Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2011.12.09 0 0 454

A gond az, hogy a trágyalé pillanatnyilag nem Dopeman szösszenete, hanem ez a topic. Veled együtt. :)

Előzmény: GárdaNadráG (451)
Venyerin Creative Commons License 2011.12.09 0 0 453

"ellesz takarítva"

Máshogy se ellek, nem hogy takarítva... :)

Előzmény: GárdaNadráG (436)
Törölt nick Creative Commons License 2011.12.09 0 0 452

Ez így tiszta, de keráltak már rá paragrafust is? Mostanság el vagyok maradva a jogtalanságalkotás folyamataiban...

:)

Előzmény: Törölt nick (449)
GárdaNadráG Creative Commons License 2011.12.09 0 0 451

Ha egy hordó remek borhoz egy pohárnyi trágyalevet öntünk egy hordó trágyalét kapunk, de ugyanide jutunk, ha egy hordó trágyalébe öntünk egy pohárnyi nemes bort.

Most is valami hasonló történt. A himnuszunkból löttyintett egy versszaknyit a kultúrmocsokba ez a nem szerencsés.

Törölt nick Creative Commons License 2011.12.09 0 0 450

Én értem. Veritek a faszotokat a bazdmegelős himnuszra, mint a pubertás korú, pattanásos arcú sihederek a szexmagazin valamelyik pucér nőjére.

Egészen konkrétan úgy tűnik, hogy a faszverést itt te műveled... :)

Előzmény: Or Kán (446)
Törölt nick Creative Commons License 2011.12.09 0 0 448

Átugorgyák, mer' troll vagy...

;)

Előzmény: Törölt nick (447)
Or Kán Creative Commons License 2011.12.09 0 0 446

Én értem. Veritek a faszotokat a bazdmegelős himnuszra, mint a pubertás korú, pattanásos arcú sihederek a szexmagazin valamelyik pucér nőjére.

Ennyi, nem több a történet, a többi csak habverés, meg süketelés.

Előzmény: Törölt nick (434)
macellaio Creative Commons License 2011.12.09 0 0 445

Végülis a takarítás, a parlagfű-irtás elhanyagolása is bocsánatos bűn. Hiszen a mocsok is természetes úton keletkezik, a parlagfüvet is csak isten növeszti.

Előzmény: Törölt nick (440)
Törölt nick Creative Commons License 2011.12.09 0 0 444

Nem tudom. E topic szerint, ha a versszakok előtt-után elhangzik egy "bazmeg Orbán", akkor az himnuszgyalázás. Ha a fidesz-ünnepségeken bűnhamisan elnyekergi a talpnyalók bandája, akkor az nem himnuszgyalázás. Faxom se érti ezt.

:)

Előzmény: Törölt nick (441)
Törölt nick Creative Commons License 2011.12.09 0 0 442

A "mű" önmagáért beszél:

Minden szava igaz. :)

Előzmény: Or Kán (424)
Törölt nick Creative Commons License 2011.12.09 0 0 439

Egyszerűen Himnuszgyalázást akarnak látni benne

Tulajdonképpen mijafaxom az a "himnuszgyalázás"?

Előzmény: Törölt nick (407)
macellaio Creative Commons License 2011.12.09 0 0 438

-- helyzet -- bocs...

Semmi gond, direkt vót.

"Az van, hogy aki piros, zöld, fehér, vagy e három szín kombinációjával felvértezett ruhadarabban közlekedik, az gyalázza...

(Doopman esetének analógiájára.)"

Egyetértek. Ha Dopemant elmeszelik, akkor nem fogom sajnálni az időmet, hogy ismeretlen zászlógyalázókat jelentgessek fel.

Ha valaki házán mosatlan trikolór lengedezik például...

Előzmény: Törölt nick (431)
GárdaNadráG Creative Commons License 2011.12.09 0 0 436

"Itt semmi sem fog történni, amig mindenki meg nem érti meg, hogy az elmúlt húsz én minden politikai pártját el kell tüntetni a színről."

