Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
Történt vala, hogy szerda este a család kedvencállománya 1 fő kutyát és 2 fő macskát számlált. Aztán csötörtök reggelre jelentős változás állt be, immáron 1 fő kutya mellett 6 fő macska található az élelmezési listán.
Nefényképezzé vaze, me' összekarmollak.... A negyedik valahol a kicsirakás alatt, pedig ő a legszínesebb egyén. :-)
Azt írja az újság, hogy a csapatvezető szerint, amit az újság írt szemen szedett hazugság. flecha nem is nyilatkozott az úsjágnak, hanem egy riporter kihallgatta, amit a társaival beszált. Jó volt a rádio, nem hagyták cserben Flechat. Igaz, hogy segítséget nem adtak neki, mert csak ketten voltak elöl, és a másikat nem hívták vissza, mert túl jó helyen volt.
"Ich lasse mich lieber zweimal am Tag im Rennen als einmal zuhause kontrollieren. Denn da muss ich meinen Kindern nicht die Frage beantworten: Papa, wo will der Mann mit deinem Pipi hin?"
Jens Voigt a Deutschland Tour prezentációján:
"Inkább ellenőrizzenek naponta kétszer egy versenyen, mint egyszer is otthon. Akkor legalább nem kell válaszolnom a gyerekeim kérdésére:"Apu! Mit akar a bácsi a pisidtől?"
Szegény Felcha csalódott az életben és a Rabobankban. Paris-Roubaix-én elszenvedett bukása után sem a csapatvezetőtől, sem a csapattársától, Posthumatól nem kapott semmiféle segítséget, ezért nem tudott felzárkózni a favoritok közé, és el is éhezett.
Szerintem is kár a Rabonak egy ennyire jó klasszikus versenyző, amikor egyes becsületes, összetartó, emberséges spanyol csapatoknak nincs egy se;-)
Erről a képről eszembe jutott, hogy a zürichi nagydíj minden évben ugyanannak a gazdának a tányján vezetett keresztül, az istálló és a lakóház között. :-)
ezek aztán az elszánt szurkolók, ha még egy olyan közelharcbann edzett sprintert is megijesztenek, mint Steegmans. Mit szóljanak akkor a pehelysúlyú hegyibolhák? :-)
A belga rajongók elhíresültek a bíztatás egyedi formájáról, nevezetesen különböző reklám-matricákat ragasztanak az út széléről mellettük elhaladó kedvenceik hátára. A nemrégiben sztárrá avanzsált (két szakaszgyőzelem a Nizzán) Geert Steegmans nem igazán örül a népszerűség eme velejárójának. A hétvégi E3 Nagydíjon akadályozva érezte magát, amikor valaki a sisakjára ragasztott egy matricát menet közben.
"Korábban soha nem éreztem ennyi ütést a hátamon. Az emberek egyre brutálisabban viselkednek. A kérésem egyértelmű: Ne nyúljanak hozzánk! Megértem, hogy felfokozott hangulatban vannak és a versenyzők érintését a sporthoz tartozó játéknak tartják, de ez akkor is nagyon veszélyes. Remélem az "igazi szurkolók" megértik, hogy miért kérem ezt és megakadályozzák renitens társaikat, hogy molesztáljanak verseny közben. Ha ez így folytatódik, a rendőrségnek kell majd beavatkozni kordonokkal, ami a szurkolóknak lenne a legrosszabb..."
be tetszenek írni a keresőbe, hogy: Nesten, és/vagy meg tetszenek látogatni ezt az oldalt:
http://www.nesten.be/
akkor ottan olyan karikatúrákat tetszenek találni, ami minden bizonnyal tetszeni fog. :-) A második oldalon a különböző színű festékesdobozokra kell klikkelni a galériákért.
Hűha, lehet valami a vádakban, hogy eltolódtam a duci sprinterek irányába. A kispulykákat nem számítva 19 képet töltöttem le, 14 pro tour csapatból, ebből
7 hegyimenő
7 sprinter
3 szökevény
2 kronós.
8 spanyol
2 francia
2 olasz
1-1 magyar, kazah, holland, belga, osztrák, orosz, német