mit mondjak, ti is tudjátok ám inspirálni az embert a diploma megszerzésének irányában. három nappal záróvizsga előtt csak erre volt szükségem.... :-)))
Fou Szmájl:
Látod, végül is nem mentél el a két helyre, és mégis milyen önálló és eredeti gondolataid vannak! Ne hagy magad eltéríteni, és bármi lehetsz, csak kommunikátor bölcsész ne legyél, mert akkor kvázi-moderátorkodsz majd, közbe meg letagadod.
Zorró:
Bocs, biztos megint tévedtem, és lehet, hogy IntMan intézkedett, hogy a Đuket kitiltsák. Elnézést, hogy gonosz voltam veled. De ennél többet nem tudok ígérni.
Vándor: nemnem.:) Két helyre is felvettek,egyikre sem mentem.
retix: lehet,ám 4-5 év helytállásért akkor is elismerés jár. Mint ahogy csodáltalak Téged is a kettődért. Kár hogy nem használod.
Szépemlékezetű szmájl:
1. a diploma és az illem nem egybefüggő dolog.
2. előbbi meg nem léte sem automatikusan biztosítja az utóbbit, tehát csak ne bízd el magad.
3. Zorró: ha már akkora tahó vagy, hogy nyíltan vállaltad, hogy elkövetted a moderálás vétkét, és még ezzel kérkedsz is, akkor legalábbis alapos a gyanú, hogy máskor, alantasabb dolgokra is felhasználod ezt a tulajdonságodat... Bevallottad magad is, hogy te írtál a moderálónak, hogy intézkedjen... Ez már elég, nem kell akut paralimpia vagy mi volt a szó (tudod, nem végeztem kommunikáció szakos bölcseletet, így nem tudom magamat olyan adekvátul kifejezni medikálisan) ahhoz, hogy gyanakodjunk. Szóval ne várj köszönetet.
Egyébként meg retixen az akut paranoia tünetei kezdenek mutatkozni, mert szentül meg van győződve arról hogy anno én sk moderáltam ki Duke-ot és tiltottam le...
Én személyszerint gratulálok Zorrónak,bár nekem nincs diplomám,mégis tudom az illemet. Sok sikert vele,úccse nézik manapság :)
Pillécske: nem vagyok kártya,és a jövő..? Há' nemistom. Most elegem lett a karrierépítésből,mert semmi haszna,úgy vélem sodródnom kell most egy kicsit,aztán meglátjuk.
Hah!
Ráadásul kommmmunikáció szakon! Atyavilág! Kapj a fejedhez, ez nem is tisztességes szak. Szerintem csak a pénzedet akarták, te meg beszoptad! Ez ma a modern szociológia, vagyis lúd a jégen. Próbálnád mondjuk a latint elvégezni, na az már elismerésemet vívná ki.
Vi, te meg ne szójjá be, ha sztoriba vagyok.
Ja, jut eszembe, szopászati közlemény: vidéki pihenésem miatt (szerencsére) a CP nélkülem fog érdektelenségbe fulladni. Aki mégis kibaszozik a helyszínre, annak jó elmúlást kívánok.
Te hozzá akarsz menni? (nem feleségül...) Akkor nagyon sokat kell nyelned. No majd a tea leöblíti.
De egyébként igen jó bora van. Meg a paradicsomlé. az is zamatos ám. Ugye nem főkóstoló leszel:-)?
Ezek szerint igaz a hír, hogy teljesen felhígult a magyar felsőoktatás, és az elértéktelenedés eredményeképpen mindazok diplomát szereznek, akik eddig az érettségit is csak a h.c. útján lelhetik fel. Azthittem, ez valami célpesszimizmus, de borzasztó dolog szembesülni a fájdalmas valóval.