Tévedésben vagy. A legális pártok maradni fognak. A kultúrszenny pedig, ha nem is tűzzel-vassal, de ellesz takarítva.

Elég volt a nemzetpusztításból.

Előzmény: GiantBar (433)
GiantBar Creative Commons License 2011.12.09 0 0 433

Most meghallgattam. Minden szavával egyet tudok érteni. Szerintem a himnusz refrénként való használata, ebben az esetben nem magát a himnuszt kívánja kigúnyolni, hanem egyfajta tükör mindenkinek. Trágár? Az! És? Ez ebben az esetben miért fontos, miért ez a fontos mindenkinek?

Miközben teljesen igaza van abban, hogy ebben az országban a kedves választók egy jelentős része egyszerűen lelkesedik azért, hogy az Ő választott "politikai elitje" rombolja éppen az országot és az Ő életét!! És boldog az istenálldotta barma! Ez kb. az amikor két piti negyvenkilós tolvaj azon vitázik a sitten, hogy a két 140 kilós, full agresszív, életfogytos cellatársuk közűl ki a rendesebb! Persze ettől függetlenűl a két úriember elveszi mindenüket, csicskáztatja őket és az esték sem csendesek...

Itt semmi sem fog történni, amig mindenki meg nem érti meg, hogy az elmúlt húsz én minden politikai pártját el kell tüntetni a színről.

kontraproduktív Creative Commons License 2011.12.09 0 0 432

Aki a nemzeti himnuszunkon rugózik az viselje a következményeket is.

_midnite Creative Commons License 2011.12.09 0 0 430

Ezzel egyébként egyetértek, egyáltalán nem szent.

Azt hiszem 1903-ban fogadták el, alig több mint 100 éve.

Előzmény: Törölt nick (413)
_midnite Creative Commons License 2011.12.09 0 0 429

Egy szavam nincs ellene , hogy ezért a tömény trágárságért büntessék meg.

Iszonyú.

Hehe, az lenne csak az igazi! Villamosszéket neki :D

"Itt nyugszik Pityinger 'Dopeman' László, rapper, kivégezve trágárságért"

Előzmény: Törölt nick (425)
macellaio Creative Commons License 2011.12.09 0 0 428

"De a Himnusz vagy nem szent, vagy ha az akkor csak ünnepi alkalmakkor lehessen előadni."

Nemzeti lobogóval mi a hejzet?

Előzmény: Törölt nick (425)
Venyerin Creative Commons License 2011.12.09 0 0 426

Gondolom már otthon is kitetted keretben... :)

Törölt nick Creative Commons License 2011.12.09 0 0 425

Egy szavam nincs ellene , hogy ezért a tömény trágárságért büntessék meg.

Iszonyú.

Annak idején az öszödi beszédben is az borzasztott el hogy ennyire közönségesen beszél 1 úriember, diplomás.

De a Himnusz vagy nem szent, vagy ha az akkor csak ünnepi alkalmakkor lehessen előadni.

Or Kán Creative Commons License 2011.12.09 0 0 424

A "mű" önmagáért beszél:

Bazmeg az Orbánt, bazmeg a kormányt/ bazmeg az MSZP-t és a Gyurcsányt/ bazmeg az LMP-t meg a Jobbikot/ bazmeg a sok fizetett naplopót/ bazmeg őket, a képviselőket/ de ne hagyd ki bazmeg a képviselőnőket/ bazmeg az újabb adónemeket/ és bazmeg a kibaszott sárga csekkeket/ bazmeg a NAV-ot és bazmeg a bankodat/ bazmeg a kopogó behajtókat/ bazmeg az inkasszót mert az összeg/ mindig több mint, ami járna bazmeg... 

Himnusz részlet... 

