Keresés

Részletes keresés

big l Creative Commons License 2000.08.12 0 0 92
Szerintetek nem zsidóság hogy egy neve sincs csapatot csak egy szaros gólal tuttunk meg verni .

Hajrá MAGYAROK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ManU Creative Commons License 2000.08.11 0 0 90
bia

Azé' már hadd fütyürésszünk, ha szar a csapat. Ha pedig még lélektelen is (amilyen tegnap volt), akkor meg jöhet a füttykoncert.
Csak azt nem értettem, hogy Elek mit mutogatott a tribün felé, mikor bandukolt az öltözobe.

........--------............

Az UTE-nak már nem kell meggazdagodnia, tömik oket nélkülünk is.

EHK Creative Commons License 2000.08.11 0 0 89
Az a baj az MTK-val hogy túl nagy szájuk van.
Meg orruk. ;)))
Előzmény: Belepofázok én is (88)
Belepofázok én is Creative Commons License 2000.08.11 0 0 88
Vasárnap hányan fütyülgetek majd ?

Kár a pénz belétek de mit csináljon az ember ha pofátlanul 1.500 Ft-ot kértek a jegyért. Remélem a visszavágón minima ennyit kérünk mi is. Bár abból a 10 fős blue front-ból nem gazdagszunk meg.

Előzmény: biancoblu (87)
biancoblu Creative Commons License 2000.08.11 0 0 87
Sziasztok!

Hát, égett tegnap a pofám! Hihetetlen volt a játék, de ennél bunkóbban már csak a közönség azon része viselkedett, amelyik kifütyülte saját csapatát. Ezektől az emberektől csak annyit kérdezek, hogyha akkor tetszett a csapat, amikor Pécsett 3-0 -ra nyert (Ja, hogy nem voltak ott, mert az messze van) vagy a Kanizsa ellen 6-0 -ra, akkor nem kell az első adandó alkalommal kifütyülnie szeretett(?) csapatát. Egyébként Ferenczi személyében megtaláltuk Egressy méltó utódát! :((( A csapatnak pedig mindent elfelejtek, ha továbbjutunk és legyözzük a lilákat meg angyalföldi "haverjainkat"!

HAJRÁ MTK!!!!

servomaci Creative Commons License 2000.08.11 0 0 86
NEVETSÉGESEK VAGYNK DE A LEGROSSZABB AZ EGÉSZBEN AZ HOGY PÖLÖ A SPORT PLUSZBAN AZT MONDTA HOGY MIVEL EZ EGY RENDKÍVÜL AGRSSZÍV FINN CSAPAT Ő KÉRTE A FIUKAT ARRA HOGY ÓVATOSAN JÁTSZANAK.fELMERÜLA KÉRDÉS HA NETALÁN EGY ROSENBORG SZINTŰ CSAPATTAL KERÜLNÉNK ÖSSZE AKKOR BEÁLLÍTANA 10 VÉDŐT A CSAPATBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
EZ RÖHEJES ÉN MÉG NEM LÁTTAMVÉDEKEZŐ CSAPATOT EGY KOMOLYABB CSAPAT ELLEN NYERNI
Előzmény: RAMBO (85)
RAMBO Creative Commons License 2000.08.11 0 0 85
A legroszabb az volt az egészben, hogy az MTK olyan gyáván játszott, mintha a Bayern ellen álltak volna ki. Gyalázat az ennyire lélektelen játék. És ami ijeszto volt: a szünet után sem változott semmi. Pedig ez a finn csapat még a magyar NB I.-ben is gyengécske lenne.

Ez az "egycsatáros" játék röhely. Ki számolta, hányszor kapta Ferenczi a labdát az ötösön állva, HÁTTAL a kapunak? Ha ezt tanította itt a holland egy éven át, akár otthon is maradhatott volna.

EHK Creative Commons License 2000.08.11 0 0 84
Az MTK egy rakás szar.
Én má nem foglakozok velük.
Inkább a Dunaferr!

Ezt az Illést el kéne vinni egy bányába hogy megtanulja, hogy mi az hogy kemény munka, küzdés, stb. Egy napig robotoljon ott. Asziszem megtudná. Ott aztán hiába esik el, nem lesz semmi.

A focistának is ugyanolyan keményen kéne dologznia mint bármely más bérmunkásnak. Az MTKban ez nincs meg. Egyszerűen nem is akarják a sikert. Csak vannak. Valamit tudnak, elsétálnak a pályán, ha kiesnek hát kiesnek. Érdekli is ezeket...

