Keresés

Részletes keresés

Herthinho Creative Commons License 2004.10.11 0 0 154

Modjuk ebben van valami.

A buzi-bézbólosok igaz, hogy csak egy sportágban de hazai szinten magasra jutottak...

Jut eszembe..., én meg 8-9 évesen, cselgáncs körzeti rangsor versenyen második lettem!!!

(29 kg-os súlycsoportban...)

:-)))

Előzmény: Willy77 (153)
Willy77 Creative Commons License 2004.10.11 0 0 153
Sziasztok! Bálint most a mennyiségre megyünk vagy a minőségre. Ezt egy magyar válogatott szintű játékos szerényen kérdezi.:)))))
Előzmény: webb04 (151)
Herthinho Creative Commons License 2004.10.11 0 0 152

Gratula!

Bár azt eddig is tudtuk, hogy jól vezettek meccset.

Remélem a nemzetközi szintű formátokat átmentitek a hétvégére...

:-)

Előzmény: webb04 (151)
Herthinho Creative Commons License 2004.10.09 0 0 150

Adrienn drága!

A floorball nevű játékról olvashatsz egy rövid összefolalást a topic legelején

(talán a 3. bejegyzés...?).

Ja, és Te vagy az első olyan szurkolónk, akit nem ismerünk személyesen!!!

Számunkra ez rendkívül megtisztelő!

Egyébként nov. 7-én hazai pályán játszunk...

Előzmény: akit_érdekel (136)
Herthinho Creative Commons License 2004.10.09 0 0 149

Na gyerekek...

Az ajkai kislányt Adrinak hívják, és a balatonalmádi kéttannyelvű (magyar-angol) gimnáziumba jár.

Szóval lehet választani, hogy Radi helyett ezentúl Serlokholmsz, Poáró vagy Kalámbó lesz a becenevem!!!

Willy77 Creative Commons License 2004.10.09 0 0 148

Sziasztok!

Hol vagy Te a legponterősebb játékos.(Álmaidban) Csak az szeretnél lenni Te akaratgyenge........

Amúgy legyél, csak a csapat nyerjen meg minden meccset, de ahhoz többet kéne teljesítened a mezőnymunkában.

UI.:

Van barátnőd???:))))))

Csak kérdezem mert a Milánnak már van.(Pelikán)

Előzmény: bandee24 (145)
Herthinho Creative Commons License 2004.10.09 0 0 147
Sőt nagyon úgy tűnik, csak a mi kis topic-unk kedvéért lépett be az Index forumába, legalábbis ezen a néven...
Előzmény: Herthinho (146)
Herthinho Creative Commons License 2004.10.09 0 0 146

Na, szegasztok luzerek!

Még én sem tudom, ki ez a titokzatos ajkai leány, de én annyit már megtudtam, hogy valószínüleg  Adri-nak hívják, és nem sűrűn látogatja az Index forumait. De lehet, hogy tévedek...

Ha felfedi a kilétét kederül, hogy mekkora serlokholmsz vagyok... 

bandee24 Creative Commons License 2004.10.08 0 0 145

Nos úgy látom gyerekek, hogy eddig még nem derült ki, hogy ki is az a titokzatos ajkai lány, aki írt nem is oly régen a fórumba.

Nos Ő egy rajongóm, ugyanis nem tehetek róla, de a csajok mivel körülrajonganak állandóan, hát már itt is megtaláltak. Még egyszer mondom erről nem tehetek, minthogy arról sem, hogy a csapat legponterősebb játékosa vagyok...:-))))))))))))))

Hajrá Fekete Ló!!!!!!!!

Ui: Gádfádör, ismerősek az embereid valahonnan, mintha már láttam volna őket...puskát kellett volna hozni b*zd meg!:-)))

Willy77 Creative Commons License 2004.10.08 0 0 144

Hi!

A hír igaz. Most kevesebben régen többen koptattuk az ütőket Kanizsán. Mondjuk nem eredménytelenül:)

Nem úgy ahogy az örök vesztes elnökünk:)))

Kedves Godfather az egyesületért az Elnök felel, vele tessék beszélgetni. Már mindenki nagyon várja. Talán így már lemond.

