Autóval????! Menjek inkább busszal????? :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
A lényeg, hogy ezt most elég biztonságosnak tartom, mint az ostravait autóval, mert prágáig végig autópálya van. de amikor kanyargós hegyi főutak, "átvágtatva" kisebb-nagyobb településeken, elválasztókorlát nélküli állandó szembejövő forgalommal... na, mindegy hagyjuk! :-D inkább a láb legyen egészséges, meg a többi, hogy valahogy legalább jövőre el tudjak jutni a koncertre...
csaó!!!
ui.: egyébként holnap (is) még tuti lesz "stáni u pódia" jegy. úgy tűnik csak ma délelőtt volt egy-két lelkes rajongó, aki nekirontott a ticketpro szervereinek! :-D délutánra lenyugodtak a kedélyek.
ui2.: szerintem magyarországi koncertet már azért sem lenne érdemes most leszervezni, amikor szinte körbelőttek, mert már egy magyar koncertre nem hiszem, hogy annyi külföldi jegyeladást tudnának produkálni a környező országokból, hogy rentábilis legyen. csak hazai keresletre alapozni, meg öngyilkosság. egy stadion nem telne meg. de ha mégis lesz magyarországi koncert, ahogy írtad is, hát akkor kimegyünk oda is! ennyi!
Óóó, van ott miből válogatni. :-D Nekem a csapolt krusovice nagyon bejött, de voltunk egy olyan helyen a várban, (sajnos a hely, meg a sör nevére már nem emlékszem) ahol ott főzték helyben a sört. Nagyon profi volt. Hát, sikerült meginni egy-két korsóval.
na, vettem a prágai színpad előtti állóból, szóval én már szinte biztos ott leszek! így legalább nincs idegeskedés, hogy most még hová jelentik be. prága amúgy is jó hely, főleg nyáron! :-D végig autópálya, nekem nem kell több! csak füst és lábdob! :-DD
sztem varsó, prága miatt nem csak budapestet, de pozsonyt is nyugodtan tarthatjuk esélytelennek. sőt, szvsz egyre inkább az osztrákra is csak fogy a remény, bár nagyon remélem, hogy ezzel nem a vészharangot kongatom.
kíváncsiságból felmentem (9:30-kor) a cseh ticketpro honlapjára, hogy vannak-e még "stáni u pódia" jegyek, erre a szerver kidőlve és ezt az üzenetet kaptam:
"There are too many people accessing the Web site at this time."
lehet, hogy mégis csak pillanatok alatt szét fogják kapkodni a jegyeket itt is...
A maiden honlapján nyereményjáték van, ahol ezt lehet nyerni: Sing live on stage with maiden!, ami szerintem azt jelenti, hogy a Heaven Can Wait-et is beírhatjuk azok közé a számok közé, amiket tutira játszanak( melyik másik számnál szoktak följönni a közönség kiválasztott tagjai egy kis Ó-Ó-ÓÓÓ-zásra?).
ja, igyekszem most már végre töretlenül kihúzni jövő nyárig, meg remélem utána is! :-D egyébként pont egy hete vették ki a csavarokat a bokámból, úgyhogy a főnix-es tankcsapdára 29-én már acélbetét nélkül fogok menni! :-DD
a jegyvásárlással meg lehet én is akkor egy kicsit várok, (de tényleg csak napokat) főleg, hogy Adamwarlock szerint nem mindenhol olyan óriási a jegyéhsége a rajongóknak, hogy egyből bezabálják.
Azt egyébként lehet tudni, hogy meddig jelentgetnek be még európai helyszíneket??? (Egyébként egy osztrák dátum szerintem nagyon érik, van egy ilyen érzésem.)
A Rockline-al úgy tudom az is probléma volt, hogy az indulás előtti este hívogattak körbe mindenkit, hogy máshonnan indul a busz, mint az eredetileg tervezett... vagy lehet ez már csak hab volt a tortán?! :-D
Naná!!!! De azért reménykedjünk! Én még adok egy 10 napot a szervezőknek!
Az a Pozsony nagyon felcsigázott!
Lassan kezdd el hanyagolni a sportot, inkább csak TV-n nézd.... :)
Kényelmesebb a lábnak:))
Elnézést a kitérőért de 2 megjegyzés más zenekarokkal:
Led Zeppelin - The Song Remains the Same DVD újrakiadás:
akinek a régi dvd megvolt, az le fogja helyezni az állát a földre ennek a hangzásától ( DTS...)
Iced Earth: Matt Barlow visszatért!!!!
Szegény Tim "Ripper" Owens, zseniális hang, de mindig úgy alakul a helyzete, hogy kitúrja az elődje...
Adamwarlock: irigylem a higgadtságodat, ugyan én is várok még, de messze nem ilyen nyugodtan...:)))))
Ez a turné semmihez sem hasonlítható, semmihez sem fogható, itt egy hónappal előtte kizárt, hogy lesz jegy!
Rockline:
:))) Pozsonyba és Bécsbe szóba jöhetne, a pályán csak emel az 52km/h átlagsebességen...:))) És remélem nem kezdés előtt akarunk ismét beesni!
De Prágát már nem vállalom Velük....:)))) Hiába szinte végig pálya - 550 km ha jól emlékszem -, de az kb. 96 megállás, ha az Ostrava-i átlagot veszem alapul:)
Azért az európai statisztikák(leszámítva Észak-Európát) nem olyan vérmesek. Nem hinném, hogy Prága lesz a legnépszerűbb koncerthelye a maidennek a mostani turnén. Multkor az ostravai bulira is még egy hónappal a koncert előtt lehetett kapni a ,,jó" helyre jegyet, ami drágább volt. Én nem kapkodok. Meg attól is függ, hogy megy-e megint a rockline:)
nem tudom, hogy lesznek-e, de hétfőtöl kezdik árusítani a jegyeket a ticketpro-nál, és ismerve az eddigi eladási statisztikákat, órák alatt elkapkodják, főleg a jó helyeket. már pedig én (persze, ki nem) jó helyre szeretnék jegyet, nem 100m-re a színpadtól.
ha nem lesz közelebbi helyszín, akkor én hétfőn már rendelem is meg a prágai koncertre a jegyeket. VAN MÉG VALAKI INNEN A FÓRUMRÓL, AKI SZINTÉN PRÁGÁT SZEMELTE KI, ÉS JÖNNI FOG?