEMRE....
DE MIT SZÓLNÁTOK EZENTÚL DUPLA ADAG SZEX, BABY-HEZ???...SZERINTEM NEM BÁNNÁTOK MEG....NA, MIT SZÓLTOK FIJÚK? ÁLL AZ ÜZLET???
NA AKKOR NEKTEK IS KÖSZÖNÖM HOGY HOZZÁSZÓLÁSAITOKKAL EMELITEK AZ IMÁDOTT LUBUNK FÉNYÉT, HISZEN OLY MAGASRÖPTÜEK MINDIG MINDIG!!!
PÉLDÁUL SKORZENY NAGYON KIVÁLÓ DIZÁJNER LETT - A KEZEM ALÓL REMEKMŰVEK KERÜLNEK KI ;)....PERSZE AZÉRT A HTML-ÓRÁKAT KICSIT kiszínesítettük....néhány szex babyvel...:)
GROUNDZERO PEDIG LENYŰGÖZŐ STÍLUSÁVAL NYŰGÖZ LE MINKET LEGINKÁBB, ÉS AZ IS LENYŰGÖZŐ, AHOGY A FELKÉSZÜLTSÉGÉVEL LENYŰGÖZ :) MÁLNA, BARACK, ZSEMLE
AKKOR KÜLDÖK NEKTEK DRÁGA FIÚK NAGYON SOKSOKSOK CSÓKOKAT, ÉS ÖLELÉSEKET! NA MEG PERSZE SZEX, BABYK?!?!?!
Hát, gyerekek, elég elegyen annyi, hogy ez egyszerűen FRENETIKUS volt! Tökéletes mozgás, tökéletes koreográfia, tökéletes énekhang, hangtechnika, fénytechnika, minden. Már nekem.
drága libertine! ez itt valóban a paulinamartinez fánk lub, tehát nincs helye az ellenséges hangnemnek, ha megkérhetnélek. köszönöm jól. őt is szeretem, téged is, mindenkit. paulinának nagyon nagy a szíve.
"hősugárzó" - hej, de szép egy metaforát mondtál drága grófom! na akkor nem is húzom tovább az időt, máris ott vagyok a takaró alatt...persze én nem sokat takarok magamból ;))))
csókolózunk........hmmmmmmmmm.......SATÖBBI (ez már a hölgyekurakszexbe tartozik...)
sexybaby, nekem most le kell kapcsolódnom a netről, de helyette inkább rád fogok kapcsolódni, azaz tudod, hol találsz meg, várlak itt a takaróm alatt, ahol egy hősugárzó szolgáltatja a meleget ;-)...nade innentől ez már nem a lubra tartozik :-)))
bunghole maybe?
mindegy.
nem fázom...hiszen olyan jól melegítesz :))) és különben is, ez a bunda amit most kaptam tőled....annyira finom puha, meleg....
Yes, of course, baby! ...and I want pi-pi for my butthole (vagy mi) :-))) + a 3050. hozzászólás is egyfajta jubíleumnak számít! Ebben a nyári hideg etében ...remélem, most nem fázol, drága!