Előzmény: rhynn (142)
Godfather_ Creative Commons License 2004.10.08 0 0 143

Szevasztok Barátaim

Ezúton közlöm veletek, hogy visszatértem. Ennek tudom, hogy nem mindenki örül, de hát ez van. Nagyon büszke vagyok rátok. Elutaztam egy fél évre és mi történik mire visszaérek, itt egy majdnem profi csapat + a Bálint! "Na jó, azért most ne kezdjük el egymás faszát szopni", de tényleg drukkolok a csapatnak! Pécsett meg verjetek szét mindenkit. Na és most térjünk egy kicsit anyagiasabb pályára. Szeretném megkérdezni az elnökséget, mennyi pénzt kívánnak elkülöníteni az egyesület kasszájából arra a célra, hogy én és a kollégáim, az egyesület zökkenőmentes működését garantáljuk. Ugye mindíg történhet némi baleset, pld a Radi rosszul néz v.kire vagy erőemelő Andrónyit befalazzák a pincébe, a Liskát nem engedik el az oviscsoportból stb...... Szerintem ez egy méltányos díjat tényleg megér, nem beszélve arról, hogy a kollégáim ingyen és bérmentve vállalják az egyesület kintlevőségeinek rendezését. Mellékelten küldök egy fotót a kollégáimról, talán ismeritek őket. Na legyetek rosszak és v.ki mondja már el kivel beszélgetett a Vili a szertárban?

rhynn Creative Commons License 2004.10.08 0 0 142

Az igaz, hogy az Ajkaiak nagykanizsán baseballoznak? Vmi ilyesmit hallottam.

Előzmény: Willy77 (141)
Willy77 Creative Commons License 2004.10.08 0 0 141

Sziasztok!

Köszönöm szépen Péter! Végre egy egészséges küzdőszellemmel megáldott baseballos is beszólt a mi akaratgyenge elnökünknek. (Mikor mond már le??) Ráadásul folyamatosan ez vesztes bródys légkör vesz körül. Azért is 20al nyerünk. Nélküled is. Hajrá Lovak!!

Előzmény: webb04 (139)
Pötty_ Creative Commons License 2004.10.08 0 0 140

Ha így jössz fel a pályára, akkor magam foglak lerugdosni. Csak úgy lehet játszani, hogy mindenkit rommá verünk. Látod ezért nem tudtál elérni semmit sem a szánalmas kis életedben, mert mindenhez ilyen puhapöcs módjára állsz hozzá!!!

Remélem néhány könnycsepp végiggurult az arcod, hogy most lepörgött elötted szánalmas kis életed.

Azért ne bánkódj, mi így is szeretünk törpe!!!

Már nagyon várom a jövő hétvégi turnét. Szerintem szobaton is időben kéne indulnunk, hogy minél több "nevezetességet" meg tudjunk látogatni!

Szombaton lesz valami összejövetel a mi borász barátunknál. Talán végre megpróbálhatjuk a 21 századba repíteni a kor vívmányai révén?

Azért szóljatok emberek nékem is!

Üdv, és jót semmi képpen nem szeretnék hallani!!!

UI: Gabcsi!!!

Ennyi idő alatt a Kínai nagyfalat összehordták, amióta te a garzonoddal szenvedsz!

Kezd a te életed is szánalmassá válni. Nem gondolod...??? :)))

Előzmény: webb04 (139)
Willy77 Creative Commons License 2004.10.08 0 0 138

Sziasztok!!

Valamiről lemaradtam??? Ez a fórum az ajkai csapat nagyságát kívánja hirdetni. Sajnos ezért a pécsi hozzászolás nagyon gyengére sikeredett. Meccsen pedig ha 20 lesz közte a mi javunkra, azt nemtudom minek számít, de nyugodtan hívhatjuk alázásnak.