De legalább a nemzetközi kupameccseiken jó edzőmeccs hangulat van! (néhány részeg bekiabálja hogy "eeeeem tééééééé KÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!" oszt kész.)

a Dunaferr meccsén remegtem, annyira izgalmas volt. Ezen meg? Egész végig máshol járt az eszem, néha ki is mentem mert má nem birtam.

Előzmény: servomaci (83)
servomaci Creative Commons License 2000.08.11 0 0 83
Ez felháborító amit az mtk tegnap nyujtott az kész katasztrófa és szégyen a magyar labdarúgásra nézve. Én is egyet értek az előttem szólóval szerintemis keményen kéne büntetni. De nem értem pölöt semb miért nézte fapofával a csapata szenvedést miért adott értelmetlen taktikai utasításokat miért nem cserélt miértálította be szekért miért nyilatkozik úgy hogy jó volt ez a finn csapat mert a vak is látja hogy ennél gyengéb ellenfele évekóta nemvolt az mtk-nak mért mondja azt hogy em ajfiúklegalább nálunk van az előny.................niért miért miért miért??????????????????????????????????????????????? ilyen játékkal az ujpesttőlminimum kapumk egty hatost.Végezetül mert a nemzeti sportban nem jelet meg a játékosok értékelése ezért adnék nekik egy kis segítséget:
Vlaszák:6
Schindler:Értékelhetetlen
Kuttor:Értékelhetetlen
Szamosi:Értékelhetetlen
Elek:az értékelhtetlennél is rosszabb
Erős értékelhetetlen
Jezdimirovic/Buzsáky:Legalább megpróbálták nem rajtuk mullott
Madar:értékelhetetlen
Füzi:Alulmúlhatatlan
Illés:Ilyen gyenge áték nincs is (ráadásul lászott hogy meg sem izadt)
Ferenczy:az értékelését leírni is kár
Na mindegy egyszer biztosan lesz jobb de ha csak közel ennyit tudunk akkor biztosan nem a közel- jövőben Nagyot csalódtam benned mtkés nemlátom bennetek a jövőt
zért a szivem ha keserűen is de azt mondja HAJrá mtk
Előzmény: EHK (82)
EHK Creative Commons License 2000.08.11 0 0 82
Régen még az MTK volt a kedvenc csapatom.
(amikor asziszem 97ben zsinórban nyert 15x)

De amilyen béna nemzetközi mércével, az valami borzalom. Ezek eleve átengedik a teret az ellenfélnek, abszolút nem kell nekik a siker. Csak a pénzecskéjük és kész ezzel boldogok.
(lehet hogy ez miatt tartja őket mindenki nagy zsidónak?)

Nem csoda hogy senki se jár ki a meccseikre max. a játékosok hozzátartozói.

VIOLA_ Creative Commons License 2000.08.10 0 0 81
Tudjátok, Várszeginél ki pénzéhesebb? A ma pályára lépett MTK-játékosok. Ilyen hozzáállásért a vezetők helyében fejenként 350-350 kilóra büntetném őket! Fene a motiválatlan, kényelmeskedő, pénzéhes álprofi arcukat!
Remélem, győztök finnben. Ez lenne a minimum, a legkevesebb. Ennyivel tartoztok a becsapott tv-nézőknek.
Monster Creative Commons License 2000.08.10 0 0 80
A tegnapi Dunaferr meccs után reménykedve vártam a mai napot, de többet nem teszem, hiba volt...
A Vasas után az MTK is képes volt ilyen rossz játékkal előrukkolni sajnos.
Ha csak feleannyira akartak volna a finnek ellen a magyar játékosok, gond nélkül berámolhattak volna négy-öt gólt, de még helyzetig is alig jutottak el. Ezután a meccs után büntetést kellene fizetni a játékosoknak, nehogy még egyszer így merjenek játszani...
No mindegy, most hogy kiríttam magam, nekiállok reménykedni ismét.
Hogy mire alapozom? Arra, hogy még egyszer nem tudnak akarattal sem ilyen rosszul játszani...
virtus Creative Commons License 2000.08.10 0 0 79
Uraim !

Ez elég harmatos teljesítmény volt.Nagyon kíváncsi lettem volna Pölöskei "bizonyítvány magyarázatára". De hát ez a profizmus ...

HAJRÁ LILÁK !!!!

virtus

patakveer 2 Creative Commons License 2000.08.10 0 0 78
Sajnos Mi 2-1-re "leszíttunk" Lettországban, remélem Ti nyertek!

