Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
A csapatok adatbázisába feltették minden rider rendkívül jó minőségű portréját. Ha megnyitjuk az egyes csapatokra vonatkozó részt, és rákattintunk a kiszemelt fiatalember nevére, már is egy igen szép portréhoz jutunk.
Természtesen lementettem az összes kispulykát, megállapítva, hogy ők a legxebbek, de szinte minden csapatban találtam olyat, akit nagyon kedvelek. Jó böngészést!
Hú gyerekek nem tudom emlékeztek-e még BZoltán olvtársunk nevére? Majd kiestem a székből, mikor megláttam a téli sportok rovatban. Összerezzentem rendesen, mint törökök a "jön Hunyadira":-)
Garzelli igazán testhezálló ajándékokat szokott kapni. Két éve Németországban megnyert egy klasszikust, akkor három liter barnasört kapott egy óriási korsóban. Most pedig ezt a hatalmas mortadellát. Szerintem az AésS-nek egy hónapig elég lesz uzsonnára. :-)
Barredo Röné Haselbacher babérjaira tör. Némiképp ront a teljesítményén, hogy Carlos Rönével ellentétben egy olyan országban próbálja felhívni a figyelmet a bájaira, ahol férfiak kivágott, rózsaszínű blúzban és csipőnadrágban járkálnak az utcán. De azért értékelni kell az austuriasi hegyibolha lelkesedését:-)
lemaradtunk egy születésnapról. Ma egy régi tour magazinban fedeztem fel, hogy elfeldkeztem Navarra egyik legszebb virágáról, Xabier Zandioról, aki egy hete ünnepelte a 31. születésnapját. Isten éltesse a mindig rendíthetetlenül jókedvű navarrai táltost, maradjon meg mindig olyan jó embernek, amilyen most. (és érjen haza egy jó szökéssel a toruon)
Szegény, jobbulást kívánok! (anyukám két hétig nyomta az ágyat egy bécsből iportált bacinak köszönhetően)
A gyógyulást elősegítendő felajánlok egy példányt a kutyarágta Velo.hu szám helyett a gyűjtemény teljessé tétele érdekében. Én ugyanis nem gyűjtöm, ez a szám is csak a beharangozott Lengyel Tamás jegyzet miatt van meg.
Én keddtől kezdve az ágyat nyomtam. Annyira kohögtem, hogy a kutyáink elsárgultak az irígységtől, és azóta nincs kedvük ugatni. Ma volt az első nap, hogy nics lázam. Nálunk még kis takarítás se volt, nemhogy nagy.