Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
Nekem egy 1962-es kiadású Grimm-mesém van, amiben a képeket saját praclimmal színeztem ki. Bár van benn egy pár darab színes tábla is betéve. Nem olyan régen olvastam újra Hauffmann legszebb meséit, ajánlom mindenkinek.
Jaj,tényleg! Nem tudok cseh-ül,ezért nem tudtam melyik mese! Tényleg,jó mese! Emlékszel a Világszép nádszál kisasszonyra? Nekem az volt a kedvenc mesém! Meg volt egy török,ami egy kisfiúról szólt,aki belelépet a csoda papucsba és repülni istudott vele,vagy valami ilyesmi! Nem emlékszel,mi volt a címe?
Vandi! Olvastátok,Lance 2.könyvét? Anyáknapjára megleptem magam! 3-om szuszra kiolvastam! Legalább annyira jó,mint az első! Bár kicsit csalódás volt abból a szempontból,hogy szinte végig a betegségéről van szó! Az elsőben a 2001-es győzelméig jutott el,azt hittem a folytatása lesz a 2.ban! Azért olvassátok el,nem rossz!
Ez igaz. Sőt azt is olvastam, hogy az Agüero ifjú még ennél is alacsonyabb valamivel, de ők zömökebbek. :-)
Elolvastam ennek a Riberynek az életrajzát, a méreteitől eltekintve úgy látom, ő a francia foci Gerard Depardiu-je, mert eléggé hasonló éltrajza van. Azt hiszem talán láttam is játszani, mert a vb döntő végét láttam. Na, ha jó kedvemben leszek, lehet, hogy megnézem egy meccsét, vagy fél meccsét az eb-én.
Bár az a legutolsó eb eléggé kiábrándított a fociból. És még azon vitatkozunk, hogy mit tölöttek Sella-ba.
A 170 centi stimmel, tényleg nagyon aprócska Ribery. De ez sok tekintetben előny is, mert emiatt tudja sokszor megkavarni a nagydarab védőket. Van egyébként elég sok alacsony focista, ez nem feltétlen jelent hátrányt. Elég csak Diego Maradonára gondolni, ő azért vitte valamire. :)
Kedves Osi!
A műsorújsághoz adtak egy kis füzetet a foci eb-ről. De mióta giro ügyben jégre vitték a nyájas olvasókat, nem bízom bennük. Frank Ribery tényleg csak egy akkorka emberke, mint Heras? Azt írják, hogy 170 cm magas, és 62 kilo. Mindig csodálkoztam, mikor Heras azt állította, hogy diák korában kitűnő focistának számított, mert túl törékenynek ítéltem ehhez a sportághoz.