Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
Rettentő sokat fogyott Maradona, és 1-2 éve ismét emberi arca van. Úgy néz ki, hogy visszajött a drogok rabságából. Nagyon helyes! Argentínában nagyon szeretik az emberek, a mai napig is félistenként tisztelik, amit meg is értek. Miből másból meríthetne erőt földi halandó, ha nem ebből a felé áradó szeretetből? Kölyök fejjel még láthattam játszani, igazi élmény volt nézni, amiket megcsinált a labdával, igazából a mai napig is tátott szájjal tudom lesni a régi videókat. Azt hiszem, hogy ő minden idők egyik, ha nem A legjobb játékosa. nem hiszem, hogy bármikor is születik egy hasonló képességű zseni, Maradona...
A biztonságos közlekedés nagyon fontos. Az alapszabályok: - mindig tartsuk be a sebességhatárt - tarsunk kellő követési távolságot - kapcsoljuk be a biztonsági övet - fogjuk két kézzel a kormányt
A biztonságos közlekedés támogatója a Silence-Lotto csapat nevében Herman Frison sportigazgató. :-)
Nincs mit:) Én még plussz büntetésként kiszabnám rá,hogy tekerjen fel időlimittel az Alpe d"Huez tetejére,ha nem ér fel akkor másnap ismét!:) Ja és persze camping bringával!!!:)))))))
Ha nincs semmi hír, nekik rossz ! Ha van valami, de nem Ők kreálták, rossz !! Mindenképpen nekik kell valamit kitalálni, mégha az egész Világ értetlenkedik is rajta !!! De hát - már elnézést - Franciák !!!!
Botrány. Most már egész biztos, hogy az A.S.O. illetékesei végképp bediliztek. Az orvosi vizsgálat hagyomány, mint a Roubaix-i bányászfürdő, ugyanúgy hozzátartozik a versenyhez, mint a legendás hegyek vagy a parádé a Champs-Élysées-n. Ezzel az erővel eldózerolhatják a Roubaix-i stadiont, befásíthatják a Ventoux-t és időfutamot is tehetnek az utolsó szakaszra...
Egy harmincéves hagyományt kidobni az ablakon csak mert... csak...