Ice!Német cimbora nem tudja megnyitni a képeimet.Irfan...,Quick T...-ja van.Mit mondjak neki,illetve mit csináljak? MÁS-A KeményKastély Palitól szedd már le amit lehet!
>Jaaaaaaj ennyi familit!! Végülis, mivel ugye nekem is DRZ-m van, nyugodtan kijelenthetem hogy tagja vagyok a nagy DRZ-Familynek! :) >Kösz a segitséget. Nincs mit. >Ki lehet deriteni mi lehet ennek az oka????? Lehet hogy felétek is hideg van! :) vagy érszűkület, vagy vegyen fel cipőt, vagy nem tudom! :)
Jaaaaaaj ennyi familit!! egyépként modositotuk a fanatic nick nevet ez már meg marad! Kösz a segitséget. De külömben apjuknak is fázik a lába GARAZSIROZA a motorokat. Ki lehet deriteni mi lehet ennek az oka?????
Jó reggelt!!!Jó lesz,ha befejezitek a polírozást! ;) mingyá elmegyek gyorsisnak.Szólok a HAL-nak valahogy igazoljon át! Nélkületek nehéz lenne DRZ-napot tartani,az idei 1 forduló lesz a 9.!! TTV idén 3. alkalommal kicsit más lesz.A feltételek komolyabbak,szigorúbbak lesznek,a távolság meg,hát....lehet találgatni.(szőnyegen térdelve,órákon át-DRZ family) A kosdi,várpalotai,stb egynaposokról nem is beszélve. Lassan alakul a molekula,azaz van remény egy önzetlen! endúrós társaság megalakulására! 97-ben voltam Berlinben xt-vel,persze az összes létező endúrós újságot megvettem.Mit találok:Enduro Club Berlin!Minden második kedden találkozó,valami kneipéba.UUUúúúú ezt meg kell néznem.Na,amit ott láttam,azt most nem írom le ;) Inkább megpróbálom a segítségetekkel azóta összelapátolni.
háj. Misi engem is érdekllne egy ilyen erzbergnap, persze ha beférek. illez meg kell beszélni de nagyon mert nagyonérekell. úgy hallottam vezetéssel együtt egy ilyen nap tíz főnek vagy 500ályro:-)) az az fejenként 51ályró:-))) vagy nem ilyenre gondoltatok? akkor milyenre?
taki. mehetünk. olyan ütős lesz mint armandó hozé rodrigez de miguel a csók és könnyekben:-))))))
ja - egy veresenyszerű rendezvényünk azért lesz idén is... bár még nem tudom, hogy konkrétan mikor, mert még konzultálni kell az sebészorvossal, hogy mikor szedik ki a csövet a lábamból.
Erről lenne szó - a tavalyi dátum környékén pár hetes eltéréssel.
jana: ha versenyre gondoltál, akkor az messze áll tőlem. Teljesen test idegen a téma. De ha motorozni akarsz - akkor ha küldessz egy emailt, szívesen jelzem a következő gurulást... Vasárnap vagy jövőhét szombaton (ha viktornak is okés lesz), akkor megyünk erdélyországba. Teljesen veresnymentesen és hót ütősen... ;)
Hello Jana,biztos hogy megprobálok majd Erzbergre szervezni szállást,amint kicsit jobb idő lesz,és lesz egy szabad napunk Szandrával elmegyünk megnézni,és szállást keresni.De addig még úgy is megyünk haza,és majd megbeszéljük hányan és hogy lennénk.