Hajrá MÖTÖKÁ!

Tócsa Creative Commons License 2000.08.10 0 0 77
Hajrá Magyarok a mai kupameccsen!
Belepofázok én is Creative Commons License 2000.08.10 0 0 75
Kékek !

Van pofátok 1.500 Ft-ot kérni a vasárnapi mtk-Újpest meccs belépőjéért ?!!!!

Azért nem gondoltam volna, hogy ennyire pénzéhesek vagytok......

Egyszerüen senkik vagytok.... hejjj... hejjjj.

virtus Creative Commons License 2000.08.08 0 0 74
Hi !

Nem vagyok a legnyugodtabb, hogy a nemzet Bélája :))))))))))))))))))) pont most találta meg a góllövo cipojét, de azért figyeljetek a HERCZEG - ORESCSUK csatárkettosre !!!!!!!

ManU !

Bocs, de ti ennél csak többen tudtok lenni !!!! :)))))))))))))))))))

Szombaton gyozzön a jobb, vagyis az Ú J P E S T !!!!!!!!!

virtus

ManU Creative Commons License 2000.08.08 0 0 73
biancoblu

Hát, vszeg én már megmaradok a régi stílusomnál.
Rangadókon telitorokból üvöltve, csöndes, nyugis meccseken hátradolve nézem a meccseinket...
Kiket is akartok bevonni???

Úgy látszik Pölö jól összetette a csapatot, ám vajon mit akarnak ettol a Szilvesztertol??? Béla átment csatárba, ami nem baj, mert a középpályánk nélküle is elég eros (persze azért vissza-visszalép régi, megszokott helyére).
Buzsáky szuper, csak nehogy o is el legyen kapatva, mint korábban a Balaskó vagy Cviti.
Szekér...Nos, eddig frankó játékosnak tartottam, de amit idén mutatott, az édeskevés. Jezdit, nem láttam játszani (Kanizsa ellen épp hazafele tartottam), de jókat hallottam róla.
A védelem, Elekkel az élen továbbra is necces. Csupa lassú anyahajó, vajon a Herczeget, hogy fogják tartani??

CSÜTÖRTÖKÖN LEGYÜNK MINÉL TÖBBEN!!!!! Tán a vezetoség se fog esztelen árakat szabni, bár az utóbbi évekbol kiindulva ebben már nem nagyon bízom.

Vasárnapra egy igazi rangadó, s nem akarom elkiabálni, de az elmúlt években....jött hozzánk az UTE. Úgy legyen most is!!!!

HAJRÁ MTK !!!!!!!

.és Dferr meg Vasas a kupában!!!

Belepofázok én is Creative Commons License 2000.08.07 0 0 72
Vasárnap hányat kértek kékek ?

Oreschuk meg a Miki majd vág nektek fejenként hármat ! A paraszt Illést meg majd elintézi a Tamási :)))

HAJRÁ ÚJPEST !!!

biancoblu Creative Commons License 2000.08.05 0 0 71
MTK-Nagykanizsa 6:0

Góllövők: Illés(3), Jezdimirovics, Buzsáky:-))), Füzi. Végre berúgtuk a helyzeteinket! Buzsáky hihetetlen volt, a gólja után rohant ki a Fronthoz! Ilyenre nem emlékszem, mióta meccsre járok, nagyon sokat jelentett nekünk! Bár nem voltunk sokan, de a szurkolás az idei legjobb volt. Most jön csak a neheze (Jokerit, Újpest, Vasas), de nem félem a csapatot!

Köszönjük fiúk!
Buzsáky a király!
HAJRÁ MTK!!!

biancoblu Creative Commons License 2000.08.03 0 0 70
Sziasztok!

Felköthetjük a gatyánkat, ha tartja az Újváros a formáját a bajnokságban is. Egyébként valami, amit hajlamosak elfelejteni, amikor azt mondják, hogy az 50 elmúlt meccsen mind lőttek gólt: MTK-Dunaferr 1-0 (2000.III.15.)

HAJRÁ MTK!!

