Az ESPN szerint a Patriots offensive coordinatora kapja meg az állást
Chris Mortensen az ESPN.com-ról úgy tudja, hogy a Mike Shanahantől megvált Denver Broncos csapata nagyvonalakban megegyezett a New England Patriots 32 esztendős offensive coordinatorával, Josh McDaniels-szel.
Divisional playoffs: Tennessee Titans - Baltimore Ravens 10-13 Carolina Panthers - Arizona Cardinals 13-33 New York Giants - Philadelphia Eagles 11-23 Pittsburgh Steelers - San Diego Chargers 7-7 ez a foci:)
Divisional playoffs: Tennessee Titans - Baltimore Ravens 10-13 Carolina Panthers - Arizona Cardinals 13-33 na ez érdekes New York Giants - Philadelphia Eagles 11-23 final Pittsburgh Steelers - San Diego Chargers
Divisional playoffs: Tennessee Titans - Baltimore Ravens 10-13 Carolina Panthers - Arizona Cardinals 13-33 na ez érdekes New York Giants - Philadelphia Eagles 11-23 3:24 - 4st quarter eldölt int a Philinek Pittsburgh Steelers - San Diego Chargers
Divisional playoffs: Tennessee Titans - Baltimore Ravens 10-13 Carolina Panthers - Arizona Cardinals 13-33 na ez érdekes New York Giants - Philadelphia Eagles 11-20 14:56 - 4st quarter Pittsburgh Steelers - San Diego Chargers
Divisional playoffs: Tennessee Titans - Baltimore Ravens 10-13 Carolina Panthers - Arizona Cardinals 13-33 na ez érdekes New York Giants - Philadelphia Eagles 11-13 15:00 - 4st quarter labda a Philinél a Giants 1 yardosán Pittsburgh Steelers - San Diego Chargers
Divisional playoffs: Tennessee Titans - Baltimore Ravens 10-13 Carolina Panthers - Arizona Cardinals 13-33 na ez érdekes New York Giants - Philadelphia Eagles 8-7 12:34 - 2st quarter Pittsburgh Steelers - San Diego Chargers
Divisional playoffs: Tennessee Titans - Baltimore Ravens 10-13 Carolina Panthers - Arizona Cardinals 13-33 na ez érdekes New York Giants - Philadelphia Eagles 3-7 05:58 - 1st quarter Pittsburgh Steelers - San Diego Chargers
Én is lesajnáltam őket éppen ezért csodálom hogy eddig is eljutottak....de éppen ez a szép a teljesítményükben.Szimpatikusak de nem szeretem őket....ennek ellenére számolni kell velük
És hozzá teszem hogy én az ilyen Defenseket szeretem amilyen az Arizona...Sportszerű kemény csapat...és nem Sztárokból áll...hanem egy igazi csapategységé vált....ami nem volt rájuk eddig jellemző...
Most én úgy látom hogy SD-AZ döntő lesz...A két lesajnált csapatot várom a döntőbe...
Egész évben úgy éreztem ez egy nagyon jóó Defense de nem állt össze...reménykedtem hogy össze fognak rázodni...Mi is rázudjunk már igy össze:D...Az a lelkesülés és keménység ami a rájátszásban a szemükbe van az hhúúúú Tetszik...Mert mindenki lesajnálta őket és mégis megmutatják...