Ha egy hordó remek borhoz egy pohárnyi trágyalevet öntünk egy hordó trágyalét kapunk, de ugyanide jutunk, ha egy hordó trágyalébe öntünk egy pohárnyi nemes bort.
Most is valami hasonló történt. A himnuszunkból löttyintett egy versszaknyit a kultúrmocsokba ez a nem szerencsés.
Végülis a takarítás, a parlagfű-irtás elhanyagolása is bocsánatos bűn. Hiszen a mocsok is természetes úton keletkezik, a parlagfüvet is csak isten növeszti.
Nem tudom. E topic szerint, ha a versszakok előtt-után elhangzik egy "bazmeg Orbán", akkor az himnuszgyalázás. Ha a fidesz-ünnepségeken bűnhamisan elnyekergi a talpnyalók bandája, akkor az nem himnuszgyalázás. Faxom se érti ezt.
Most meghallgattam. Minden szavával egyet tudok érteni. Szerintem a himnusz refrénként való használata, ebben az esetben nem magát a himnuszt kívánja kigúnyolni, hanem egyfajta tükör mindenkinek. Trágár? Az! És? Ez ebben az esetben miért fontos, miért ez a fontos mindenkinek?
Miközben teljesen igaza van abban, hogy ebben az országban a kedves választók egy jelentős része egyszerűen lelkesedik azért, hogy az Ő választott "politikai elitje" rombolja éppen az országot és az Ő életét!! És boldog az istenálldotta barma! Ez kb. az amikor két piti negyvenkilós tolvaj azon vitázik a sitten, hogy a két 140 kilós, full agresszív, életfogytos cellatársuk közűl ki a rendesebb! Persze ettől függetlenűl a két úriember elveszi mindenüket, csicskáztatja őket és az esték sem csendesek...
Itt semmi sem fog történni, amig mindenki meg nem érti meg, hogy az elmúlt húsz én minden politikai pártját el kell tüntetni a színről.
Bazmeg az Orbánt, bazmeg a kormányt/ bazmeg az MSZP-t és a Gyurcsányt/ bazmeg az LMP-t meg a Jobbikot/ bazmeg a sok fizetett naplopót/ bazmeg őket, a képviselőket/ de ne hagyd ki bazmeg a képviselőnőket/ bazmeg az újabb adónemeket/ és bazmeg a kibaszott sárga csekkeket/ bazmeg a NAV-ot és bazmeg a bankodat/ bazmeg a kopogó behajtókat/ bazmeg az inkasszót mert az összeg/ mindig több mint, ami járna bazmeg...
Himnusz részlet...
Bazmeg a frankot és bazmeg az eurot/ bazmeg, hogy féled a holnapod/ bazmeg a parkolót és a cédulát/ bazmeg, hogy mndenért bírság/ a jutalom mert ezek lehúznak bazmeg/ bazmeg öcsém a minimálbéred/ bazmeg a rendőrt és a bűnözőt/ egy füst alatt baszom meg mind a kettőt/ bazmeg, hogy itt csak a kevesek/ élvezik a sokak helyett az életet/ bazmeg a kétharmadért tesó/ cserébe hol az az egymillió meló...
Himnusz részlet...
Bazmeg a rádiót és a tévét/ és adj nekem hálát a gengszter rapért/ bazmeg ezt a kibaszott sleppet/ amit magyar népnek neveznek bazmeg/ bazmeg ti kibaszott birkák/ ennyire bejön, hogy a seggetek basszák?/ bazmeg én nem is értelek/ inkább megyek és baszom a kibaszott nőmet...
Ez egy kisstílű hatásvadász, akit hajt a feltünési vágy. Ha nem keveri bele a Himnuszt az ő csatorna hordalékba, akkor a kutya nem figyelt volna rá. Ennél nagyobb öröme sose legyen, mint amit ezzel a gusztustalan stílusával most sikerült kivívnia magának.
A szentség vallási kategória, ráadásul még csak nem is minden vallás, sőt nem is minden keresztény vallás tiszteli a szenteket.
Egyébként meg egy irodalmi és zenei mű összevonása. Az irodalomról és a zenéről meg mindenkinek megvan a maga véleménye és izlése.
Azutóbbi időben egyébként a "nemzeti" a számomra szitokszó. Összekapcsolódik az egykulcsos adóval, a munkavállalóellenes jogszabályokkal és hasonlókkal.