Mikroby1 Creative Commons License 2000.08.01 0 0 69
Én is most hallottam Szekért.
Most ez azt jelenti, hogy a finnek ellen sem játszhat? (Merthogy nem X bajnokiról tiltották el, hanem időre) Nem baj, végre Buzsáky kezdő lesz!
Előzmény: barca8_d (68)
barca8_d Creative Commons License 2000.08.01 0 0 68
Szekér: három hét eltiltás.
Szerintem a legerősebb MTK:
Vlaszák - Schindler, Kuttor, Szamosi, Elek - Madar, Jezdimirovics, Erős, Füzi - -Illés - Ferenczi.
biancoblu Creative Commons License 2000.07.31 0 0 67
Szerintem ez lenne az ideális összeállítás: Vlaszák - Schindler, Kuttor, Szamosi, Elek - Madar, Jezdimirovics, Buzsáky, Füzi - -Illés - Ferenczi.

HAJRÁ MTK!!!

barca8_d Creative Commons License 2000.07.31 0 0 66
Tegnap voltam Pécs-MTK tarcsin.
1-2
Gálffy(11-es)ill.Kincses,Lipcsei
Kiállítva:Halász ill.Horváth L.,Vörös
Játszott:
Fabró,Kanta,Bükszegi,Balaskó (talán Ihász is)
+csere: Cicó,Bánka.
A többit nem ismertem. A két legrosszabb Bükszegi
és Balaskó voltak. Cicó viszont nagyon jó volt,
pedig keveset játszott.
Mikroby1 Creative Commons License 2000.07.31 0 0 65
Asszem most már látszik, hogy Buzsákynak helye van a kezdőben. Talán Balaskó és Kincses is megérdemelné már, hogy játsszon. De persze mi is csak 11+3 játékost vethetünk be. :)
biancoblu Creative Commons License 2000.07.28 0 0 64
Holnap irány Pécs!

HAJRÁ MTK!!!

biancoblu Creative Commons License 2000.07.22 0 0 63
Szerintem az lenne a legjobb, ha a Servomaci által megadott összeálításban játszanánk, csere pedig Végh, Komlósi, Balaskó, Szekér, Bükszegi, Szilveszter, Buzsáky lenne. Szerintem hatalmas szerencse, hogy a mostani bajnokságnakm nincs komoly tétje, mert így összerázódhat a csapat.

HAJRÁ MTK!!!

servomaci Creative Commons License 2000.07.21 0 0 62
Íme egy idézet a szines sportból:"jugoszláv csatárt igazol az MTK Hungária.Fülöp Ferenc klubigazgató egyelőre nemkivánta megnevezni a játékost("Bővebbet csak akkor,ha megérkezik Magyarországra"), ám annyit elárult, hogy a klub vezetői lól ismerik a támadót, ezért az átigazolását már meg is indították a szövetségben."HA VALAKI TUDJA KIRŐL VAN SZÓ AZ LÉGYSZIVES ÍRJA MEG!!!!!!!!!!!!!!!

Ja és szerintetekhogy lenne a legerősebb az mtk kezdőcsapata akkor ha támadó szellemben akarunk pájára lépni. Szerintem így lennénk a legerősebbek:VLASZÁK-SCHINDLER,KUTTOR,SZAMOSI,ELEK-ERŐS,JEZDIMIROVICS,MADAR-ILLÉS,FÜZI-FERNCZY

Előzmény: biancoblu (61)
biancoblu Creative Commons License 2000.07.20 0 0 61
Sziasztok!

Ma voltam az ankéton, ahol a szokásos témákról volt szó, azaz lényegében semmiről. Az elején Fülöp beszélt egy keveset arról, hogy mi volt nyáron. Aztán Pölöskei kapott szót, aki a felkészülésről szólt, elmondta, hogy az edzőmeccsek közül 4 zárult győzelemmel és 2 vereséggel. Beültették még Ferenczit és Bükszegit is, ám ők az ankét nagy részén csöndben voltak. Valamelyik okos ismételten arról kérdezett, hogy a rendőrök miért zárják le valamelyik utcát a nagy meccseknél, aztán a kedvencem, Laci bácsi, az öreg alkoholista megkérdezte, hogy miért hozták ide Henk Ten Cate-t edzőnek. Szerintem kicsit be lehetett állva most is, mivel boxolni akart velem. Egyébként a terembe lerakott székek kevésnek bizonyultak, aminek én eléggé örültem, hiszen ez azt jelenti, hogy sokan voltunk. :)
Más. Egyelőre mégsem alakul meg az új csoportunk, ezt elhalasztjuk. Hogy meddig, arról év közben döntünk, a többi ember aktivitását látva. Egyébként lehet, hogy sikerül bevonnunk több, eddig passzív embert, és akkor elkezdődhet a minőségi szurkolás a Hungária körúton!

HAJRÁ MTK!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!