Még kétszer ugyanaz az ing, ugyanarról az egyedi alkalomról, ahol az SZDSZ-es megkínálta marijuanával (a Jobbik-szóvivő úrnál biztos nem volt éppen), a fideszes meg port kevert az italába.
ha a Fideszesek köréből kiderül az ilyen, nekem sincs más véleményem: ezt is emberek alkotják!
mint ahogy az országot is, és a jobbik ellehet a határtalan hazaszerető kisgazdákkal, ha mélymagyar boltos csak azért teszi ki a zászlót, hogy fellendüljön a boltja, aztán az adójával már nem olyan hazaszerető!
tudod reálisan látnunk kell, hogy nem mindenki igaz ember, ésbizony hajlandóak nemzeti gatyát felhúzni ha ehhez fűződik érdekük!
nem kell mea culpába vonulnod, nem a jobbikot bántom ezzel hidd el, csak ne legyen már az az érv a Fidesz ellen, hogy bezzeg a jobbik mennyivel becsületesebb a többinél!
Ez a jobbik paripája, az összes jobbikos fan ma a fórumon egyedül a Fidesz 20 év alatt összegyűlt sarából merítkezve hivatkozik arra, hogy milyen tiszta is...ja...mihez képest... nem úgy kell magasba emelkedni, hogy a többit nyomjuk víz alá, úgy könnyű!
tessék szépen ténylegesen magasabbra jutni, elért eredményekkel, bizonyítványokkal, tessék valóban különbnek lenni!
és akkor én is a jobbik mellett fogok kampányolni ígérem!
Hát, ha a fiam minden igyekezetem dacára ilyen lenne, és emellett a művelt és kulturált ifjúságot óhajtaná nevelni, én azért javasolnám neki, hogy kezdje magán a kísérletezést, ha már olyan társaságba keveredett, ahol marokra szokás fogni a borospoharat, átizzadt hónaljjal lóbálni a sörösüveget, és ájult részegen cigerettásdobozokat pakolnak a fejére a "barátai". De mindenképpen várjon még azzal a politikai pályával ...
Mind a kettőt meg fogják szavazni, és mind a kettő óriási fegyver a kezükben. Ugyanis előbbit könnyen lehet, utóbbit meg teljesen biztos, hogy le fogja szavazni a parlamenti többség.
A megfelelő Jobbikos stratégia ebben a körben az, hogy amilyen hamar csak lehet, benyújtani a törvényjavaslatot, majd leszavazás után szépen lehet nyilatkozni, hogy "lám, mi megszavaztuk volna, de a másik kettő (három) ellene szavazott, azaz esetükben kibújt a szög a zsákból.
"Akkor hallgasd meg, milyen "álszent szövegeket" nyomat a munkahelyén, megfeledkezve róla, hogy 5 hónappal azelőtt meg részegen okoskodott tök másról."
hehe....
remélem minden tévedésed ilyen nyilvánvaló lesz, mint ez most.
ugyanis az apjával dolgozik:-))
"aki bármilyen fogást vél felfedezni egy jobbikoson, például ezeket a fotókat."
Még jó hogy az összes kép ugyanazon az egy partin készült ezzel is igazolva hogy ráadásul egyedi a jelenség. Egy szadeszos nem volt ott véletlenül hogy a szájába adjon egy gandzsát vagy egy narancsos hogy bele keverjen egy kis feldobó cuccot a poharába? Csak szóltam. Végig az a színű ing van rajta.
tehát mivel ott is emberek vannak, a legfőbb érv, hogy most aztán végre a jobbikkal megszabadulhatunk a bűnözőktől és végre csakis a hazánk érdeke lesz szem előtt, bizony egy kipukkadt lufi.
ugyanis ott is ugyanúgy lesznek bűnözők ( míg le nem buknak)
Ezt az istenlátást meg tisztakezű pártot is csak te irtad, én nem! :) Én kb. annyit irtam, hogy a berakott mszp-s listámmal szemben jelenleg van egy melegekkel pózóló, majd lemondott, egy 20 éve gyilkosságot elkövető, majd kizárt, meg most egy bulin részeg.
Ha magyarországon az összes induló párt ennyit tudna felmutatni, annak mindannyian örülhetnénk.