Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
Sokáig gondolkodtam rajta, hogy vajon miért adták a döntést és di Lucát a másik két Gt győztes kezébe, míg rá nem jöttem, hogy így akarták biztosítani, hogy giro győztes a giro sajtótájékoztatón egy szintbe kerüljön a tour de france és a vuelta bajnokával. Ha állnának, akkor a két nagykigláb atléta köldöke körül lenne a homloka. :-)
Mindennek eljön az ideje, ezzel együtt kell élni. Minden tiszteletem az övé, de ő nem tartozik azok közé, aki a csúcson tudta volna abbahagyni, az utolsó éveiben már észre lehetett rajta venni az öregedés jeleit. Ezzel együtt még ebben a szezonban is volt néhány olyan parádéja, ami a régi Ollit idézte. Nekem nagyon fog hiányozni, hatalmas egyéniség volt, de azt is be kell látni, hogy már nem mindig tudta azt a szintet hozni, ami miatt háromszor is megválasztották a világ legjobb kapusának. Boldog éveket és sok sikert a civil életben!
Hát ez a nap is eljött. Az utolsó olyan focista is nyugdíjba megy, akit még kedveltem. Minden jót Herr Kahn, és remélem láthatom még James Bond filmben:-)
EB bronzérmes lett teremkerékpáros junior párosunk
2008.05.03.
A szakág első hazai kontinentális dobogós helyét érte el a magyar válogatott két tagja Svájcban, a 28. Teremkerékpáros Junior Európa-bajnokságon. A Buzer Nikolett – Szakály Kinga (mindkettő Baj KSE) alkotta páros május másodikán, Basenheidben állhatott föl a dobogó harmadik fokára. A hölgyek Rischl Szabinával és Balogh Viviennel kiegészülve a négyesek versenyében, nagyon szoros versenyben végül negyedikként zártak.
A junior korosztálynak még nem rendeznek világbajnokságot, ezért ez volt a szakág legkomolyabb seregszemléje. Nagy Györgyi szövetségi kapitány tanítványai a sportág magyarországi történetében 14 év után először hoztak érmet kontinensviadalról.
if(!window.goA)document.write('');
if(window.goA)goA.addZone(39400,{displayOptions:{bannerhome:'http://ad.adverticum.net'}});
on error resume next
ShockMode = (IsObject(CreateObject("ShockwaveFlash.ShockwaveFlash.6")))
Sub banner_251255_FSCommand(ByVal command, ByVal args)
call banner_251255_DoFSCommand(command, args)
end sub
Segítséget kérek! Nem értem az egészet. Először megg kellett számolni, hányat passzol a fehér csapat. Utána meg kellett nézni a medvét. A harmadik mondatot nem értem. Azt meg végképp nem, hogy miért az a tanulság: "Ne nézd a kerékpárt?" Mi köze van annak az undok kosárlabdának és a holdjáró medvének a kerékpársporthoz?
Magyarországon is él 40km/h-s sebességkorlátozás Röhej , mert ennyi erővel be lehetne tiltani az összes versenyt Én speciel 55el szoktam versenyezni az autókkal a városban