Velem is próbálkozott megvezetni egy eléggé alacsony szinten. Nem vettem jó néven. Egy kis kovász az egész tésztát megkeleszti. A Forumok nagy része tele van szeméttel. A való életben az emberek nagy része,sokkal elővigyázatosabb a másikkal szemben.
Itt csask egy probléma van a gondolkodásoddal. Mégpedig az ,hogy a Föld ,A Nap, a Hold mind anyagi természetű, és az idő mind ezeknek a Függvénye.Kézzel lábbal tiltakozol az idő ellen. A Bibliában meg van irva, hogy idő többé nem lészen. Tehát jelenleg van.
"Lecsúszott" ez az újfizikás fórum, csupa bolond foglalta el, vagy még bolondabb lett, mint volt.
Primitív riposztok, faék szellemi háttérrel. Ez a szuperfizikus se volt ennyire aszfaltszinten, dehát eddig bírta saját magát valahogy elviselni, most már a maradék önbecsülése is odavan.
Valamikor régebben olvastam: az űrhajó úgy tudott fénysebességnél gyorsabban haladni, beszippantotta maga előtt a teret, anyaggá alakította, átpumpálta a hajtóművön, maga mögött pedig megint térré alakította. (Egyszer még ez valósággá válhat.)
A Tér és Idő abszolut. Az én fejemben a Térnek határai vannak, illetve meg van határozva, hogy mi a tér. Ha téridőről beszélünk, Akkor több térről, és tőbbféle időről beszélünk. Többféle Tér van.Ha időről beszélek,én nem tudom a fogalmat más terekhez kötni. Az Idő az én szememben Szorosan a Földre vonatkozik.Földhöz kötött.
Nobel Dij Einsteinnek, Egy másik annak aki cáfolja.
Megtalálni a határait, még nem cáfolatot jelent. Newtont sem cáfolja a relativitás elmélet, csupán a newtoni világképen túl mutat, azaz megmutatja a határait.
A dolgok egymásra épülnek és ez a szép bennük. Newtonnél a tér és az idő abszolút, Einstein megmutatta, hogy ez nem így van. Ettől még nem kell kidobni a régebbi mechanika tankönyveket, csak tudni kell meddig alkalmazhatóak.
Einstein nem a relativitáselméletért kapta a Nobelt. Ha valakinek sikerül cáfolnia a relativitáselméletet, nyugodtan Nobelt kaphatna ezért.
Mellesleg: az egyszem lobotómiáért kiosztott orvosi Nobel kivételével soha nem volt olyan díjazott, ami utólag totálisan téves ostobaságnak bizonyult volna.