Hát még én mennyire örülök! Az oldalkocsis Trophyt nagyon irigylem!:-) Messze sikerült szert tenned rá? Én ha valamit keresek és találok, biztos hogy az ország tulsó felén van! Nem tudsz róla képet feltenni? Egyébként te miket cseréltél a jawadon, hogy oldalkocsizhass vele? Gondolok itt kis lánckerék, kilóméter óra meghajtó, esetleg más? Ezeket hányasra, milyenre? Azért valamikor szivesen megnézném a jawadat és a trophydat is! Esetleg szombat délelőtt nem érsz rá?
Nagyon örülök,hogy összeállt a fogat.!!Én ahányszor csak ráülök mindig mosolyra görbül a szám.Sikerült beszereznem egy GYÁRI Oldalkocsis Trophyit :-).
Nem tudom a pontos folyamatot....mindenki mást mond:-(Azt viszont igen,hogy Győrben a KPM nél ~4.200.Ft a sima motor (oldalkocsis egy kicsit több)és nagyon segítő készek.
Szevasz. Ma megoldódott a vezetékelés és az oldalkocsi felcsatolása, beállítása egy barátom segítségével! Sőt, életem első oldalkocsis menetén is túl vagyok, 3-4 utcányit gurultam, kicsit félve. Hát szinte újra kell tanulni motorozni, ha az ember megszokja biztos baromi jó dolog lesz. Így elsőre félelmetes volt, olyan érzésem volt, mintha eldőlnék vele.
A vizsgáztatásban jártas vagy? Azt tudom hogy Győrbe kell felvinni. Mik a költségei egy ilyen vizsgának? Esetleg tudja valaki?
Én holnap délután ráérek(kb 4 től).Utána már csak jövő héten keddtől szinte bármelyik délután.Természetesen a vezetèkelés és az Oldalkocsi is megtekinthető.
Az nagyszerű! A velorex oldalkocsi villamos vezetékének befűzéséhez értessz? Pontosabban elkészítéséhez? Ott vagyok most elakadva, és már csak a felcsatolás és a kocsi beállítása következne!
Kezdem egy kicsit lehetetlen küldetésnek érezni az összekötő vasak beszerzését!!Veszek egy fogatot kiszedem s vasakat elviszem öntödébe és lesz mindenkinek:-)
hát nézzétek el nekem, h nem adom a képhez a képem. egyelőre, de az én fogatom nagyjából így néz majd ki felújítva is. egyelőre műszakira szeretném elküldeni. és csak utána felújítani. az enyém ilyen lesz :D