Bazmeg a frankot és bazmeg az eurot/ bazmeg, hogy féled a holnapod/ bazmeg a parkolót és a cédulát/ bazmeg, hogy mndenért bírság/ a jutalom mert ezek lehúznak bazmeg/ bazmeg öcsém a minimálbéred/ bazmeg a rendőrt és a bűnözőt/ egy füst alatt baszom meg mind a kettőt/ bazmeg, hogy itt csak a kevesek/ élvezik a sokak helyett az életet/ bazmeg a kétharmadért tesó/ cserébe hol az az egymillió meló... 

Himnusz részlet... 

Bazmeg a rádiót és a tévét/ és adj nekem hálát a gengszter rapért/ bazmeg ezt a kibaszott sleppet/ amit magyar népnek neveznek bazmeg/ bazmeg ti kibaszott birkák/ ennyire bejön, hogy a seggetek basszák?/ bazmeg én nem is értelek/ inkább megyek és baszom a kibaszott nőmet... 

Himnusz részlet...

<!-- -->
Előzmény: Törölt nick (417)
Venyerin Creative Commons License 2011.12.09 0 0 422

Sőt, Il est interdit d'interdire!

Előzmény: Szüfra Zsett (421)
Szüfra Zsett Creative Commons License 2011.12.09 0 0 421

"Kedves" bever! Le style, c' est l' homme.... A kedvedért magyarul is: A stilus maga az ember! Ha érted egyáltalán, mire gondolok...

Előzmény: Törölt nick (419)
Szüfra Zsett Creative Commons License 2011.12.09 0 0 416

Ez egy kisstílű hatásvadász, akit hajt a feltünési vágy. Ha nem keveri bele a Himnuszt az ő csatorna hordalékba, akkor a kutya nem figyelt volna rá. Ennél nagyobb öröme sose legyen, mint amit ezzel a gusztustalan stílusával most sikerült kivívnia magának.

Törölt nick Creative Commons License 2011.12.09 0 0 415

És akkor az általad felsorolt " szentségeket " sem lehet akárhol megénekelni, kiejteni?

Ha a zászló pl szent lenne, akkor nem lógatnák kinn állandóan egyesek hogy verje az eső meg a szél, hanem csak ünnepi alkalmakkor mint rég.

És a Himnusz sem hangozna el naponta, csak akkor ha súlyt akarunk adni a napnak, vagy az alkalomnak.

Épp az OVisok engedték le a színvonalat, mostmeg nyivákolnak.

Előzmény: holnaplátó (385)
Venyerin Creative Commons License 2011.12.09 0 0 414

Volt időszak, hogy a nép szavunkat szivatta úgy a politika, mint most a nemzetet.

Túl fogjuk élni ezt a söpredéket is.

Előzmény: Törölt nick (413)
Törölt nick Creative Commons License 2011.12.09 0 0 413

Magyarország nemzeti himnusza sem szent?

Már mért lenne szent?

A szentség vallási kategória, ráadásul még csak nem is minden vallás, sőt nem is minden keresztény vallás tiszteli a szenteket.

Egyébként meg egy irodalmi és zenei mű összevonása. Az irodalomról és a zenéről meg mindenkinek megvan a maga véleménye és izlése.

Azutóbbi időben egyébként a "nemzeti" a számomra szitokszó. Összekapcsolódik az egykulcsos adóval, a munkavállalóellenes jogszabályokkal és hasonlókkal.

Or Kán Creative Commons License 2011.12.09 0 0 412

"Mint a mellékelt ábra is mutatja, van, aki már odáig jutott, hogy Doopman egy ballib."

Odáig jutott? Szörnyű!

:D

Előzmény: Törölt nick (394)
Or Kán Creative Commons License 2011.12.09 0 0 411

Nemzetgyalázás elsősorban Pityinger Pista bazdmegelése.

Előzmény: Törölt nick (407)
Or Kán Creative Commons License 2011.12.09 0 0 410

Az előzménnyel együtt olvasd, prüntyike.

Előzmény: on eye picked up lie (379)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!