Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
Egyébként a régiekben több volt a kurázsi. Jacques Anquetilről, és Felice Gimondiról is létezik ilyen autogramosztós kép, de az utánuk jövő nemzedék már nem volt ilyen merész. :-) Vagy kevésbe vannak betépve, vagy a női egyenjogúsítás miatt, a fene se tudja:-)
Sven Krauss Roy Scheider babérjaira tör. Nem tudom emlékeztek-e a Marathon életre-hálára című film elejére, ahol Roy Schieder egy száll kincstári alsóban kávézik egy párizsi szálloda erkélyén. Majdnem ollan szexy vót, mint Kraussi ;-)
Team Silence-Lotto is doing all it can to help Cadel Evans win the Tour de France this summer. Not only will he have his own cook at the race, he will also be accompanied by a bodyguard. That bodyguard is Serge Borlée, a former Belgian policemen who also worked for the Motorola team and later was bodyguard for Lance Armstrong. Most recently he worked at the Tour de France last year for Alexander Vinokourov.
1. Igaz, hogy Riccó a nagy nyilatkozó, de azért a Peloton többi tagja is kommunikál. Lehet, hogy csendesebben, de teljes mértékben egyértelmű jelzésekkel. :-) Jurgen, Jurgen, hát ezt tanultad az Lotto-oskolában?...
2. Megfejtettem a Navigare sikerének titkát. A csapat olyan kicsi és szegény, hogy az edzéseken két kerekesre csak egy bringa jut. :-))
Nekem egy 1962-es kiadású Grimm-mesém van, amiben a képeket saját praclimmal színeztem ki. Bár van benn egy pár darab színes tábla is betéve. Nem olyan régen olvastam újra Hauffmann legszebb meséit, ajánlom mindenkinek.
Jaj,tényleg! Nem tudok cseh-ül,ezért nem tudtam melyik mese! Tényleg,jó mese! Emlékszel a Világszép nádszál kisasszonyra? Nekem az volt a kedvenc mesém! Meg volt egy török,ami egy kisfiúról szólt,aki belelépet a csoda papucsba és repülni istudott vele,vagy valami ilyesmi! Nem emlékszel,mi volt a címe?