Titokzatos ajkai lány nyugodtan felfedheted magad nem fogunk bántani. Még a Milán sem......

rhynn Creative Commons License 2004.10.08 0 0 137

A floorball és a sport nem a lealázásról szól, kivéve ha mi alázunk valakit! :)

Fly Eagles! Hajrá Pécs :)

Előzmény: akit_érdekel (136)
akit_érdekel Creative Commons License 2004.10.08 0 0 136

Üdv minden paripának!

Már egy ideje figyelem az oldalt (ezt nem kell fenyegetésnek venni:-))), s jókat derülök a hozzászólásokon (mégha nem is ismerlek mindannyiótokat). Remélem jövő hétvégén végre lejuttok Pécsre és lealázzátok őket!!! (vagy túl nagy kérés??:-)) ) Én lélekben veletek leszek...(tudom, kit érdekel, de akkor is!!!)

Lasszó23 - ki b*gat téged, mert én biztos nem:-D Inkább aludj sokat és légy vidám!!!

Legyetek rosszak (mert már unalmas mindenkit a jóságra felszólítani...) és ne kíméljetek senkit!!!

Puszi: egy szívében örök ajkai lány (ja, és akinek halvány gőze sincs a floorballról...)

Lasszó23 Creative Commons License 2004.10.07 0 0 135

Üdv mindenkinek!

Baz...g! 8-ra jöttem be a suliba! Kár, hogy csak 10-kor kezdődnek az előadások! Most ülök a gép előtt és nézem, hogy Vili már megint basz-gat! Békén lehetne hagyni és arról mesélni, hogy az új kolleganőjével miről cseverészgetnek a szertárban!

A jó munkahelyi kapcsolat titka a problémák megbeszélése, de sajnos a nő maga a probléma! Mi lesz így? Hát egy kiadós elbeszélgetés nem lenne rossz!:)))

Na de mindegy! Legyetek jók! Ha nem leszek fáradt kedden legkésőbb találkozunk!

Willy77 Creative Commons License 2004.10.05 0 0 134

Sziasztok!

Ajánlom mindenkinek(aki egy kicsit is szeret fogadni, de utálja a tippmix szerény lehetőségeit), hogy keresse fel a www.sportingbet.com honlapot. megéri:)

Willy77 Creative Commons License 2004.10.05 0 0 133

HI!!

Ha ilyen egyszerű dolgokat mint a csapat utaztatása, az "Elnök Úr" nem tud megoldani javaslom MONDJON LE. Még a Pelikán is jobb lenne.

Előzmény: webb04 (132)
Willy77 Creative Commons License 2004.10.04 0 0 131

Hi!!!

Másik topicban olvastam, hogy csak a sportorvosi kell majd az első fordulóra(tervezet). Ha így lesz javaslom vigyük a diákokat is. Na jó meg a Borászt is vigyük el. Habár nála a sportorvosi necces!:))

tökösfiú Creative Commons License 2004.10.04 0 0 128

Hát nekem ezekről a kocsmai verekedésekről rossz emlékeim vannak... :-) Eddig "mindig" az volt a vége, hogy mindenki elfutott (a Tuji szerintem még be is falazná magát a vécébe) én meg álltam vérző fejjel, az agyvelőm fele meg a földön. Bár mióta a titánium betétet beültették a homlokomba már nincs mitől félnem. :-)

A lényeg: ha jön velünk a Radi kössük be valamivel a szemét, hogy ne tudjon ránézni senkire. :-)))

Godfather_ Creative Commons License 2004.10.02 0 0 127
Szeva PítÍ végre te is itt, és nem kell ezeknek az agyoniskolázott pedagógusoknak a semmitmondó szövegelését olvasni! Na azért remélem a pécsi derbin mutattok valamit és nem maradok szégyenben a pécsi haverjaim előtt! Ha nem tudtok győzni legalább rúgjatok be ahogy szoktatok és verjétek szét a kocsmát, aztán tipli kocsival a helyszínről! Csak ne a Liska vagy a Radi legyen a sofőr:))! Egyébként mi történt a Pelikánnal? Egyébként nem szép tőletek, hogy mindíg szegény borászt baszogatjátok, ő még nem jutott el a kommunikáció ezen szintjére, de ettől még egész rendes ember lehet:))) Na hajrá LÓK legyetek rosszak és basszatok be mint az állat!!!!! :)
Herthinho Creative Commons License 2004.10.01 0 0 126

A honlapot ingyen csinálják a srácok!!!

Úgyhogy nyugodtan lehet "őket az egekig magasztalni"...

Előzmény: Pötty_ (121)
Willy77 Creative Commons License 2004.10.01 0 0 125

Sziasztok!

Te műszaki végzettségű srác, nagyon érzelgős lettél mostanában. Látszik, hogy nem töltöd köztünk unalmas életed perceit. Amúgy tényleg kirúgtak?????????????

Mondjuk nem meglepő. Pelikán után már mindent elhiszek.

ÜDV A PONTKIRÁLY TÁLTOS!!!!!!!!!!!!!!!!!

rhynn Creative Commons License 2004.10.01 0 0 123

Koleszban k*a drága és kevés a hely, most nézek egy szállót, ami az egyetem gyakorlószállója, éppen ezért elég olcsó.

Korábbi kanizsai rendezéseim alapján szállást nem szerzek, mert valahogy mindíg én fizetek rá (szó szerint), de telefonszámokat adok.

Varga Tamás

Előzmény: webb04 (119)
bandee24 Creative Commons License 2004.09.30 0 0 122

Hát szervusz!

Őszintén megmondom én kifejezetten örülök, hogy már a Pötty is köztünk "él" itt a fórumon, habár a csapatból egyedül te vagy az, akit ki nem álhatok.:-)))

Komolyan már csak a borász hiányzik, képzeljétek, ma is Fradi meccsen majdnem elaludt, mint mindig. Aztán ha felébredt, szidta a bírót, vagy a Lipcseit.:-)

Hiába. Reménytelen...

Előzmény: Pötty_ (121)
Pötty_ Creative Commons License 2004.09.30 0 0 121

Üdv Gyerekek!!!

Remélem már hiányoztam. Elhihetitek, hogy nekem is nagyon nehéz ez az internetmegvonás, szinte elvonási tüneteim vannak. Kezdem úgy érezni magam, mint a mi kis borászunk, lassan már ő is le fog körözni.

Olvasgattam ezt a remekbe fórumot és ezt a magasröptü eszmecserét. Szerintem egy olyan ember aki nem ismer titeket, nehezen hinné el, hogy ebben a társaságban elég magas az egy főre jutó diplomások száma. És akkor még csodálkozunk hogy a mai fiatalság a nyomdokaiba sem léphet a mi gyerekkorunknak. Mit várjunk ha ilyenek a tanáraik, főleg a TORNAtanáraik.

De én így szeretlek benneteket Meine Freunde! (Remélem helyesen írtam! :))

Amúgy a honlap tényleg jól sikerült, de azért nem kell az egekig emelni őket, dolgozanak csak meg a pénzükért.

Amúgy a mi kis elnökünk most megmutathatja, hogy érdemes a posztjára. Nagyon szomorú lennék, ha a Kóger után semilyen juttatást nem kapnánk és még a torkunk is száraz maradna.

Vagy kezdj el nagyon okosan tárgyalni, vagy gyűjtsd a pénzt barátom.

Amúgy a buzi papirjaidat feladtam. Azért elég felháborító, hogy ezek a közalkalmazottaknak milyen jó soruk van. képzeljétek a bíróságon reggel 8-tól egészen délelött 11-ig nyitva vannak. Ez ám a kihasználtság és az ügyfélbarát nyitvatartás. De megoldottam.

Mára ennyi elég. Üdv az összes fekete gebének. Istenem mikor lesz belőletek paripa!

Szevasztok, Pötty

Willy77 Creative Commons License 2004.09.30 0 0 120

Sziasztok!

100% hogy sört is inni fogunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rhynn Creative Commons License 2004.09.29 0 0 118

Ez az én emilem volt, amit nem tudtam küldeni, mert tele voltál :)

Hidd el, nem verünk át se téged, se a Zolit. Ő mondta, hogy ha már itt edz, itt játszana.

Előzmény: webb04 (117)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!